Reklama

Reklama

Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta

  • USA Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

V dalším pokračování svých fantastických dobrodružství se kapitán Jack, ke kterému se štěstěna opět jednou nemilosrdně obrátila zády, ocitá tváří v tvář bandě smrtících pirátských duchů pod vedením strašlivého kapitána Salazara (Javier Bardem), kterým se podařilo uniknout z Ďáblova trojúhelníku a jejichž jedinou touhou je připravit o život každého piráta - a zejména Jacka. Jackovou jedinou nadějí na přežití je bájný Poseidonův trojzubec, ale pokud má mít šanci ho nalézt, musí přesvědčit ke spolupráci Carinu Smythovou (Kaya Scodelario), geniální a krásnou astronomku, a Henryho (Brenton Thwaites), tvrdohlavého mladého námořníka a člena královského námořnictva. Jedině s jejich pomocí má kapitán Jack, svírající v rukách pevně kormidelní kolo Umírajícího racka, své zoufale nicotné a zchátralé lodi, naději nejen zvrátit nepřízeň osudu, se kterou se poslední dobou potýkal, ale také zachránit si život ve střetu s nejmocnějším a nejděsivějším protivníkem, jakému byl kdy nucen čelit. (Falcon)

(více)

Diskuze

Spiker01

Spiker01 (hodnocení, recenze)

Blackhand47

U pirátů si fakt spíš myslím, že nevěděli co filmem dál, tak se preprodukce protáhla a možná by stihli třeba prosinec, ale proč to riskovat že.

Blackhand47

Blackhand47 (hodnocení, recenze)

Johnny_SVK

S Warcraftem je to úplně to samé, ale je to logické, příští rok bude hodně nabitý a lidi samozřejmě nepůjdou na všechno, tak to posunuli.

na příspěvěk reagoval Spiker01

Uživatel Colby Sawyer smazal svůj příspěvek.

Johnny_SVK

Johnny_SVK (hodnocení, recenze)

super, film je hotový ale dajme ho von až za dva roky, len tak pre istotu, aby mali fanúšikovia viac času zabudnúť na túto značku, v prípade úspechu si dáme rok pauzu aby sme postihali minúť aspoň nejaké $ a ďalšiu časť začneme natáčať v roku 2019, ak sa poponáhľame tak ju aj v tom roku dotočime  ale pre zmenu film dáme von až v 2023... len tak...

na příspěvěk reagoval Colby Sawyer, Colby Sawyer, Blackhand47, animaxis

Mikeel

Mikeel (hodnocení, recenze)

Sylviiii

Četl jsem vícero zdrojů a všechny o ní psali. Ona a Brenton Thwaites by měli hrát pár... Myslim, že v týhle fázi už by to měl být více fakt než drb, když se už nějakej ten pátek točí...

na příspěvěk reagoval Sylviiii

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Jano...

Jano... (hodnocení, recenze)

Možno chýba nejaký extranápaditý génius, ale nejakí kvalitní sa nájdu. :D

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

vito_corle

vito_corle (hodnocení, recenze)

dcera jo to by bylo zajímavé, kdyby tam byla dcera od Barbossi a prý by tam měla bejt zase nějaká čarodějka jako byla ve dvojec e a ve trojce už se ví kdo jí bude hrát a co bude zač?

vito_corle

vito_corle (hodnocení, recenze)

Blackhand47

ale díky bohu, že ne keira protože mi přišla, že už byla trapná ve třetím díle ale mohla y se ukázat Penelopé v tomhle díle ale to pochybuji 

na příspěvěk reagoval Blackhand47

Související novinky

Disney zvažuje restart Pirátů z Karibiku

Disney zvažuje restart Pirátů z Karibiku

24.10.2018

Scenáristé Deadpoola a Zombielandu Rhett Reese a Paul Wernick měli údajně mít první schůzky se studiem Disney o potenciálním rebootu miliardové série Piráti z Karibiku. Zatím není jasné, jestli… (více)

Depp, Rylance a Pattinson mezi barbary

Depp, Rylance a Pattinson mezi barbary

23.10.2018

Johnny Depp (Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta) a producent Andrea Iervolino (Hudba ticha) nedávno oznámili spolupráci na několika nových projektech, přičemž tím prvním se stane snímek Waiting for… (více)

Liga spravedlnosti 2 jen tak nebude

Liga spravedlnosti 2 jen tak nebude

20.11.2017

U filmových sérií platí jednoduchá matematika - pokud je další díl úspěšnější než ten předchozí, jede se dál, pokud ne, místo pokračování se dá chvíli pauza a potom ideálně reboot. Letos takhle… (více)

Rádio Filmové melodie obohacené o 515 skladeb!

Rádio Filmové melodie obohacené o 515 skladeb!

13.08.2017

ČSFD rádio Filmové melodie jsme právě obohatili o více jak 515 tracků z největších soundtrackových novinek posledního roku! Navíc s úpravou playlistu, ve kterém každá druhá skladba je novinka.… (více)

Reklama

Reklama