Reklama

Reklama

Pach krve 5: Krvavý masakr

  • USA Wrong Turn 5: Bloodlines (více)
Ukázka z filmu 4

Skupina studentů se vydala do městečka Fairlake na slavný halloweenský hudební festival. Cestou je ale přepadla skupina kanibalů, kteří dostali chuť na krvavou hostinu... Pětice studentů – Billy, Cuz, Lita, Gus a Julian – vyráží o Halloweenu na hudební festival ve Fairlake v Západní Virginii. Ve městě vrcholí přípravy na festival a celou akci sleduje televize. Televizní reportérka Kaleen si jde zaběhat, ale je přepadena a ubodána trojicí kanibalských zabijáků, které vede sériový vrah Maynard. Pětice studentů pokračuje autem na festival a cestou omylem srazí po silnici jdoucího Maynarda. Ten na ně zaútočí nožem. Mladíci začnou Maynarda kopat, když vtom na místo přijede šerifka Carterová, která zatkne Maynarda i Billyho, který vezme vinu na sebe. Ostatní studenti odjíždějí do motelu. Vše sledovala trojice kanibalů, kteří po odjezdu šerifky zabijí jejího zástupce...
Na policejní stanici se Maynard a Billy ocitnou za mřížemi spolu s místním opilcem Mosem. Maynard začne všem vyhrožovat, že pokud se nedostane na svobodu, jeho kanibalové všechny vyvraždí. Šerifka však zjistí, že se jedná o neodsouzeného sériového vraha, a hodlá čekat na příjezd policejní eskorty druhý den ráno. Kanibalové ale mezitím odpojí město od telefonního signálu a elektřiny... (TV Prima)

(více)

Videa (10)

Ukázka z filmu 4

Recenze (248)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Takže strejda Pinhead nechal kus sebe ve sběrném dvoře a jal se zavřít do cely ve virginském městečku, kde není obyvatele ani turisty, co by měl IQ nad úrovní nižšího stupně slabomyslnosti? A jeho zdegenerovaní synové, synovci, strýcové, bratranci, tety (fakt nevím) ho mají dostat ven stejně jako vnitřnosti z ukvičených obětí? No ano, pan Vyhřezlé střevo O´Brien chce svou verzi Přepadení 13.okrsku.. Špetička soft porna, trocha ironie, přiměřeně sadistického gore, tucet na místě přešlapujících dialogů a veletucet debility. Declan se po krůčcích devadesátileté stařeny zlepšuje na poli zábavnosti - u sedmičky na něj budu čekat s rezavým srpem a očekáváním dalšího progresu.. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Doug "Pinhead" Bradley je jednou z mála věcí, která trošku povytahuje tuhle bezduchou řezničinu o kousek výš. Oproti čtyřce ubylo logických lapsů ( ty tam ale byly zábavné:) a přibylo sekání, kuchání a jiných skopičin, to by se dalo taky považovat za jistý druh zábavy a originalita a jistý humorný prvek ( jaxetoveme samosebou:) vraždám nechyběly, ale je to prostě jen o tomhle a vlastně furt dokola. Jinak série Wrong Turn nikam nesměřuje, svůj cíl už dávno našla ... teď by bylo třeba se z té prdele zase vyhrabat. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

„Jupí“ po roce zde máme další pokračování a v pořadí již druhý prequel původního Pachu krve. Pomalu jsem nemohl dospat, abych shlédnul další krvavý nášup, který nám připravil můj velký „oblíbenec“ Declan O'Brien. I přes vlnu nevole, kterou zpustila čtverka (ani nevím proč, ale mě osobně se líbila) se tenhle chlapík pustil do dalšího dílu a že to byla zase jízda, vám povím. Teď konec ironie a pojďme se bavit vážně. Tenhle televizní film nám sice nabídnul vítanou změnu prostředí, ale jinak je plný nelogičností, podprůměrných gore efektů a ani ty erotické scény už nezabíraly. Kvalitou bych ho skutečně přirovnal k trojce akorát s tím rozdílem, že tady už i masky mutantů vypadaly hrozně. Tvůrci nepřišli absolutně s ničím novým (co by už nebylo vidět jinde), takže hodně slabých 40% ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Zatímco u čtyřky jsem si stěžoval, že scénárista nechal postavy jednat jako naprosté dementy, v pětce byl nejspíš lehce dementní sám scénárista... No ale přijde mi podobný typ demence zábavný? Ano! Bavil jsem se? Ano! Je to přesně ten typ filmu o kterém říkám "je tak blbý, až je roztomilý?" Třikrát ano! Od vyvražďovačky s mutanty na dobrou noc přece nebudu očekávat nějaký intelektuální náboj, natož nějakou logiku... Mám prostě podobné pitomosti rád. I když při scéně, ve které mutant krmí blondýnu jejími vlastními střevy, jsem si říkal, že to už je fakt blbé i na mě... Ale to byla jen taková chvilková slabost. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Ok, tak si to poďme rozobrať. Aj ja som zarytým fanúšikom tejto série a len z úcty k nej sa neuchýlim k ešte nižšiemu hodnoteniu. Ale toto bola vážne katastrofa. Ja od lacných videohororov veľa nečakám, ale toto fakt nie. Po priemernej, predigitalizovanej trojke, ktorá napriek všetkým mínusom aspoň nenudila, prišla dokonalá krvavá štvorka, pri ktorej som skákal od radosti po strop, takže Declanovi som veril, že sa jej táto časť minimálne vyrovná. A odrazu prišlo nepríjemné prebudenie. Že sa dej presunul z lesov a zasneženej kliniky do väznice v nezaujímavom mestečku, nebol chytrý ťah, ale to je to najmenej. Lenže čo fanda ako ja v tomto type hororov najviac vyhľadáva? No predovšetkým gore! Jedna dobrá gorescénka počas celej prvej hodiny? To je naozaj trochu málo, občas som sa potešil, keď mutanti priviazali chlapíka lanom k autu, lebo som čakal, že ho pekne pretrhne napoly a vypadnú vnútornosti. Ale oni mu akurát dolámali nohy a zrazili autom. Fakt suché, jeden mord horší ako druhý. Spoliehal som sa aspoň na záverečnú polhodinu, ale aj tam bola vlastne len jedna podarená gorescénka (s kombajnom, ako sa už nižšie spomína). Takže dokopy vlastne len dve chuťovky za 90 minút. Pre mňa šok, lebo doteraz som sa nezvykol pri Pachu krvi takto nudiť. Suma sumárum: Najhorší diel celej série a pre mňa najväčšie sklamanie celého tohto roka. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (7)

  • Když je skupinka studentů v pokoji motelu a chystají se jít na Mountain Man Festival, Julian (Oliver Hoare) říká, že jeden lístek stojí 90 amerických dolarů, tudíž dohromady 260 dolarů, což je špatně. Správná částka je 360 dolarů. (Mrs.Blue)
  • Jedná se o druhý hororový film, ve kterém hraje Doug Bradley a má podtitul "Bloodline". Tím prvním byl Hellraiser IV: Bloodline (1996), v českém názvu Hellraiser 4: Pekelný jezdec (1996). (hladass)
  • V čase 0:17:43, když policista padá k zemi, je vidět, jak mu z pravého stehna upadne šíp. V dalším záběru na ležícího policistu mu šíp zase z pravého stehna trčí. (Ace.A.T.L.)

Reklama

Reklama