Reklama

Reklama

Michael Myers při převozu do márnice po autonehodě pohřebního auta ožije a po roce, kdy se skrývá v polích coby bezdomovec, se na Halloween opět vrací do ospalé venkovské díry, Haddonfieldu, kde kdysi žil se svou rodinou, než ji jako desetileté dítě vyvraždil. Michael je nutkán představou své psychopatické matky a svého dětského já k tomu, aby našel svou sestru Laurie, zabil ji, a tak ji přivedl ke své podivné rodince, zřejmě do pekla. Michael tedy vyrazí do městečka a cestou vraždí každého, kdo mu přijde pod ruku. Myersovi však nestačí své oběti zabít, on je musí utlouct, ubodat, rozmlátit na kaši, a tak dále. Postupně se Myers dostává blíž a blíž ke své sestře, která zatím díky nenažranému a hloupému psychiatrovi Loomisovi  a jeho knize zjišťuje, že je příbuznou největšího psychopatického vraha v dějinách USA. Nakonec Myers Laurie unese opět do jejich starého domu, když ji předtím zase zmasakruje její kamarádky... (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (400)

Pumiiix 

všechny recenze uživatele

Druhý díl je o dost horší než remake z roku 2007, nemůžu lhát, že jsem to nečekal. Rob Zombie trochu uletěl a přetvořil Michaela Myerse do podoby, v které se mi příliš nelíbí (zarostlý „houmlesák“). Vraždy jsou dobře natočené, z větší poloviny velice přehledné, surové a s vizáží špinavého filtru, který se mi líbil i v prvním díle. Hodně mi kazila zážitek bílá paní (Sheri Moon Zombie) ve snovým sekvencích, které mohl režisér vynechat. 5/10* ()

Psema odpad!

všechny recenze uživatele

Nechutný flusanec do ksichtu Michaela Myerse, jeho fanoušků a všech milovníků dobrých filmů. Zombie naprosto rezignoval na cokoliv, co by mělo něco společného s Carpenterem, a předkládá neatmosférickou šlichtu s desítkami no-name mrtvol, tunami odhalených ňader a hrstkou naprosto zmatených herců, kteří museli mít už při čtení scénáře ze Zombieho představ hlavu v kýblu. Z Laurie je ukřičená kravka, Loomise sobecký idiot a zjevování "bílé paní" bych okamžitě zařadil do kategorie největší WTF roku! A za ten závěr by si Zombie zasloužil postavit ke stěně a vykuchat od skutečného Michaela. Ne od té vlasaté kreatury, kterou si vysnil a která nemá s chladnokrevným a zlem prolezlým likvidátorem společného vůbec nic. ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Ani prvni dil nebyla zadna velka pecka, takze jsem od druhyho nic moc necekal a skutecne jsem nic moc nedostal. Nechapu, na co si Zombie hraje, misto aby nam predlozil pekne krvavou beckovou vyrubavacku se znamou postavou, snazi se o nejaky umeni nebo co, a i kdyz nejsme ochuzeny o nejaky to zabijeni a to navic docela pekne brutalni, zaroven do toho mota spoustu zbytecnejch snovejch sekvenci, zbytecnou linii s doktorem a proste cely se to snazi tvarit jako neco vic. No a to bohuzel nefunguje. Ale zaroven to nefunguje ani jako beckovej horor, protoze to proste neni strasidelny a co si budem povidat, rozsekany a rozparany mrtvoly jsou dneska v kazdy druhy vyvrazdovacce a tady to neni natoceny nejak extra super, aby to nejak sokovalo. Navic celej ten pribeh je takovej o nicem, sice je fajn, ze primo navazuje na prvni dil, ale co je to platny, kdyz je to cely desne zmateny a sceny tam Zombie seka jednu pres druhou bez nejakyho smyslu. Navic hlavni hrdinove mi byly u prdele a pulku filmu sem cekal, kdy uz konecne Myers to urvanou kravu rozmazne o stenu. No a co se tyce samotnyho Myerse, masakruje sice furt pekne, jenze pulku filmu se mota nekde po loukach a lesich jak vandrak a druhou pulku filmu tohle dvoumetrovy tupy hovado strasne nenapadne vsude vyskakuje a jednotlivy vrazdy jsou za chvily lehce predvidatelny. Navic zaverecny odmaskovani, wtf? Proste solidne natoceny a pekne krvavy, ale zaroven nezabavny, plny nesympatickejch postav a naprosto zbytecne dlouhy hororovy becko, ktery si hraje na neco vic a me to proste nebavilo. Slabsi 3*. ()

AppleCore odpad!

všechny recenze uživatele

V prvním díle ho několikrát postřelili a probodli obří mačetou. Já myslel, že to bylo dost. Nebylo! Předchozí debilitě jsem dal odpad, tudíž nevim z jakýho důvodu jsem koukal na debilitu druhou. Asi proto, abych tomu ten odpad dal taky. Film je plnej debilit od počátku až po konec, plnej trapnejch keců, plnej hroznejch herců, plnej neuvěřitelně debilních situací a plnej nechutnejch sraček kolem toho všeho. Ten rádoby cool drsnej killer vydrží sice hodně, ale diváci tak tuhý zase nejsou, tak toho Robe Zombie nech dokud je čas (klidně se vsadim, že ten závěrečnej klepec Michael zase rozchodí). Jinak, kdo tomu dá plnej počet má mozek na úrovni Myerse a měl by se jít léčit. Hlavně, že teče krev, co?! ()

Socrates 

všechny recenze uživatele

Ach jo, tak po velice slušný jedničce přišel Rob s plytkým pokračováním, který se zařadilo mezi "moderní hnusáckou podívanou". Nemám rád tyhle filmy, u kterejch přivírám oči nebo odvracim zrak ne zděšením nebo hrůzou, ale díky hnusu, kterej je na plátně k vidění, a toho bylo hlavně v první půlce filmu víc než dost. Takhle ne. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (22)

Související novinky

Rob Zombie a mimozemský sliz

Rob Zombie a mimozemský sliz

31.08.2009

Jeho Halloweenu 2 se sice o víkendu nedařilo podle očekávání (hororoví fanoušci dali přednost Nezvratnému osudu 4 ve 3-D), ale 17 milionů je solidní start a film se nakonec určitě zaplatí. A tak si… (více)

Reklama

Reklama