Reklama

Reklama

Helena

(seriál)
Komedie / Rodinný
Česko, (2012–2018), 25 h 3 min (Minutáž: 23–27 min)

Předloha:

Matt Williams (kniha)

Hudba:

Daniel Fikejz

Hrají:

Sandra Pogodová, Leoš Noha, Martina Kavanová, Kristýna Belzová, Jan Maršál, Martha Issová, Petra Hřebíčková, Jaroslav Plesl, Pavlína Mourková (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(58)

Obsahy(1)

Helena se snaží čelit strastem a radostem rodinného života s velkým nadhledem a optimismem. Jenže k tomu všemu chodí do práce a vychovává tři ratolesti. Tak se nejednou stane, že jí jde ze všeho hlava kolem... (TV Nova)

Recenze (261)

Pelargius odpad!

všechny recenze uživatele

Trvalo mi blbejch 5 minut, než jsem zjistil, co to je zase za paskvil. A další 3 minuty, než jsem našel ten zpropadenej ovladač (pod gaučem, parchant jeden). To znamená 8! minut zničeného času, kterého jsem klidně mohl využít na nošení dříví, uklízení pokoje, tancování kozáčka, zpívání azerbajdžánské hymny.... ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Není to až tak hrozné, jak třeba ta Pawlovské slátanina na Primě, některé dialogy jsou hodně dobré, až jsem přemýšlel i o třech hvězdičkách, ale několik věcí celý sitcom sráží. Nejvíce ten namixovaný smích, který se spouští náhodně, a ne u vtipů. Pak špatná gradace a vypointování fórů - třeba u té snídaně byly hned tři vtipy zabity tím, jak neúměrně dlouho se dialog vlekl, a potom také špatným střihem (jednou přijde pozdě, podruhé moc brzy, asi jako když švenkují nervně kameramani při přímém přenosu play off hokeje - jenže tohle není přímý přenos, mankote!). Některé situace jsou rovněž poněkud podivné, a pak někteří herci mi tam nesedí ani náhodou. Nebo snad někdo věří, že Martha a Sandra jsou ségry či co? A slizkého vedoucího zkopírovali z Comebacku, z dílu s hranolema. Takže nakonec mírný podprůměr. ()

lardko 

všechny recenze uživatele

Dost blbej seriál ! Vůbec mi tenhle seriál nepříjde vtipnej ! Každá scéna i hláška v seriálu je buď nudná nebo trapná. Bože a herecké obsazení je úplně strašný. Každý herec v tomhle seriálu vůbec neumí hrát. Dal jsem jednu hvězdu , protože pár scén mě někdy rozesmály. Jinak je tento seriál na odpad. Nechápu jak tahle blbost se může někomu líbit. Celý seriál je o dementských buranech. ()

lili6 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem, že to regulérně nahradí Comeback, ale ani náhodou. Comeback mbyl vtipný, zábavný a působil tak nějak přirozeně oproti tomuhle sitcomu. Ten působí násilně, na vtipných pasážích je vidět,jak jsou tam vtlačeny jen proto, aby pořad působil zábavně, ale na místo toho působí nudně, až trapně. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (15)

  • Od prvního castingu se kromě Leoše Nohy obsazení Musilovic rodiny kompletně proměnilo. On sám to komentoval slovy: „Asi jsem typický Musil.“ (Olík)
  • V epizodě "Zápas" hází Helena (Sandra Pogodová) koulí, ale v dalším záběru na dráhu má koule jinou barvu. (TheStitch630)
  • Martha Issová (Klára Brázdová) odešla ze seriálu kvůli svému těhotenství, Jan Maršál (Marek Musil) zase proto, že začal hrát v seriálu Gympl s (r)učením omezeným (od r. 2012). (fiLLthe3DD)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama