Reklama

Reklama

Motel smrti

Trailer 1

Obsahy(1)

Když rozhádaným manželům (v podání Kate Beckinsale a Lukea Wilsona) dojde benzín rozhodnou se přespat v nedalekém motelu. Brzy však zjistí, že se ocitli ve své nejhorší noční můře. Zdejší majitelé je sledují na každém kroku pomocí skrytých kamer a začne jim jít o život, když zjistí že se stali jen loutkami ve vražedném pornu… (Reiniš)

(více)

Recenze (388)

Foul 

všechny recenze uživatele

Tenhle film se naštěsti nesnaží hrát na něco co není. Příemně strávená hodinka a půl, kde se díky nadprůměrné atmosféře budete bát tam kde máte. Pokud ovšem přistoupíte na fakt, že tohle je obyčejný horor a ne aspirant na oscara (a ještě lépe když si to pustíte večer při zhasnutých světlech). Výborná režije a sympatická ústřední dvojce vás nenechá vydechnout. Samozřejmě, že je tu pár nesmyslů a nelogičností, ale to přijde až po závěrečných titulcích. Ty jsou mimochodem předhozeny v ten nejlepší možný moment. ()

Mr.Dark 

všechny recenze uživatele

Nebal jsem se ani chvilku.Motel kde vražděj,natačej to na video a nikdo na to ještě nikdy nepřišel v dnešni době už opravdu ne....jedna za Kate ()

epsyn5 

všechny recenze uživatele

Těsně po shlédnutí musím říct, že to bylo hoodně, opravdu hodně průměrné, chvílemi i podprůměrné. Kate vystrašený výraz nesluší a luke ...to je spíš komik, tak na mě také celý film působil. Film je plný pravého Hollywoodského hláškování, které je spíš směšné, než místné..Jediné, co se dá pochválit je rychlý spád, rozumná stopáž a dobrý střih... ()

R-Fitch 

všechny recenze uživatele

Na stopáž 80 minut je tam prvních 30 minut ničeho, pak přijde moment, který rozjede celkem slušnej thriller (ale bohužel tématicky už dostkrát omletej), no a závěr je takovej suchej a hlavně...americkej. :-( Takže ve finále jen lepší průměr. ()

mansonn 

všechny recenze uživatele

No jedine co bol neprijemne vo filme bol klasicky horovy kusok ked ti niekto klope na dvere v noci, inak sa nebolo moc coho bat, film plynul hrozne pomaly,cely spad bol asi pribrzdeny aby si clovek mohol prezerat ich gestikulaciu.Standard udrzala iba pekna Kate,ktorej to bez tak slusi viacej v latexe s tesakmi.Ak premyslate si ho poriet radsej chodte cvicit alebo spat ()

R@gn@rok 

všechny recenze uživatele

55%.....Vůbec né špatný thriller s parádními úvodními titulkami podpořenými výtečným hudebním doprovodem.Nijak zvlášť překvapivá dějová linka s finálním (jak jinak) Happyendem a snesitelnou ústřední dvojicí. ()

wonka 

všechny recenze uživatele

Super, byl jsem u toho přikovaný od začátku do konce. Jako thrillerový horor Vacancy funguje bezvadně. Všechno vyvážené: herci, prostředí, atmosféra, napětí... To, co jsem od filmu očekával, se mi dostalo. ()

Kimble 

všechny recenze uživatele

Motel smrti připomíná nešťastně prohraný tenisový zápas: první set létá jeden míček za druhým od čáry k čáře a tenista suverénně získává sadu, načež následuje smolné podklouznutí a výron kotníku, po kterém hráč zápas nevzdá a silou vůle jej dohraje...s tenisem ale jeho výkon nemá již pranic společného, jelikož výron ovlivní i ostatní prvky hry. Podobně si vede tento film, kde je namísto výronu jádrem problému scénář. První půlhodina je více než obstojná, Antal pečlivě buduje atmosféru a zdatně mu sekundují i ostatní filmové profese. Přičtete-li k tomu uvěřitelnou ústřední dvojici, máte půdu pro minimálně dobrý film. Po expozici však přichází ledová sprcha: pečlivě budovaný mysteriozní feeling je tatam během pěti minut, scénárista absolutně nezvládá přechod do konfrontace a rozehrává málo vídanou chaotickou partii plnou kiksů, přičemž rozhodně na place nezůstává v oparu marnosti jediný. Dochází tak k postupné devalvaci snímku až do samotných bažin kinematografie. Prohlásit tedy o snímku, že je jako den a noc, by ani vzdáleně nevyjádřilo jak odlišné kvality jeho jednotlivé části jsou. Otřesný závěr je pak pouhou třešinkou na rozšlapaném dortu, který se dal, pokud ne jíst, tak alespoň strávit, kdyby někdo nebyl nešika. ()

Cubah 

všechny recenze uživatele

Dejte už někdo konečně tomu Nimródovi pořádnej scénář, copak nevidíte, že má talent. A krásná Kate by si taky už zasloužila nějakou větší pecku, abych se konečně dokázal rozhodnout, jestli se mi líbí jenom jak vypadá nebo i jak hraje... ()

wrzec 

všechny recenze uživatele

Stylový, nenápadný thriller, čerpá z jednoduchého námětu a rozvíjí jej ve schizofrenním tempu. Wilson s Beckinsale dobře vybráni. Jasná inspirace Hitchcockem. ()

montel 

všechny recenze uživatele

Manželé Foxovi právě jedou temnou nocí z rodinné oslavy a jakmile sjedou z dálnice zjistí, že se ztratili. Navíc se jim porouchá auto a tak jim nezbývá nic jiného, než se ubytovat v široko daleko opuštěném motelu. Na pokoji, který není zrovna nóblesní objeví videokazety, na kterých jsou natočeny velmi brutální scény vraždění a mučení. Při sledování nadále zjistí, že se vše odehrává zrovna v jejich pokoji a že právě oni dva jsou další na řadě...Docela povedený i napínavý thriller, kterému chybí už jen více šťavnatějších scén a trocha logiky. Ale jinak slušná zábava. 60% ()

LiveInPeace 

všechny recenze uživatele

Za střetí hvězdu jsem se smiloval. Námět filmu dobrý vše by bylo tak nějak fajn až na tu herečku to je totální tragédie (ona je ten thriller/horor) nebo spíš její role tu jsem v tom filmu nemohl vystát a proto ta milost za 3 hvězdu. ()

Monniques 

všechny recenze uživatele

Tak takový jednodušší, ale za to příjemný a líbivý horůrek. Nic překvapivého, ale to se dalo i očekávat. Nevadí. Milé herecké obsazení, zejména Kate. Tři hvězdičky si zaslouží. ()

teseth 

všechny recenze uživatele

No sice je to žánrovka s hromadou klišé, které jsou k vidění na každém rohu, ale vyjímečně tu z dvou hlavních obětí nedělají totální idioty, kteří se všude motají jak tatar v kukuřici. Ano sice si tvůrci neodpustili některé logické lapsy, ale na druhou stranu je jich tu opravdu pomálu. Na pět to sice není ale 4* jsou naprosto na místě! ()

yoryk 

všechny recenze uživatele

Neviem na základe čoho dostáva tento film pomerne vysoké hodnotenie. V tom filme je toľko nelogických scén že až. Zopár z nich....SPOILER !!!!!! -manželský par odstaví auto vedľa cesty keď sa im pokazí auto a pritom nechajú svietiť svetlá a 4 smerovky a auto ani len nezamknú, vôbec ich nezaujíma že sa im môže do rána vyšlahať baterka.Nechápem prečo nezhasli a nezamkli -odchádzanie zlých mužov z kúpelne cez tajný otvor, nechápem ako by mohli dať ten koberček naspäť aby si manželský pár nič nevšimol, asi géniovia -policajt príde na pomoc, manželia prídu za ním a on sa vydá na neohrozený boj, pritom nechápem, prečo cez vysielačku nezavolal ďalšiu pomoc. -v závere filmu keď manželka zliezla dole z úkrytu tak nechápem prečo ten parchant čo sa objavil neutekal za ňou a nechal ju len tak ísť..čudné, v pohodičke si mohla naštartovať auto -manžela ku konci bodnú, pritom sa nikto nepresvedčí či je mŕtvy (keď už to teda chceli dokončiť) a manželka si spokojne podriemka na povale až do svitania bez jedinej otázky na manžela čo s ním je...WTF ????? Do rána by vykrvácal ale on sa akoby zázrakom preberie.. -celkovo to správanie tých kumpánov bolo detinské až smiešne -o druhej v noci prišli na motel manželia a povedal že o chvíľku svitá,,,,hmmm...nesvitalo -vôbec neviem čo sa stalo s tým kamionistom, ktorý tam prišiel...ten ich šéf -a kopu ďalších nelogickostí...a niektoré tie dialógy fakt že zle, slovenský dabing v podaní Pavla Bruchalu bol katastrofálny, všetko v jednej monotónnej tónine to rozprával. Pre mňa osobne bol film sklamaním. Jedna hviezda za sem-tam aké-také napätie. ()

uprchlice 

všechny recenze uživatele

"Motel smrti" je takový sladký míchaný kokteil s příchutí "Psycha" a "Saw" a myslím si, že vznikla opravdu kvalitní podívaná.Příběh je do poslední chvíle napínavý. Kladné postavy jsem si oblíbila, protože i v boji o přežití jednali rozumně a nepanikařily. Dále pak filmu musím pochválit krátkou stopáž, díky které se film netáhnul a byl koukatelný ;) ()

injoy 

všechny recenze uživatele

Horor to není, ale pár slušně napínavých scén se najde, takže jako napínavá jednohubka si 4 zaslouží. ()

Související novinky

Maďarský Predátor a odložená Red Sonja

Maďarský Predátor a odložená Red Sonja

24.06.2009

Jsou tady nové informace o dvou filmech z produkce Roberta Rodrigueze. Minulý týden jste v našich novinkách četli, že průvodcem mimozemských lovců na třetím safari na Zemi bude zřejmě Neil Marshall.… (více)

Reklama

Reklama