Reklama

Reklama

Resident Evil: First Hour

(seriál)
všechny plakáty
Velká Británie, 2011, 4x6 min

Tento nízkorozpočtový krátký seriál (má dohromady sotva 18 minut), jehož hlavním hrdinou je Leon S. Kennedy, nás ve čtyřech dílech zavede na farmu nedaleko Racoon City. Když k ní Leon a další dva policisté (Phillip a Richard) dorazí, zdá se prázdná. Ale poté, co vejdou dovnitř, uvidí muže s nepřítomným pohledem, živícího se na mrtvém lidském těle. (Mayki)

(více)

Recenze (16)

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Nízkorozpočtová minisérie, která neurazí Resident Evil. Série nepřinese nic nového, ale co také čekat od zombie hororů. Těch necelých třicet minut se dá zvládnout naprosto s přehledem.. 6/10 = 60% ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

TV-seriál. Fanouškovská verze příběhu Resident Evil. Bohužel jsem nikdy k takovýmto parodiím nepřišel na chuť. Za mě tedy velký podprůměr. | 1. díl (30%), 2. díl (30%), 3. díl (30%), 4. díl (30%), > Průměr: 30% (1*) | ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Zajímavé provázání s počítačovou hrou. Vzhledem k nízkému rozpočtu docela povedená minisérie. Nutno uznat, že herec, který ztvárnil Leona, je svému hernímu protějšku opravdu podobný. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jasně, je to sice poněkud amatérsky natočené, ale zas až taková tragédie, jak tu někteří popisují, to nebyla. Navíc se tu objevilo i několik známějších tváří – takže nejde jen o samé „amatéry“. Nato minisérie navíc netrvala tak dlouho (jednotlivé díly už vůbec ne), abych se u toho stačil nudit a to navíc zombie tématiku moc nemusím. Jelikož jsem dal filmové sérii (zatím) hlavně průměrné hodnocení, tak tady musím jít samozřejmě s jednou hvězdou dolů, ale i tak si myslím, že 40-45% je docela slušných… ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Tento příběh začíná roku 1998 v Racoon city. Sledujeme zde Leonův začátek rozložený do čtyř asi pětiminutových příběhů. Je to také samozřejmě odnož příběhů nazvaných Resident evil. CITÁT - Pane jsem od policie, stůjte!!!........ Klidně se dá napsat, že First Hour je komorní příběh odehrávající se na jednom nejmenovaném zemědělském statku nedaleko Raccon city. Závěrečná kapitola je celkem brutální. Leona si zde zahrál James Whitwell, Claire Redfieldovou zase Coral Rose a Chrise Redfielda hrál Will Magno. ZAJÍMAVOST - April Choi, která měla spolurežii, scénář a produkci si ve filmu zahrála malé cameo a to jednu postavu ze zombies. ()

Tred2 

všechny recenze uživatele

Herci, co by se hodili tak do porna (a ani to možná ne), hudba jako z odpolední německé telenovely na Primě, trošku napínavá asi jedna scéna. Jediné, co si může tento seriál odškrtnout jako úspěch je závěrečná scéna. Vzhledem k tomu, že je to amatérsky počin, jdu o jednu výš. ()

KosiR_ksr 

všechny recenze uživatele

Minisérie, která nadchne nejspíš jen herní nadšence, protože mimo návaznost na svou herní předlohu nemá moc co nabídnout, a to ani s přihlédnutím k tomu, že jde o amatérský počin s nízkým rozpočtem. 30% ()

Raziel_cz 

všechny recenze uživatele

Na fanouškovský projekt až podivně neurážející, vzhledem k zásahu přímo do hlavní příběhové linky herního Resident Evilu. Nízký rozpočet se na First Hour podepsal více než znatelně, přesto se tvůrcům podařilo věrohodně přenést na "plátno" atmosféru původních titulů a tím pádem se z ní stává mnohem lepší záležitost než celovečerní paskvily Extinction a Afterlife Mulcahyho a Andersona . ()

pery352 

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí sem si říká WOW je tohle opravdu amatérský počin. Výborná minisérie, která určitě značce Resident Evil nedělá ostudu. ()

B3n 

všechny recenze uživatele

Zjavní neherci, ale aj tak je to sympatický počin. V ostatnom čase som videl viacero filmov od profesionálov na nižšej úrovni ako tento nízkorozpočtový miniseriál. Akurát neviem, prečo zo šiestich minút je asi tak štvrtina času z každého dielu venovaná titulkom. Pre fanúšikov zombie seriálov vlažne odporúčam, pre fanúšikov série Resident Evil je toto povinnosť. Dvadsať minút nikoho nezabije. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Tak toto vytvorili vyslovene zarytí fanúšikovia Resident Evil počítačovej hry, lebo to bolo očividne amatérske a ako doplnok k sérii to nestálo za veľa, lebo v zásade sa tam len opakovalo to isté, čo môžeme vidieť v rámci celej série. Takže toto bolo dosť zbytočné a navyše tie herecké výkony boli ozaj katastrofálne. 20 % ()

Reklama

Reklama