Reklama

Reklama

VOD (1)

Mel Gibson a Danny Glover se vracejí jako neohrožení losangeleští detektivové Riggs a Murtaugh a s nimi i Joe Pesci coby Leo, jehož žvanivost by měla být trestná. Murtaugh je pořád rodinný typ a Riggs stále funguje jako odjištěná zbraň a – cože? - rodinný typ. Jeho nejistota, zda se má či nemá oženit s Lornou (Rene Russo) je dalším problémem tohoto úspěšného diváckého hitu, v němž hrají i populární komediální hvězda Chris Rock a akční hvězda Jet Li. Svatební zvony, zásobníky, exploze smíchu... Tahle zbraň je ostře nabitá! (Magic Box)

(více)

Diskuze

A.MacGyver

A.MacGyver (hodnocení, recenze)

Proč nemá tento díl stejný dabing jako předchozí tři? Nebo existuje jiná verze dabingu?

breeder

breeder (hodnocení, recenze)

Martin741

a videl si to vobec v SK? Nie som nejaky SK dabingovy fanatik. Vela SK dabingov je horsich ako ceskych. Napr. matrix alebo tezko ho zabit. Dalsie ani neexistuju, napr. likvidator alebo specialista. Ale spolu v serii 1 az 4 je toto podla mna dost podareny dabing.

Kvalita spracovania zvuku moze byt horsia, ale ide aj o hlasy, reziu a prejav.

na příspěvěk reagoval Martin741

Narcis

Narcis (hodnocení, recenze)

I v te ctverce mohl dabovat Mela Ladislav Zupanic ... jinak dabing bez chybicky

breeder

breeder (hodnocení, recenze)

Všade sa spomýna len český dabing, a vyzerá to potom tak, akoby ten slovenský potom ani neexistoval... Ale opak je pravdou. A nie je niečo ako starý SK alebo nový SK. Jedine TV MA má jediný SK, takže nie je s čím porovnávať. Možno by niekto povedal, že Vajda sa nehodí Riggsovi, ale ten jeho elán s akým to dabuje, podobne aj Murtaugha. A vôbec všetci dabujú ako o život :D   To dnes už dabingy sa robia inak...

na příspěvěk reagoval Martin741

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Patrez13

Patrez13 (hodnocení, recenze)

Joe Pesci a slovensky dabing proste niečo neuveritelne, tolko sa vzdy nasmejem :D

nicky.2000

nicky.2000 (hodnocení, recenze)

I tento díl je bomba. Platí o něm to samé, co o ostatních. Humor je stále famózní, možná ta hlavní zápletka není tak dobrá jako u předchozích dílů. A některé věty jsou prostě nezapomenutelné: "Od té doby, co znám Riggse, jsem přišel o...", "Někdo tě znouchal?" "Někdo tě zbouchnul?" a samozřejmě "Chceš lejži?" "Říká se rejže, čuláku."

Menec

Menec (hodnocení, recenze)

výborně! ale čekal jsem, že to zakončí riggsvou smrtí...

spitre

spitre (hodnocení, recenze)

Povedený konec série ,jestli se líbyli předešlé díly tak nebyl sklamán, možná ba i naopak se bavil ještě víc u 4 ,ale jinak průměrný akční film.

Související novinky

Pátá Smrtonostná zbraň se hýbe kupředu

Pátá Smrtonostná zbraň se hýbe kupředu

29.01.2020

Podle producenta Dana Lina jsou herečtí veteráni Mel Gibson a Danny Glover připraveni vrátit se ještě jednou naposled do legendární akční série Smrtonosná zbraň. Producent potvrdil, že on a režisér… (více)

Jet Li je celý zafačovaný!

Jet Li je celý zafačovaný!

24.03.2007

Nebojte, hvězda bojových umění neutrpěla žádné vážné zranění během natáčení fyzicky náročného kousku na zlomeniny všech druhů a otřesy mozku tu přece máme Jackieho Chana. Jet Li však oficiálně… (více)

Reklama

Reklama