Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je závěrečný večer v posledním drive-in kině v USA a promítač Cecil B. Kaufman (Richard Riehle) plánuje maratón toho nejlepšího pro oddané cinefily. V plánu jsou čtyři filmy, tak vzácné, že nikdy nebyly uveřejněny na americké půdě až do této noci. S názvy jako Wadzilla, I was a Teenage Werebear, The Diary of Anne Frankenstein a Zom-B-Movie oslavuje Chillerama nejen zlatý věk drive-in béčkových hororů, ale také zahrnuje více než čtyřicet let filmového nevkusu. (Goldbeater)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (97)

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Je to svojím spôsobom V/H/S druhej kategórie. štyria režiséri hororu sa spojili aby spolu natočili jeden film. Každý z nich nakrútil svoju videopoviedku ktoré dávajú celej tejto béčkovej Prehliadky desom finálnu podobu. Extrémne kolísavá kvalita príbehov ma nepríjemne prekvapila. Nachádzajú sa tu zaujímavé, naschvál klišoidné ,šialené ultrabéčkové prvky ktoré však v okamihu striedajú trápne gýčovité vaty, bez mnohých z nich by to bolo lepšie. Prvý príbeh Chillerama , ktorý vlastne spája všetky do jedného celku , rozpráva o poslednom premietaní jedného drive-in kina. Teenage zábava sa zmení na zombie masaker.. zombíci s ktorých tiekla nejaká modrá tekutina mi neprišli nič extra. Fakt že týto nemŕtvy mohli zomrieť iba tak keď prišli o pohlavné orgány mi neprišla nejako smiešna (aj keď to smiešne znie). Problém bol v tom že to chcelo byť až príliš BRAINDEAD iba miesto červenej farby použili modrú. Druhý príbeh Wadzilla bol pre mňa podstatne vtipnejší. Efekty ani spracovanie nič moc avšak obsah víťazí nad formou.Je to celé o okuliarnatom maníkovy ktorý má ohromne pomalé spermie. Lekár mu predpíše experimentálnu netestovanú liečbu na ich urýchlenie. Pokus sa nepodarí a spermia ktorá z neho vyjde postupne naberá na objeme až je z nej monštrum. Proti obrovskej ľudožravej spermii dokonca povolajú armádu pod vlením Erica Robertsa... Lepšieho si nemohli vybrať. Tretí príbeh I was a Teenage Werebear ide úplne mimo mňa! Ide tam o nejakých homosexuálnych medvedolakov v latexoch ktorý sa navzájom vyznávajú svoju akože "lásku" bluééé hrozné. Nasledovné The Diary of Anne Frankenstein je s časti poriadne trápnou záležitosťou ktorá hnusne paraoduje Hitlera a nacistov. Sledovať to bolo utrpenie avšak mnohé zámerne zle a oldschoolovo odfláknuté špeciálne efekty nemali najmenšiu chybu.(miesto ľudí figuríny, lesknúce sa figuríny atď. Záverečná časť patrila Deathication. To bolo niečo tak extrémne "akože" kontroverzné až sa mito na tento film zdalo až príliš. Po celej obrazovke lietali hovná. V každej forme v tekutom aj tuhom stave... Proste úplná nechutnosť. dokopy mi to dávam 3* ()

Beastmaster4 

všechny recenze uživatele

Jestli tohle považuje někdo za nějaké filmové umění, tak budiž, ale dát tomu víc jak tři hvězdy, to bych musel být hodně na dně. Samozřejmě si film dělá srandu sám ze sebe, z ostatních filmů a nakonec i z historie. Jenže tímhle způsobem je to vtipný možná prvních pár minut, pak je to čím dál úchylnější a trapnější. Až okatě se film snaží útočit na intelektuální vrstvy milovníků hororu a koukám, že se to dle některých komentářů a hodnocení tady daří. Dnes se za inteligentní humor považuje vlastně sklon k největším prasárnám, jen tak lze ukázat svou nespoutanou odtažitost od vážného. Bez utrhaných penisů, roztrhaných těl, sexu s částmi těl, obrovských výstřiků semene aj. to už dnes není ono, všechno ostatní je suché a vážné, je nutné se pořádně odvázat a nemít morálních hranic!!!! Tak tohle všechno chápu, i tak bohužel, čím víc to má být inteligentní, tím je to trapnější a zoufalejší. Ještě k tomu je to celé udělané schválně hodně špatně, což má podtrhnout onu nevážnost a vtipnost. Bohužel...a hůř nehodnotím jen pro prvních cca 45 minut, kdy jsem se to ještě snažil brát s humorem. ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Chillerama nabízí čtyři povídky. (1) Wadzilla - Nasraná obří spermie terorizující NY. Pobaví i generál Bukkake, oživlá socha Svobody a následná soulož a samozdřejmě nesmím zapomenout na finální mega " Sperm Blast ". (2) I was a Teenage Werebear - Přiteplená medvědí zpěvohra bez které bych se bez problému obešel. Totež v podstatě platí o povídce (3) povídce s Hitlerem pod názvem The Diary of Anne Frankenstein . Povídka (4) je plná fekálního humoru. Hovna tu tečou doslova z obrazovky. Tahle povídka je ale hned v začátcích skrečována ( škoda ) a místo ní nastupuje Zom-B-Movie a s ním i celkem vtipný zakončení téhle úchylárny. Jedná se o nestandartní zábavu pro nestandartní diváky. Nebýt povídky s Hitlerem a Gaylordí story dám klidně plnej počet hvězd. Takhle je to jen lepší průměr. ()

FromHell 

všechny recenze uživatele

Tak toto je fakt strašná konina!Wadzilla a The Diary of Anne Frankenstein boli fajn,no zvyšok mi prišiel viac trápny,ako vtipný.Tiež bohužiaľ nemám taký zmysel pre humor,aby som pochopil otrasné hudobné vsuvky,ktoré považujem za najväčšie peklo v celom filme...Slabé tri hviezdy,ale neskôr možno ešte jednu uberiem... ()

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

V kterémpak jiném filmu se vám podaří vidět obří spermii šukající sochu svobody? Anebo zpívající medvědodlaky...Ono je tam toho tolik, že je zbytečné to tady rozvádět. "Chillerama" je plná šílených nápadů čerpající z béčkových papundeklových dobrodružství už kdysi natočených. Je vkusně nevkusná se spoustou hodně povedených scének. Za všechny už zmíněná spermie, či Dolfi Hitlerů tvořící podle deníku Anky Frankensteinové vraždící monstrum anebo v závěru majitel autokina samopalem kosící hordu zombíků...A co zombík to hláška z dnes už kultovních filmů jako "Yippee ki-yay, motherfucker" či "Na tohle už jsem starej"....P.S. Chápu hodnocení nejvyšší i nejnižší. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama