Reklama

Reklama

Skupina policistů se rozhodne pomstít smrt svého kolegy. Banda zločinců, která jej má na svědomí se ukrývá ve výškové budově na předměstí Paříže. Tam se po zuby ozbrojení policisté vydají. Trestná výprava se ale nezdaří a všechny navíc začnou ohrožovat zombie, kteří se zničehonic vyrojí. Policisté a zločinci tak musí spojit své síly, pokud chtějí přežít. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (194)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Je to Nářez !! Pořádný Masakr od samého začátku! Film jsem si vychutnával, užíval,gore bylo parádní !! Líbilo se mi, že za celý film nepřišli na to , že se zombíci střílejí do Hlavy,čiže je zabíjeli snad na tisíc způsobů.. scéna.. kdy tvrdéj Černoch z Nigérie otřískal kámošovi Hlavu o Sloup byla vynikající !! To byl ten pleasure moment, který by měl v každém filmu přijít! A ono jich tady bylo daleko víc.. Stařík ve věku kolem 60 s rotačákem kosí miliardu zombíků a krásně odvětí: Proč bych měl umřít na zástavu srdce, když jsem ve Válce !! ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Skupinka policajtov sa rozhodne pomstiť smrť svojho kolegu. Jeho popravu mal na svedomí malý gang, sídliaci v opustenom paneláku na okraji Paríža. Spočiatku jasný cieľ akcie sa po krátkej chvíli mení na spoločný boj o život. Všetci sú napadnutý hordou krvilačných Zombie. Z úhlavných nepriateľov sa stávajú spojenci. Je načase spojiť sily. La horde je jeden z najlepších hororov o zombie aké som videl. Viac nemám k tomu čo dodať - 75%. ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že v rámci žánru se jedná o neskutečně skutečnou srandu. Nevím, jak film zní v jiném jazyce než v naší mateřštině. Dlouho si však nepamatuji, že by mě rozesmál už hlas jako takový bez ohledu na to, co daný člověk zrovna říká. Film je z mého pohledu čistokrevná komedie. Prvky hororu zde také jsou, ale jsou nekompromisně zahnány do kouta právě těmi komediálními. Ten stařík - veterán byl prostě úžasný. Ve filmu neexistuje taková ta hloupá, povrchní a zbytečná věc, které se říká kapacita zásobníku. Každý střílí tak, jak mu jeho prsty dovolují mačkat spoušť. Trošku mě naštvalo, že jsem si ze všech postav oblíbil dvě. Zbytku jsem přál bolestivou a hlavně brzkou smrt, protože mi tam dosti vadili. Kdyby bylo práci na zombících věnováno více času, tak by to také bylo určitě ku prospěchu. Příliš to nevadí. Alespoň nemusím dát 3* a hravě postačí 2. Milovníkům béčkových hororů se nebojím tento film vřele doporučit. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Tentokrát mě Francouzi spíše zklamali, ale rozhodně to neznamená, že je to hned špatná podívaná. Přehršel akce, pořádná dávka krve (i té digitální) a pár drsných hlášek tvrdých chlápků s velkýma pistolema. Přišlo mi to jako mix 28 dnů poté a Vosího hnízda, bohužel ne tak nápadité. Chyběl mi tam hlavně hrdina, kterýmu bych mohl fandit. Ale ta brutalita a špinavost celýho filmu to trochu vynahrazuje. Více v mé recenzi zde: http://www.studna.net/filmy/1889/ ()

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Francúzska nová krvavá vlna sa rozhodla do svojho portfólia pridať aj nejakú tu silno krvavú zombiečinu. Čo sa však tvári ako nepretržitý adrenalín, je v skutočnosti zamaskovaný drsný akčný záver, ku ktorému sa šlape miestami v nudnom tempe. Silní a bežiaci zombieci si to tu rozdávajú s drsnými policajtami a drsnejšími gangsterami v chátrajúcom činžiaku vymaľovaného vkusnými krvavými škvrnami. Ja som osobne rád za takýto vkusný filmík, ktorý nedehonestuje zombiekov ako je to v poslednej dobe zvykom, no napriek tomu tento subžáner ani nikam neposúva. Neva hlavne, že je Hardcore :D. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (2)

  • Ve filmu hraje Čech v roli gangstera. V původním znění má i svoji českou hlášku "tak zavři ty dveře, dyť to teče až sem". Tu můžeme slyšet ve 14 minutě. (zdenda0)
  • Promítáno jako závěrečný film na mezinárodním filmovém festivalu s hororovou tématikou v Leedsu "Day Of The Dead" 7. 11. 2009. (facojurka)

Reklama

Reklama