Reklama

Reklama

Motel smrti

Trailer 2

Mladý manželský pár v opuštěném motelu objeví skryté videokamery ve svém pokoji. Brzy si uvědomí, že pokud se jim nepodaří utéct, stanou se dalšími oběťmi snuff filmu. (HBO Max)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (388)

salahadin 

všechny recenze uživatele

Laciný horor, který potřeboval pár aut, jeden motel, kus jedné silnice, 7 herců, jednu podzemní chodbu a dvě pistole. Dva lidé lapeni v pasti a mučeni hrou na kočku a myš třemi nevýraznými záporáky, z nichž jeden je spíš takový nervově nevyrovnaný ťulpas. Masky jsou mizerné, napětí budované tak standardně, že víc už to ani nejde (zástupce americké standardizované produkce), žánrové postupy milionkrát okoukané, takže proč a čeho se tu bát? Ničeho. Ústřední dvojice je ale sympatická a líbí se mi logické postupování. Konečně někdo vysvětlil, kde se ti zabijáci tak náhle za vašimi zády berou, což je sympatické. Ale to je asi tak jedna z mála sympatických věcí na tomto jinak velmi samoúčelovém hororu, u něhož se budete bát spíše zůstat vlivem nudné a okoukané podívané. Jinak konec je...ne nebudu spoilerovat, ale tyhle konce mám rád. ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Oceňujem pomerne rýchly spád / priebeh deja... ehm... motel smrti, alebo ako opäť spojiť rozhádaný manželský pár do kopy. (o nelogických scénach radšej pomlčim) Miestami som mal pocit, že čumím na romanticku komédiu... niečo mi tu nehralo, samozrejme Kate je skvelá (aj napriek základnemu looku, na ktorý som čumel 81 min v kuse) a preto 4/10 ()

Reklama

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Zo začiatku to vyzerá super, keď sa ale ukáže, že v tom nie je nič nadprirodzené, je to trochu sklamanie a zvyšok je vlastne už len rutina. Že to točila tá istá osoba čo má na svedomí Revízorov by som asi neuhádol, ale sklamaný nie som. Beckinsaleovej a Wilsonovi to spolu sedí a napätie by tiež ušlo, takže také solídne tri hviezdy. Ps: Frank Whaley by už po Pulp Fiction radšej nemal hrávať vo filmoch. Pôsobí to značne parodicky. ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Antal je talent. Řemeslo má v paži a s minimálním rozpočtem si vystačí naprosto v pohodě, takže dokud se bouchá na dveře a kouká na ošoupané VHS-ky s poněkud bizarním domácím videem, boduje. Pak ho začne banálnost historky, kterou vypráví, dusit a on musí chtě nechtě provléct diváka hutnou vrstvou klišé, která gradují v hodně přiblbé finále. Do zapomnění to upadne brzy, ale pro ty občasné znepokojivé momenty se mi to zatratit úplně nechce. Slabší 3*. ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Mark L. Smith .. Dvě hvězdy za scénář, čtyři hvězdy za režii. Jádro příběhu nemá daleko do Psycha, inspirace tam rozhodně byla. Výsledkem je průměrný, přesto stále takový "malý hezký promo" film, kde si Nimród Antal vyzkoušel Hollywoodské hvězdy (Kate Beckinsale ta chladná mrška zatraceně sluší) a pocvičil se ve stylistické orgii. Doufám, že příště sáhne (nebo dostane?) i po patřičném scénáři. 55%. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (8)

  • Všetky snuff scény boli natočené hneď v prvý deň nakrúcania. (misterz)
  • Scéna kolem 20. minuty, kdy Amy (Kate Beckinsale) rozsvítí v koupelně a následně zalézá šváb pod koberec, byla použita i ve snímku Hostel III (2011). (Syna.1990)

Související novinky

Maďarský Predátor a odložená Red Sonja

Maďarský Predátor a odložená Red Sonja

24.06.2009

Jsou tady nové informace o dvou filmech z produkce Roberta Rodrigueze. Minulý týden jste v našich novinkách četli, že průvodcem mimozemských lovců na třetím safari na Zemi bude zřejmě Neil Marshall.… (více)

Reklama

Reklama