Reklama

Reklama

Skupina policistů se rozhodne pomstít smrt svého kolegy. Banda zločinců, která jej má na svědomí se ukrývá ve výškové budově na předměstí Paříže. Tam se po zuby ozbrojení policisté vydají. Trestná výprava se ale nezdaří a všechny navíc začnou ohrožovat zombie, kteří se zničehonic vyrojí. Policisté a zločinci tak musí spojit své síly, pokud chtějí přežít. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (194)

tom88 

všechny recenze uživatele

Celkový dojem je uspávajúca nuda. Slabší zombie film s podpriemerným scenárom. Miestami vyslovená nuda, nezaujímavé, nelogicky chovajúce sa postavy, slabé zombie scény. Réžia je priemerná a to ledva. Vizuálne to nie je úplne k ničomu, ale to film nezachraňuje. Pozastavil som sa jedine nad nápadom, kde pár zombíkov zmlátili a nie ako všade riešili arzenálom. Taký fight so zombíkom, ktorý stále a stále nemá dosť?! Zaujímavé. Každopádne som sklamaný. 40% ()

Šakalík 

všechny recenze uživatele

Docela krvavá zombie podívaná na francouzský způsob, kterou ale táhne dolů mizerný casting a příšerně jednoduchý scénář. Nikoho nezajímá, odkud se ty hladové potvory vlastně berou, i když uznávám, že to asi není vůbec podstatné. Co filmu chybí na promyšlenosti scénáře, to bohatě nahrazuje příjemně svižná řežba a potoky všudepřítomné krve. Ten akční děda je celkem fajn, zbytek herců je ale zoufale nevýrazný, což je nejmarkantnější v případě jediné dámy ve filmu. Z českého pohledu je zajímavé, že ve filmu zazní i jedna česká věta ("Zavři dveře, teče to až sem." :-)) a jednou z prvních obětí zombie hodokvasu je náš krajan. Jinak to je ale jen průměrný, i když dost masakrální, zombie horor. ()

Reklama

Tereza666 

všechny recenze uživatele

Mě trailer hodně zaujmul a fakt jsem se těšila. No jako vždycky. Zcela zbytečně, nebylo na co. Možná to bylo brutální, krev stříkala od začátku až do konce, ale jinač to stálo pěkně za prd. O hercích ani nemluvím. Hrůza! Dějově, hrůza ještě větší. jediné co mě na filmu potěšilo a bavilo byli zombie. Dobře udělaní, pěkně se užírali. Jediné plus. ()

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Francúzska nová krvavá vlna sa rozhodla do svojho portfólia pridať aj nejakú tu silno krvavú zombiečinu. Čo sa však tvári ako nepretržitý adrenalín, je v skutočnosti zamaskovaný drsný akčný záver, ku ktorému sa šlape miestami v nudnom tempe. Silní a bežiaci zombieci si to tu rozdávajú s drsnými policajtami a drsnejšími gangsterami v chátrajúcom činžiaku vymaľovaného vkusnými krvavými škvrnami. Ja som osobne rád za takýto vkusný filmík, ktorý nedehonestuje zombiekov ako je to v poslednej dobe zvykom, no napriek tomu tento subžáner ani nikam neposúva. Neva hlavne, že je Hardcore :D. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Koukat se jak do supersilného zombíka sřílí půl minuty čtyři týpci a zombík se jen vesele třepe a sejme dva z nich,protože nikoho nenapadne střílet jinam než do hrudníku=to je nuda.......Spousta hloupé akce,prázdné pokusy o moralizování,nesmyslné chování postav,nechtěně směšná drsnost=Velmi jednoduchá zábava,dobrá asi jen těsně po osihodinovce někde v továrně u pásu ()

Galerie (33)

Zajímavosti (2)

  • Promítáno jako závěrečný film na mezinárodním filmovém festivalu s hororovou tématikou v Leedsu "Day Of The Dead" 7. 11. 2009. (facojurka)
  • Ve filmu hraje Čech v roli gangstera. V původním znění má i svoji českou hlášku "tak zavři ty dveře, dyť to teče až sem". Tu můžeme slyšet ve 14 minutě. (zdenda0)

Reklama

Reklama