Reklama

Reklama

Young Justice

(seriál)
Trailer
USA, (2010–2022), 36 h 56 min (Minutáž: 22–27 min)

Předloha:

Bob Kane (komiks), Bill Finger (komiks) (více)

Hrají:

Danica McKellar, Jesse McCartney, Nolan North, René Auberjonois, George Eads, Bruce Greenwood, Phil LaMarr, Jason Spisak, Masasa Moyo, Rob Lowe (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(98)

Obsahy(1)

Seriál vypráví o akcích týmu mladých superhrdinů, mezi které patří: Robin (Batmanův parťák), Kid Flash (Flashův parťák), Aqualad (Aqamanův parťák), Superboy (Supermanův dospívající klon) a Miss Martian (neteř Martiana Manhuntera). Tato partička, patřící do druhé generace superhrdinů, se učí spolupracovat a uplatnit své místo mezi legendami, které je trénovaly. Seriál se snaží vykreslit i mladší a nepříliš známé postavy v jejich začátcích. (Morzael)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (24)

DEMON 

všechny recenze uživatele

Suverenne najlepsi komixovy animovany serial od cias DCAU. Aj ked hlavnymi hrdinami serialu su ti najmladsi z radov superhrdinov a dospelaci tvoria takpovediac kulisy, pribehy a ich temy nie su vyslovene detske, ci detinske, ako tomu je napriklad u Teen Titans a napriek urcitym kvalitativnym vykyvom (najma v druhej serii, ktora ale bola aj podstatne rozvetvenejsia a miestami temnejsia) som si tuto komixovu jazdu uzil paradne. ()

jh666 

všechny recenze uživatele

Asi nejlepší animovaný seriál, co znám. Soupeřit s tím může snad jedině Avengers: EMH a možná ještě Green Lantern: TAS (ten má ale horší animaci). Obě série mají perfektní příběh, za který by se nemuseli stydět ani hrané seriály. Dalším plusem jsou skvělé postavy, hlavně původní šestka + Zatanna a Impulse. Ale i ostatní jsou předvedeni dobře a vůbec nevadí, že jsou to Sidekickové. Občas jsou dokonce zajímavější než jejich starší kolegové. Hlavně nevyrovnaný Superboy je mnohem zajímavější než dospělý Superman. Taktéž Miss Martina je výborná a komplikovaná postava (rozhodně, co se týče animáků). Nejlepší postavou je ale Kid Flash Wally West, je škoda, že v druhé sérii nemá moc prostoru. Obrovská škoda, že nevznikla i třetí série. Boj proti Darkseidovi by byl super. 100 %. ()

Reklama

Veskoslav 

všechny recenze uživatele

Skvělá 1. řada, ale osobně 2. řada mi přijde více propracovanější. Navíc se objeví i příběhy málo známých superhrdinů, kteří nemají takový prostor. Podle mě ale asi nejlepší komiksový seriál z DC universa. Jenom škoda že není a nebude 3. série. Tento seriál by si ji rozhodně zasloužil. 90/100 ()

dee-key 

všechny recenze uživatele

Jay Oliva je sám o sobě skoro zárukou kvality. Justice League je zárukou již zcela jistě. Animák o méně známých hrdinech DC universa kterému jsem se léta úspěšně vyhýbal mě zcela pohltil z několika důvodů. Jednak díky velmi výbornému komixovému příběhu, jednak díky propracovaným bitvám a soubojům, jednak díky válce na několika frontách, jednak díky postavám. Překvapení a zvraty a vývoje postav není to, co běžně od superhrdinských seriálů dostáváme. A proto si zaslouží pět hvězd a pět minut pietního ticha za své zrušení. ()

MnamBuchta 

všechny recenze uživatele

DC mi tímto seriálem dokázalo, že animované seriály vážně umí, protože celý seriál je totální NÁŘEŽ a já se bavil u každého dílu na maximum a dlouho jsem nebyl takto zažraný do nějakého seriálu. Osobně nevím co napsat, protože je pro mě tento seriál perfektní, jelikož způsob, kterým se tvůrci rozhodli převyprávět tento seriál je provedený na jedničku, jelikož skrz všechny 4 série vidíme jak se z mladých teenagerů stávají opravdoví superhrdinové, kteří často padají na hubu a dostávají tvrdé lekce, ale i přes to se zvednou, oklepou a poučí. Nemějte strach, že byste si tu nenašli oblíbenou postavu, protože je jich tu přehršel a já osobně jsem miloval všechny, a to i díky tomu, že si dali tvůrci práci s tím je představit a dát všem i jejich epizodu či epizody, zaměřené přímo na ně. Dále je zde také SKVĚLÁ DC animace, kterou totálně zbožňuju a nemůžu se jí nabažit, k tomu si přidejte nabušenou akci a máte VYHRÁNO. Na tento seriál budu vážně vzpomínat s láskou a při psaní této recenze je mi vážně smutno, že jsme se nedočkali páté série, protože si ji tento seriál KRUCIFIX zaslouží. 10/10 ()

Galerie (15)

Zajímavosti (5)

  • Některá kouzla a zaříkávání, které provádí Zatana a Zatara, jsou ve skutečnosti jenom pozpátku vyslovené příkazy toho, co se má vytvořit/stát. (UncleMorty)
  • Na motivy seriálu byla vytvořena počítačová hra „Young Justice: Legacy“. Na trh byla uvedena v únoru 2013, a to pro konzole PS3, Xbox 360, Wii a DS. (FloTin)

Související novinky

HBO Max zrušilo Doom Patrol a Titans

HBO Max zrušilo Doom Patrol a Titans

26.01.2023

Špatné zprávy pro fanoušky DC seriálů. Mluvčí HBO Max totiž potvrdil, že současné čtvrté řady Titans a Doom Patrol budou zároveň posledními. Pro server The Hollywood Reporter zástupci streamovací… (více)

Reklama

Reklama