Reklama

Reklama

Star Wars: Síla se probouzí

  • Česko Star Wars: Epizoda VII - Síla se probouzí (více)
Trailer 3
USA, 2015, 136 min

Režie:

J.J. Abrams

Kamera:

Dan Mindel

Hudba:

John Williams

Hrají:

Harrison Ford, Mark Hamill, Carrie Fisher, Adam Driver, Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong'o, Andy Serkis, Domhnall Gleeson, Anthony Daniels (více)
(další profese)

Lucasfilm a vizionářský režisér J.J. Abrams spojili síly, aby vás znovu přenesli do předaleké galaxie. Star Wars se vracejí na plátna kin filmem Star Wars: Síla se probouzí. (Falcon)

Diskuze

CCCPrincess

CCCPrincess (hodnocení, recenze)

Fordzy

No za tu cenu mohl být větší, fakt je malej za 5K ale on je tak strašně roztomilej :)

 

Fordzy: Stoupni si do fronty ta už má stovky obdivovatelu a obdivovatelek :)

 (hodnocení, recenze)

CCCPrincess

Co ty víš..Luke a Leia je klasický příklad incestu..a jelikož je toto podle některý remake tak bych věřil asi všemu :D

na příspěvěk reagoval CCCPrincess

afroadam

afroadam (hodnocení, recenze)

Přidje mi zvláštní to stěžování, že je to jen remake Nové naděje. Čtyřka byl skvělý díl a všechny převzaté nápady do sedmičky fungovaly, ať už vtipně nebo nostalgicky. Lepší je to přijmout, než prostě říct, že je to úplně špatně a že to není starý dobrý Star Wars. Podle nějakých haterů mi přijde, že by byli radši, kdyby se už další díly netočily vůbec. Proboha je to pořád STAR WARS! Buďte trochu vděční lidi, zas tak špatný to nebylo. Za mě 95 % ;)

Fordzy

Fordzy (hodnocení, recenze)

CCCPrincess

Finn to nesmí dát dohromady s Rey.To já se s ní dám dohromady.Nekaž mi sny.:D

 

GigaPudding: Jsem si to pamatoval špatně.

Finn není klon, i ve filmu zmiňují že ho v dětství vzaly rodičům který už nepozná. A právě ten generál se zmiňoval že jeho vojáci jsou lepší než kloni který chtěli používat. Dokonce i někteří řadoví stormíci měli ženský hlas :)

Tak to přesně je.

na příspěvěk reagoval CCCPrincess

kamigava

kamigava (hodnocení, recenze)

jerry12

SPOILER Jo a tu recenzi od Spáčilové bych ještě zkousnul, kdyby na konci nenapsala, že Lukovo zjevení je přepjaté gesto, které film sráží známce 5 bodů dolů???!!! WTF? Mě se ten otevřený konec naopak velmi líbil! To, jak Luke neřekl ani slovo mě strašně navnadilo i rozesmutnělo. Připomnělo mi to hodně vyvrcholení Návratu Jediho, kdy Vader beze slova Luka zachrání Luka a schodí Sidiouse do té šachty. Teda to tak je, pokud jste neviděli upravené verze původní tirlogie, kde byl navíc přidán Vaderovi neslavný výrok: "Nooooo!" :-D Lucas to touhle změnou úplně zkazil. S tím mlčením to působilo víc emotivně. 

CCCPrincess

CCCPrincess (hodnocení, recenze)

Mám nutkání si na BB-8 začít šetřit, protože je fakt k sežrání :)

Že by byl Luke za mlada takovej Jedi proutník :D a snažil se obnovit řád i jinýma cestama :D

 (hodnocení, recenze)

CCCPrincess

HUSTÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝ..No někdo si tam vzal i tu hračku BB8 na to ovládání.. :-) to mě docela potěšilo když se tam tak kutálel mezi lidima a každej na to čučel :D

na příspěvěk reagoval CCCPrincess

 (hodnocení, recenze)

CCCPrincess

Kostým jo ? Já to vyřešil tak že jsem si vzal črnou mikinu s kapucí a všude jsem chodil s tou kapucou na hlavě :D :D (neříkám že to bylo něco extra ale lepší než tam stát s popcornem a cocafolou)

na příspěvěk reagoval CCCPrincess

st.ranger

st.ranger (hodnocení, recenze)

jerry12

Bohužel ta kostra děje tam je až příliš okatě podobná. A trochu i z epizody 5, například obří hologram Snokea a mystická průvodkyně Maz Kanata.

