Reklama

Reklama

La posesión de Emma Evans

  • USA The Possession of Emma Evans (více)
Trailer

Videa (1)

Trailer

Recenze (17)

Aluska88 

všechny recenze uživatele

La Possesión de Emma Evans je sice možná průměrný, ale slušně zvládnutý horor se spoustou efektních scének i dobře fungující atmosférou. Sophie Vavasseur je coby posedlá teenagerka přesvědčivá. Z ostatních herců stojí za zmínku sotva povšimnutelná rolička Douga Bradleyho. V rámci "Exorcism horror movies" je pro mě Emma Evans podařeným "malým" snímkem, který se mi líbil a stojí za zhlédnutí. Pokud ovšem nečekáte nějaké mistrovské dílo s "vysokoprocentním" zážitkem či blockbuster s vysokým rozpočtem. ()

tXtX 

všechny recenze uživatele

Nizkorozpočtová jednohubka ktorá trpí totálne zrecyklovaným scenárom a žiadnymi novými nápadmi. Všetko tu už bolo asi milión krát. Strach nikde, napätie detto. Navyše Sophie Vavasseur je naozaj nesympatická a hlavne netalentovaná herečka. Neveril som jej ani tie pehy na nose. Jedna scénka, max dve možno stoja za miernu pozornosť, ale to už len tak nasilu vyťahujem z päty, lebo (aj keď to sám nechápem) nechcem dať iba jednu hviezdu.. ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Dalo sa. Nič extra ale dalo sa to RAZ pozrieť. Dej ma prekvapil, samotné rozuzlenie ušlo. Taká pohodička pred spaním :) Nečakal by som nič extra a tak som nebol ani veľmi sklamaný. Farárko si robil kariéru na natáčaní posadnutej neteri a udržiaval ju v tom do vtedy kým nemal dostatok video nahrávok. Celkom dobrý nápad :D Len zabudol že steny majú uši a diabol počuje všetko ;) ()

Fr 

všechny recenze uživatele

BŮH NEDOVOLÍ, ABY SE TI STALO NĚCO ZLÉHO.......... /// Emma má (zapomeňte na mísu...) záchvat. Flákne sebou, klepe bačkorama a z huby jí vytejká nějakej sajrajt. Ještě taky píše na zrcadlo a její oči jsou – vždyť víte... Bude výhodou, že její strejda je kněz? Ó DUCHU JSI LI ZDE, DEJ NĚJAKÉ ZNAMENÍ – což o to, znamení tu jsou (bát se? ne, nebudete...) Zvuky, divný chování, smrt... – furt nic? Levitace .... ,,VŠECHNO BUDE DOBRÉ...“ (jasný, to víme ). Vymítací sezení – ĎÁBEL JE DOBRÝ LHÁŘ! ... Levnej film o Ďáblovi, ve kterým jde hlavně o to, jak to ta holka (Sophie Vavasseur) dokáže zahrát. (Uznávám, je to dobrej ,,magor“.) A tak tam spolu debatujou (Emma, kněz, Ďábel) a TA VĚC nabírá na síle. Film už jinej nebude. Laciný kecy a zvraty mě nepřiváděj k úžasu. Vlastně je to čím dál horší a jen díky ,,skandálnímu odhalení“ a závěru říkám 2a½! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Chystám se vyvolávat Ďábla. 2.) Potřebuju si oživit základy vymýtání, protože TADY mi toho taky moc neřekli. 3.) Říká se, že Bůh nenechá nikoho napospas zlu. Mám věřit? 4.) Thx za titule ,,Ergulus“ a ,,jives“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ * ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Španělský horor „La posesión de Emma Evans“ je v podstatě celou dobu docela tradiční v tom, co představuje, co nám ukazuje, ale přece jen má alespoň pár dobrých chvilek k tomu, aby to dotáhl na průměr a ne akorát na něco, co je kopií něčeho, co tu máme opravdu už mockrát. A to je fajn, alespoň ta trocha originality fanouška hororového žánru v tomhle případě potěší. ()

Galerie (32)

Reklama

Reklama