Reklama

Reklama

Devil Seed

  • Austrálie Devil Seed (více)

Obsahy(1)

Prázdniny skončili a Alex sa vrátila do školy na internát ku kamarátkam Jessike a Breanne. Ako sa sluší a patrí, stretnutie oslávili nočným žúrovaním, ktoré vyvrcholilo nápadom storočia - ísť za cigánkou a dať si vyložiť budúcnosť. Následujúci deň si Alex síce nič z predošlého večera nepamätá, no v okolí sa začnú diať zvláštne veci. Halucinácie, čudné, hrôzu naháňajúce zvuky, výpadky pamäte a škrabance na tele ju rýchlo presvedčia, že tu ide o jej život. Ak včas nenájde pomoc, bude zle... (beso74)

(více)

Recenze (58)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Tady se jelo přesně podle šablony. Vezměte ten nejschematičtěší náčrt vymítačského hororu ... a máte Devil Seed, aniž byste museli cokoli přidávat. Na áčkový look a kvalitní herce nebyly peníze a originality a experimentů se tvůrci nejspíš bojí jako čert kříže. Přesto je ta zmíněná šablona pořád celkem funkční a tvůrci dostatečně řemeslně zruční, takže jsem v rámci "kanadských nízkorozpočtových hororových béček" docela spokojený. Pro mne to spadá přesně do kategorie "nenadchne ani neurazí", což je po příšerném traileru, kvůli kterému jsem se film chystal zcela vynechat, příjemné překvapení. 5/10 ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"Ďáblovi se nepostaví, když holčina není panna... Posedlost se nedostaví, v noci, ve dne, ani zrána. Marně exorcista stříká (svěcenkou, ne semenem!), vše je v řiti, ďábel říká: Blbej scénář, čert ho vem!" Ostatně, já bych všechny ty posedlosti zakázal. Otravuje to lidem život, zasviní to ložní prádlo a bolí z toho za krkem. Ale když už, bohajeho, zase nějakej čulibrk z pekelné ďury začne opruzovat nějakou kikinu, která svého chlapce dva roky tahá za fusekli a šetří si panenství pro nějakou zvláštní příležitost, např. noční podpeřinové ošukání démonem, tak by se ďábel měl držet pekelných filmových pravidel, krucifix. Po úspěšném vymítání a vyhnání z těla slečny by měl rarach stáhnout ocas, zalézt v pekle někam pod kotel a tam si lízat... rány a pošramocené ego. Ale co udělá náš umouněnec vysemeněnec? Jen oběhne dvě kolečka od postele k fíkusu v rohu a zpátky, zatočí rozverně ocasem, vyfakuje exorcistu i s jeho Bohem a hupky dupky zpátky do oběti! No to mi ho vyndej... A pak nemají exorcisti trpět trudnomyslností a syndromem vyhoření. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Již kolikátá variace na Vymítače ďábla (nevím, zda pavoučí chůze má být poctou, odkazem nebo vykrádačkou) se rozjíždí velmi pomalu. Alex je posedlá démonem, či lépe řečeno rovnou Ďáblem, kterého si sama přivolala svojí nevinností. Ten se projevuje zapínáním televize, padáním knih z poliček a malůvkami ve skriptech, z nichž dostává Alex hysterické záchvaty! Tahle část je spíše úsměvná. Člověk si říká, proč se nedočkat něčeho velmi bizarního? Jenže ani na ty šavle z Exorcisty nedojde.... Sex i gore zůstávají na půl cesty, což by nevadilo, kdyby šlo o řádný psychothriller. Nakonec se pár pěkných scének najde a v závěru si asi mnozí vzpomenou na ... Rosemarino děďátko či Omen. Jedinou kvalitou Ďábla byla prsa, která ovšem zůstala trvale zahalena. V jisté chvíli tak zaskočila protivná blondýna, které kupodivu nezemřela ve sprše, jak by mohl někdo očekávat. Není to provar, ale žádná velká sláva také ne...2,5* ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Vyškerený a vyshakerozrehotaný paškvil, ktorý sa pokúšal dovidieť na klasiku všetkých klasík. Preložene nablblou, našminkovanou vedmou , to bol naozaj originálny nápad. Centrál bárbina vystrihnutá z telenovely zahrala to, čo jej obmedzený herecký talent dovolil.Záver to zaokrúhlil na oblú nulu, ale dám zhovievavý bodík za názov. Po dlhej dobe film, ktorý Ma nahneval. Na "svoje" filmy totiž nedovolím nikomu a v tomto prípade ani tomu ničomu siahnuť. Soft Canada ! ()

*CARNIFEX* odpad!

všechny recenze uživatele

Mladá Alex sa po letných prázdninách vracia späť na nový privát so svojimi kamošmi. Po prvej prebdenej noci kedy sa cestou z diskotéky zastavia u "údajnej" cigánskej veštici.. (ktorá mimochodom vyzerá, ako tie dôchodkyne z priora čo pred záchodom predávajú toaleták) ..začnú diať zvláštne veci. Ako skončila táto sračka netuším, lebo som to po 37 minútach už nedokázal dopozerať. Zrejme išlo o posadnutú študentku nakupovaním handier vo výpredaji. Skutočne, neskutočný horor bolo pozerať sa na tieto "Oscarové" výkony na úrovni nočných zabávačov z TA 3. Efekty ako v Godzille z 54´, napätie ako pri znižovaní ceny za burčiak na baníckom jarmoku, snaha uspať diváka od samého začiatku - toto sú všetko dôvody prečo bez milosti s úsmevom na tvári môžem šľahnúť ODPAD. ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama