Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Filmové zpracování slavné pohádky bratří Grimmů. Film byl natáčen i u nás na hradě Pernštejn. V hlavní roli hraje Sigourney Weaver a Sam Neil. Klasický pohádkový příběh ve vynikajícím ztvárnění herecké špičky Hollywoodu Vás udrží v napětí od začátku do konce. (Q FILM PLUS)

Recenze (136)

Teardown 

všechny recenze uživatele

Za sedmero horami, za sedmero řekami, bylo jednou jedno království. V něm žil pan tatíček král se svoji dcerunkou princezničkou. A jelikož paní máma královna už nebyla mezi živými, rozhodl se král znovu oženit. Vybral si ale paní, jejíž srdce bylo černé jako osazenstvo Chánova. Ona krutá byla a křehkou princezničku z království vyhnala. Chudák malá v lese sama, ale přeci jen trochu štestí ve smůle měla a na sedm lidiček narazila... Ano zprávně, o Sněhurce je řeč:) Sice v trošku více hororovém podání, přesto si však film malinko té pohádky ponechal. Macecha byla vskutku pěkná mrcha a její oddaný bratr a sluha v jednom (Miroslav Táborský) nezůstával daleko pozadu(ta role mu padla na míru). Jen kdo čeká na sedm malých drobků s čepičkami, krumpáči v ruce a na rtu veselou písničku, toho budu ho muset zklamat, protože sice banda chlapíků tu je, ale tvořenoá pouze z krimošů, vrahů a disidentů. No, nebude to mít holka vůbec jednoduchý:) Výsledná podívaná je kupodivu velmi dobrá, až mě to samotného překvapilo, protože jsem čekal nějakou k smrti nudící ptákovinku. ()

JB2203 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak marně přemýšlím, pro koho byl tento filmový hybrid vlastně natočen? Pro milovníky hororů? Pro neposlušná dítka? Pro sběratele kuriozit? Možná pro infantilní sběratele hororů nebo pro infantilní milovníky kuriozit. A nebo pro infantilní sběratele hororových kuriozit. A nebo právě a jedině pro mě. Jako trest za to, že jsem si nešel zavčasu lehnout. ()

Reklama

L.Hellhor 

všechny recenze uživatele

Řekl bych, že i lepší 3. Mám rád, když klasická pohádka jde pojmout i z té druhé (a podstatně temnější) stránky. Je pravda, že tento příběh může nabízet mnohem více, než jen skupinu banditů a zvrhlou čarodějnici Sigourney Weaver. Každopádně si myslím, že armosféru to má dobrou. Na horor možná nedostačující, ale na temnou pohádku více než přívětivou. ()

Krissty 

všechny recenze uživatele

Hororová Sněhurka - Proč ne? :) Koukla jsem na to jen z nudy a díky místnímu hodnocení jsem nečekala nic moc.. Ale musím uznat, že jsem se opravdu bavila a občas i bála.. Některé scény byly hnusné, nechutné a milovníky erotiky možná potěší Sam Neill na vrcholu.. To byla také jedna z mála jeho významných scén, jinak byly hlavními Sigourney Weaver a Monica Keena, což se dalo čekat. Sigourney byla jednoznačně to nejlepší na celém filmu, ale i Miroslav Táborský mě hodně potěšil :) Nakonec mi ani nevadilo, že Sněhurka se nejmenovala Sněhurka a "trpaslíci" byli mnohdy vyšší než ona :D Aspoň těch 60% by film zasloužil :) ()

EastWicka 

všechny recenze uživatele

Ať je to, jak je to, na tuhle rozkošně béčkovou verzi Sněhury se tu a tam ráda podívám. Obzvlášť takhle kolem Vánoc. Nikdo mi nevymluví, že se to kdysi v 15. století, kdesi v temném lese nemohlo nějak takhle odehrát: loupežníci - trpajzlíci, poblouznění zemanové, dominy/macechy se zálibou v černé magii, rebelové s PTSD, bledé dívčiny pobíhající po luzích a hájích - a pochybné dobré konce. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (6)

  • Herečka Sigourney Weaver, která si ve filmu zahrála roli zlé macechy, prohlásila, že by ho své dceři nepustila. Prý by se jí až do konce života bála. (fiLLthe3DD)
  • Filmovanie bolo realizované aj na zámku Kost v Českej republike, ktorý je vzdialený asi 18 km od mesta Jičí. (dyfur)
  • Na začátku filmu trhá malá Lilliana u hrobu své matky ze stromu jablko. Možnost, že by na daném stromu vyrostlo jablko není příliš vysoká, protože ten strom je dub. (Jezinka.Jezinka)

Reklama

Reklama