GigaPudding

GigaPudding (hodnocení, recenze)

Fordzy

Ne, tam byla řeč o tom, že by měli začít radši zase používat klony, protože jenom vymývání mozků zjevně nestačí zabránit případům jako je FInn.

 (hodnocení, recenze)

CCCPrincess

No vídáš na tu jsem ůplně zapoměl ...no taky jsem čekal něco víc...škoda no ..hele ale to už by bylo až moc feministický (ironie ON).. :D Maz jsem čekal že bude mít vážnější toninu..taky se z ní vyklubala taková stařenka s důvtipem..ale tak proč nééé že jo??

jumptheshark

jumptheshark (hodnocení, recenze)

Co myslíte? Bude se Finn v dalších dílech ohánět světelnym mečem, nebo zůstane u blasterů atp.? Podle mě je to logický, že z něj udělaj takovýho Hana Sola a lightsaber zůstane doménou tý buchty a Luka, kterej ji naučí pár triků...

na příspěvěk reagoval CCCPrincess

 (hodnocení, recenze)

Fordzy

Já se teda hodně bavil u toho..Od první monuty až do poslední...emoce tam prostě jsou velké..smích,pláč,akce,nostalgie,hudba j to kurva star wars se vším všudy . Staré vykopávky s falconem,dokonalé propojení nových postav do příběhu atda ard..je toho hodně co vychvalovat..

CCCPrincess

CCCPrincess (hodnocení, recenze)

Jediný malinkatý mínus je že Kapitánka Phasma nic nepředvedla ale věřím že v dalších epizodách to bude lepší. Vidím to na souboj mezí ní a Finnem, možná bude i jeho hlavní nepřítel.

killduke: No uvažuju že si skusím udělat její kostým na pulnočku příští epizody :), je hodně sympatická a umí hrát :) 

kamigava

kamigava (hodnocení, recenze)

Fordzy

Já sem taky přijdu a najednou přes 200 komentů. :-D SW je prostě událost roku. Jinak s tvým názorem souhlasím. SPOILER Rey je úžásná hlavní postava, Finn jako vedlejší vtipálek nezklamal a Kylo Ren je jen nevyrovnaný chlapík, co je posedlý tragédií Vadera a právě kvůli té jeho frustraci byl teoreticky Rey přemožen a Rey měla asi taky tu výhodu, že je pravděpodobně Lukova dcera. Prakticky byl zase přemožen zřejmě kvůli tomu postřelení od Chewbaccy. :-)  SW7 se víc soustředí na vývoj postav než na hlavní události, které se snad dovysvětlí v budoucnu. Jen u toho Finna bych chtěl poznamenat, že klonem není. Je to normální člověk vychovaný jako Stormtrooper, jestli se nepletu. Kylo sám říkal tomu generálovi Huxovi, že si měli raději "pořídit" armádu klonů. Finn byl jen vychován jako Stromstrooper, který se geneticky neupravuje. 

Související novinky

Avatar: The Way of Water už je čtvrtý

Avatar: The Way of Water už je čtvrtý

29.01.2023

Byl to poměrně zajímavý souboj - přitáhne více pozornosti diváků velký návrat Star Wars po deseti letech, nebo návrat Avataru po třinácti letech? Teď už známe odpověď. Pokračování sci-fi blockbusteru… (více)

John Williams oznámil svůj poslední film

John Williams oznámil svůj poslední film

24.06.2022

Legendární hudební skladatel John Williams (Star Wars: Epizoda III - Pomsta Sithů, Mnichov, Zachraňte vojína Ryana) prozradil, že se pomalu ale jistě hodlá odebrat do skladatelského důchodu. Po více… (více)

Spider-Man: Bez domova boří žebříčky rekordů

Spider-Man: Bez domova boří žebříčky rekordů

17.12.2021

Jak se očekávalo, tak se děje - a vlastně v ještě větší míře, než mělo. Spider-Man: Bez domova podle odhadů v předpremiéře vydělal 50 milionů dolarů, což je třetí nejvyšší číslo v historii nezávisle… (více)

J. J. Abrams nechce natočit žádný DC film

J. J. Abrams nechce natočit žádný DC film

18.05.2021

Režisér J. J. Abrams a jeho produkční společnost Bad Robot momentálně dohlížejí nad kupou připravovaných komiksových projektů studia Warner Bros. a DC. Logicky se tak čas od času vyrojí spekulace, že… (více)

Reklama

Reklama