Reklama

Reklama

Bývalému univerzitnímu zápasníkovi Scottu Vossovi (Kevin James) je 42 let a bez většího zaujetí učí biologii na upadající střední škole. Když kvůli rozpočtovým škrtům hrozí, že budou zrušeny některé ze školních programů a učitel hudby (Henry Winkler) bude propuštěn, Scott se rozhodne, že jako zápasník bojových umění vydělá škole nějaké peníze navíc. Každý si myslí, že se Scott zbláznil – především školní zdravotní sestra Bella (Salma Hayek) – ale Scott dokáže něco, co nikdo nečekal. Inspiruje své studenty a stane se senzací, která celou školu spojí dohromady. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (19)

Trailer 1

Recenze (257)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Proč musí každý film se Sandlerem nebo Jamesem začínat tak, že máte chuť všeho nechat a na film se vykašlat? Máte před sebou hlavní postavu, která je sympatická jako hemoroid, co se vám zrovna vyklubal, a to rozhodně není něco, s čím by vás tvůrci upoutali do křesla a přinutili vás se dívat celou dobu. Spíš doufáte, že tenhle "hrdina" co nejrychleji vypadne z okna anebo se zabije na motorce. Nic tak úlevného vás však nečeká, jediné pozitivum je, že se tenhle pitomec mění v celkem snesitelného chlápka, který se snaží pomoct kolegovi. Mimochodem, tenhle nezodpovědný chlápek s tváří Kevina Jamese je učitel na škole. Znovu vás napadá otázka, jak je možné, že má Amerika tolik vědců. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2013/02/profesor-v-ringu-2012-40.html ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Absolutní stupidita rovna filmu Jack a Jill! Film neví, čím chce být. Komedií o učiteli, komedií na film Warrior a celkově je toto vůbec komedie? Za celou dobu se člověk pousměje jen jednou a to ještě dost kysele. Jinak je Kevin James stále trapnou parodií na Johna Goodmana. Nebýt Salmy Hayek, tak neváhám vlepit "odpad". Další důvod, proč by se měli peníze raději rovnou posílat do ohně. Hodnocení OST: Jaký film, takový soundtrack. Nevyčnívá a místy dosti otravuje. 2/10 ()

Reklama

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Kevin James se vás snaží přesvědčit o tom, že jeho zkušenosti coby ošetřovatele Silvestera Stalloneho v Zoo mu napomohly stát se šampionem v jednom z nejbrutálnějších sportů. Profesor v ringu je hloupá, neoriginální a nudná, dvě hodiny trvající zbytečnost, která hraje na vyumělkované emoce, nesympatické charaktery a přímočarou předvídatelnost. Pokud vás podobná vyhlídka láká, směle do toho. Pokud vám však nechybí soudnost, sáhněte někam jinam. Třeba po Warriorovi. Smát se u něj sice asi nebudete, nicméně pořád lepší než sledovat tlouštíka padat, zvracet a chytat do obličeje koláč. Rozhodnutí je na vás. [35%] ()

panMartin 

všechny recenze uživatele

Někde horší, někde lepší. Zhruba v polovině si film získal mé sympatie a nebylo o čem rozhodovat, čistý průměr. Minimálně vtipná ale přesto zábavná a koukatelná komedie o obyčejném učiteli, který se rozhodne pro "svou" školu vydělat peníze zápasy v ringu. Jeden z těch filmů na ukrácení dlouhé chvíle. Kevin James je fajn, stejně tak Salma. Nijak překvapivé ale snadno stravitelné. ()

kinghome 

všechny recenze uživatele

Typická americká komedie s primitivním dějem a příjemnými herci. Jestli to mělo být něco jako warrior, tak se to moc nepovedlo a s warriorem to má hodně málo společného. Vlastně jenom to UFC (MMA) a dejme tomu poslední zápas ale to jen v některých částech. Ale od této komedie jsem čekal pouze příjemnou zábavu na úterní večer a to jsem i dostal. 60% ()

Galerie (26)

Zajímavosti (12)

  • Kevin James a Salma Hayek spolupracovali již na filmu Machři (2010). (figgo jr.)
  • Hlavní herec Kevin James kvůli filmu absolvoval trénink chvatů a pohybů s legendou UFC Randym Couturem. (The Viper)
  • Krzysztof Soszynski, který zde hrál Kena Dietricha, použil při závěrečném zápasu techniku, kterou se v bývalé organizaci WEC proslavil Anthony Pettis. Komentátoři neveděli jak tuhle techniku pojmenovat, tak ji nazvali jednoduše "Showtime Kick". (Pacek)

Reklama

Reklama