Reklama

Reklama

Motel smrti 2

  • USA Vacancy 2: The First Cut
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Ve filmu Motel smrti 2, který dějově předchází Motelu smrti z roku 2007, se seznámíte s krvavou historií hotelu pana Smithe. V hlavní roli se představí Agnes Bruckner (Vzorek pro vraždu). Caleb, jeho přitažlivá snoubenka Jessica a jejich nejlepší kamarád - sarkastický Tanner neočekávají od motelu Meadow View Inn nic víc, než tvrdé matrace a nevkusnou výzdobu. Nikoho z nich by vůbec nenapadlo, že to ve skutečnosti není žádný obyčejný motel, ale děsivá past. Ubytovaní hosté jsou tu brutálně mučeni a vražděni, zatímco sadistický maniak pan Smith a jeho chtiví kumpáni krvavá jatka za účelem zisku natáčejí. Začíná smrtelná hra kočky s myší, ve které musí tři mladí přátelé bojovat doslova o holé přežití. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (111)

Vabr 

všechny recenze uživatele

Podle recenze mých oblíbenců jsem doufal v pohodové pokračování, jen samozřejmě o něco horší a že všechen ten hejt je neoprávněný. Ach, jak jsem se mýlil. Je extrémně levné. To, co bych si myslel, že bude jednička, bylo tohle: laciné po dějové stránce, ploché postavy, zbytečná komedie, špatná kamera a neakční. O to horší je, a to mně neskutečně drásalo nervy, že ani jedna postava není původní a lokalita jakbysmet! Sakra, když nemáte budget na to zanechat něco původního, tak se radši na to vyprdněte. Pořád lidi u found footage fimů povídají, jak nic nejde vidět, kamera je roztřesená a je to zmatené, ale já měl přesně takový pocit tady, a to ani found footage film nebyl. Vůbec jsem si Motel smrti 2 neužil a už snad z podstaty je jasné, že tenhle díl nemá co dalšího oproti jedničce nabídnout. Vyhodnocení: Budeme dělat, že tohle neexistuje ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Po celkem vydařené jedničce, přichází dvojka, která nám ukazuje události, které se odehrály před jedničkou a které také nastartovaly celé tyto "hrátky". A musím říct, že to je děs běs. Ani špetka logičnosti v tom není a pokud jde o samotný děj, tak ten stojí za starou belu. Napětí kazí tragické scény. Pěkná herečka, to bylo asi to jediný, co stálo za to. 25% ()

Reklama

dannyd14 

všechny recenze uživatele

Síce dej kvalitný spolu s mierne famóznym koncom, ale verdikt filmu taký nie je. Partia amatérov sa nechá ešte viac zamaterizovať amatérskym vrahom a spolu sa rozhodnú vraždiť ľudí a natáčať ich umučenie k smrti pre veľký biznis. Spočiatku sa im darí, atmosféra hustá, ale skutočný vrah sa vykľuje iba z nevinného človeka, ktorý bojuje o holý život. Záporáci nesympatickí a tupí, vrah celkom obstojný, ale tiež nevyzeral nejako úchvatne a aby dokázal odolať ohňu, ktorý ho takmer pohltil, veď to bol určite nejaký terminátor ako skutočný vrah. Nakoniec som bol spokojný, ale predsa mi tam niečo chýbalo a celý ten dej bol taký urýchlený a ten začiatok s manželmi bol zbytočný. Nerozumiem čo tým chcel básnik povedať. Ale i tak film odo mňa dostáva sladké 3 bodíky :). ()

castor 

všechny recenze uživatele

No, jednička kdysi s „hvězdným“ obsazením hodně bavila. Dvojka je rovněž v rámci možností příjemným překvapením (dějově se vrací před svého staršího hororového brášku), u kterého nebudete ani zdaleka nadávat a křičet do obrazovky věty typu „ty krávo, kam to jdeš?“ nebo „proč neuděláš tohle a pak neutečete tamtudy..“. Dvojka je prostě béčko bez větších ambicí, které potěší nejen dvacetileté publikum. Dva vidláci provozující motel přežívají i díky prodávání kopií amatérského porna, které bez vědomí hlavních účastníků pořizují přímo na pokojích motelu pomocí několika kamer. Až příliš rychle (!) ale kývnou na novou, mnohem brutálnější živnost. A to už se k motelu uprostřed lesů, blíží zamilovaný páreček s jedním černochem na krku. Jednají překvapivě logicky, tvůrci zase přidávají velmi slušnou atmosféru a divák si v duchu tu a tam říká, že by klidně snesl i třetí díl!! ()

Petulka88 

všechny recenze uživatele

Další zbytečné pokračování aneb banda debilů pobíhá po lese s pytlama na hlavě a dělají bububu. Je až neuvěřitelné jak je tento film zabydlen neskutečným stádem blbců. Hlavní hrdinka je aspoň pěkná, ale ostatní to je děs a hrůza. Její přítel je trapák, ovšem jeho kamarádovi z dětství nesahá ani po kotníky. V něm je totiž role velkohubého černocha dohnaná do naprostého extrému. Po půl hodině bych byl sám ochotný někomu zaplatit, aby ho už konečně zabil. A záporáci? Majitelé motelu jsou jemně retardovaní a jde z nich děs asi jako z mokrejch banditů ze Sám doma. Jediná postava, která mě dokázala pobavit byl maniakální zabiják Smith. A to tím, jak se úporně snaží být drsňák a vypadat cool. Ve výsledku je to opravdu sranda, když pozorujete jeho snahu se všelijak ďábelsky šklebit a do toho ještě pronášet věty jako: ,,Miluju, když se třesou strachy!", nebo ,,Připomínáš mi jednu holku z Little Rock. Ta táááák krásně křičela..." Ve filmu samotném se toho moc neděje a když přece jen, je to podané naprosto nezajímavě a nudně. Ani první díl mě nijak nenadchnul, ale je to stokrát lepší než tenhle blábol. ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama