Reklama

Reklama

Zkušený lupič plánuje akci, která by mohla být dosud největším úspěchem jeho zlodějského gangu. Přitom se snaží vymyslet, jak se vymanit z pasti svého života i z města a zároveň uniknout agentovi FBI, který se snaží dopadnout jeho i jeho bandu bankovních lupičů. Ben Affleck nejen vévodí vynikajícímu hereckému obsazení, ale je také režisérem a spoluautorem scénáře napínavého, kriticky oceňovaného kriminálního thrilleru, který se odehrává – a často také exploduje – v drsných lokacích Bostonu. (Magic Box)

(více)

Recenze (1 139)

bolan 

všechny recenze uživatele

Auu to byla facka - v domění solidní krimošky se mi dostal typ filmu, který mi roluje ponožky. Tolik nesympatických ksichtů pohromadě. Všichni vypadaj jak dementní kápa z post-socialistický diskotéky na mostecku. Tupci z posilovny s řetízkama, teplákovejma soupravama a . . . . . no nic, to sem asi nepatří. Pro mě to byla klišovitá sračka bez jedinýho momentu, který bych už 100x neviděl v jiných podobných sračkách. ()

Chosé85 

všechny recenze uživatele

Ben Affleck má dobré režijní učitele nebo po nocích studuje jejich režijní rukopis. Je opravdu svěží vidět herce se snahou napodobit nebo se inspirovat jinými a slavnějšími tvůrci. Dříve bych to od něj vůbec nečekal. Tentokrát je to opravdu inspirace Nelítostným soubojem. Ale není dobré srovnávat, protože Mann by vyhrál na plné čáře. Už jen samotné charisma a prokleslenost jednotlivých postav hovoří ve prospěch Nelítostného souboje. Ale o to tu vůbec nejde. Je to dobré drama z prostředí Bostonu o lupičích v maskách a poslední velké loupeži, o osudové ženě a člověku , který se chce změnit. Jen kdyby do toho Affleck dal taky něco ze sebe.... ()

jacksax 

všechny recenze uživatele

Mě teda tenhle film nijak nezasáhl. Pěkné prostředí a reálie jsou dle mě jediné plus tohoto filmu. Ano jsou vážně skvělé, ale zbytek mi přišel tak tuctový a závěr tak umělý, že se fakt divím místním. Navíc na to, že je Doug/Ben mozkem celé bandy tak s tím řešením problémů se moc nepopasoval. Vidím to skrz naskrz jako průměrnou jednohubku, ke které není důvod se vracet. ()

majo_svk 

všechny recenze uživatele

Mesto je miesto, kde sa stále niečo deje. Miesto, kde ľudia žijú, pracujú, nakupujú, relaxujú a ... A vykrádajú banky, veď to je dnes moderné. Tam, kde sú lupiči, musia byť aj policajti a o zábavu je postarané. Ľuďom sa vždy páčili dramatické situácie, napätie, prestrelky , automobilové naháňačky atď. Tu ich je naozaj dosť, čo iste ocenia mnohí diváci. Nemenej pútavým je aj samotný príbeh s patričnou dramatickosťou a predovšetkým živosťou. Vo filme sa striedajú dynamické a pomalé pasáže, ktoré vytvárajú realistický pocit žijúceho mesta zo všetkým, čo k nemu patrí. Ja som bol spokojný a musím povedať, že Affleckovi druhý režijný počin naozaj vyšiel. PS: mal som pocit, že držím palce skôr lupičom. ()

Ole92 

všechny recenze uživatele

Tohle se mi hodně líbilo.Ben Affleck a Jeremy Renner byli fantastičtí. Film že zaujmul hned od začátku a už nepustil.Originální převleky pro bankovní loupeže a dokonalé plány byli opravdu skvělé. Masku smrtky s dredy nutně potřebuju. ()

Atheas 

všechny recenze uživatele

Člověk, který si to rozhodne pustit v pátek večer má pěkný průser. Bo to je nuda. Nepřehledné, charaktery nezajimavé, příběh průhledný. Ben Affleck, možná bude jednou špičkový režisér, ale ne kvůli těmto filmům. Tento film mi dal mnohem méně než jsem od něj očekával.Zdar. ()

JM87 

všechny recenze uživatele

Primární důvod, proč sem se chtěl podívat na tenhle film, byl, že jsem chtěl vyzkoušet, jakej je ten Affleck teda režisér a přiznám se, že sem byl mile překvapenej. V prvé řadě bych řekl, že námět celýho filmu je hodně podobnej HEAT, pokud neznáte, znáte, to je Vaše věc. Nicméně se jedná o hodně slabší HEAT, ale to není rozhodně ostuda, protože ten film sám o sobě byl ultrapecka, takže tohle je spíš takovej dobrej film. Má to trochu melancholickou atmosféru a je to fajn. Jinak dobrý překvapení pro mě byl nebožtík Pete Postlethwaite. Pamatuju si ho hodně z Jurskýho Parku nebo Aliena 3, ale tohle byla asi jeho nejlepší role, jakou sem kdy viděl. Dost mu to sedělo, dobrej chlapík. Jinak je to celý dost klišovitý, je to akční, bavíte se, občas to trochu nudí, ale na sobotní večer to není špatný. A jak sem řekl, jako jeho druhej odrežisérovanej film, to není vůbec špatný. Tož su zvědavej na The Stand (prej ho má točit Affleck). ()

LukyNike 

všechny recenze uživatele

Obyčejný film, který je ale vyšperkovaný do nejmenších detailů. Výborná kamera, režie, obsazení. Celé je to tak neskutečně věrohodné a krásné. Nádherný soundtrack. ()

Rondell 

všechny recenze uživatele

Zápletka tuctová, všechno je dost průhledný, člověk čeká, že už ho asi Ben ničím nepřekvapí a pak přijde konec. Ten je epickej. Žádnej překvapivej zvrat nebo pointa, ale má nějaký svoje kouzlo. ()

kubyno 

všechny recenze uživatele

Začátek byl vynikající - parádní akce, dobře zrežírované - výborná podívaná. Neříkám, že tomu tak už potom nebylo, ale něco tomu prostě chybělo. Akce dobrá, ale občas očekávatelná - takové typické americké no. Jak řekl POMO - "Klišé jak prase". ()

Steel32 

všechny recenze uživatele

Ben Affleck dokazuje, že je nejen skvělý herec, ale i sakra dobrý režisér! Skvěle natočené, se zajímavým a celkem neotřelým příběhem. Podle mě mnohem lepší, než Gone, Baby, Gone. A navíc Jeremy Renner v roli přímo září, snad sem ho ještě neviděla v roli, která by mu tolik sedla. Blake Lively byla zase nezvykle překvapující. Město je jasné překvapení! ()

Erik7595 

všechny recenze uživatele

Rozhodne som nečakal tak skvelú kriminálku od Bena Affleka, ktorý ma v pozícíi herca nikdy nejako nepresvedčil, ale ako režisér sa u mňa buduje svoje malé miesto. Rozhodne plnotučne napísaný a zručne zrežírovaný kriminálny film, ktorý ma zaujal dobrým príbehom, zaujímavými akčnými scénami prepadnutí a záver s heist plánom v štýle prepadu banky vo Fast Five bol veľmi dobre režisérsky zrealizovaný. Dejovo ma film hneď na začiatku chytil a nepustil až do konca. Pochvala patrí taktiež k hercom podávajúcich suverénne výborné výkony (Jeremy Renner ako nekontrolovaný brat Affleka z celej zostavy vládne). Celkový dojem je veľmi dobrý, rozhodne prekvapenie. 85 % ()

embecka 

všechny recenze uživatele

Akčno afflekovská spokojnosť z mojej strany. A ak sa pýtate, prečo až do najvyššej možnej miery, tak preto, lebo film ma prekvapil svojou dĺžkou a pritom som sa vôbec nenudila. Ďalej - na začiatku sa zdá, že dokážete predvídať koniec, prípadne, že z toho bude skôr iba romantická snaha o dokazovanie čestnosti Douga voči Claire. Ale je to šikovne vymyslené, nezostal mi pocit, že som videla iba trilión zbraní a ra-ta-ta-ta-ta akciu v uliciach. Inak, naozaj mám rada ten pocit, keď sú postavy vymyslené tak, že držíte so záporákmi. Tu to hralo na 200%. ()

crozet 

všechny recenze uživatele

Poněkud předvídatelné, ale vcelku dobrý rytmus a režie obzvláště. Jakkoli v žánru patrně nic nového. PS Komu se plete Ben Affleck s Mattem Dillonem, nejste na světě sami.. ()

kamil.i 

všechny recenze uživatele

Jedna skupina divákov povie, že Mesto je klišé. Druhá ho označí za poctivú filmárčinu a poctu krimi žánru. Staviam niekam uprostred. Mesto predstavuje zlatú strednú cestu. A dokazuje, že Affleck je veľmi schopný režisér. ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Ale pozrime sa, Ben je výborný herec ale aj režisér.Je to natočené skvelo, akcia je prehľadná je jej dostatok a príbeh sa mi tiež páčil aj keď veľmi nič nové. Troška mrzelo že zo 4 lupičov vlastne spoznáme bližšie len 2 ale nevadí.Romantika vo vilme mi sadla a hodila sa. Koniec akčný aj keď mohol byť troška viacej emotívnejší no a soundtrack pekný. Medzi 3 a 4* ja dám 4* mne sa to páčilo. ()

kesty 

všechny recenze uživatele

za tri je to málo, za styri vela...ale kedze som mal ovela vacsie ocakavania ktore neboli naplnene a som sklamany tak davam za tri..Bene..Gone Baby Gone bolo o level inde.. ()

Související novinky

Jak to vypadá s novým Batmanem?

Jak to vypadá s novým Batmanem?

03.01.2017

Studio Warner Bros. nesmírně touží po netopýří sólovce od Bena Afflecka. Představitel Batmana a režisér Gone, Baby, Gone, Města nebo oscarového Arga se uvolil, že ji natočí, soustavně ale tvrdí, že… (více)

Kdo si vyšlápne na Batmana?

Kdo si vyšlápne na Batmana?

09.09.2016

Sólový film s Batmanem stále nemá datum premiéry. Ben Affleck ho zřejmě dodá v roce 2018 nebo 2019, už teď ale známe alespoň záporáka. Čeká nás návrat Jokera nebo Deadshota ze Sebevražedného oddílu?… (více)

Ben Affleck zremakeuje Svědka obžaloby

Ben Affleck zremakeuje Svědka obžaloby

20.08.2016

Kdyby se vybíraly nejlepší filmy z padesátých let, jen těžko by mezi nimi chyběl Svědek obžaloby. Soudní drama Billyho Wildera vychází z povídky (a následné divadelní hry) od Agathy Christie, získalo… (více)

Warneři potvrdili Batmana, Marvel Spider-Mana

Warneři potvrdili Batmana, Marvel Spider-Mana

13.04.2016

Internet se momentálně raduje z teaseru Doctora Strange, tím ale comicsové zprávy nekončí. Dočkali jsme se totiž potvrzení dvou zvěstí, které fanoušky "trápily" řadu měsíců. Tou méně významnou… (více)

Reklama

Reklama