Reklama

Reklama

Star Wars: Síla se probouzí

  • Česko Star Wars: Epizoda VII - Síla se probouzí (více)
Trailer 5
USA, 2015, 136 min

Režie:

J.J. Abrams

Kamera:

Dan Mindel

Hudba:

John Williams

Hrají:

Harrison Ford, Mark Hamill, Carrie Fisher, Adam Driver, Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong'o, Andy Serkis, Domhnall Gleeson, Anthony Daniels (více)
(další profese)

Lucasfilm a vizionářský režisér J.J. Abrams spojili síly, aby vás znovu přenesli do předaleké galaxie. Star Wars se vracejí na plátna kin filmem Star Wars: Síla se probouzí. (Falcon)

Diskuze

Rypicong

Rypicong (hodnocení, recenze)

Laxik

dobrý, ale ať to prosím nemá stejný scenérie, další ledovou planetu a město v oblacích bych fakt nerozdejchal. Třeba JJA neměl jediný důvod potřetí tam dát písečnou planetu. U E1 se to tak nějak nabízelo, vzhledem k tomu, odkud pocházela Skywalkerova rodina...

na příspěvěk reagoval Darth_AK, Darth_AK, Laxik

Darth_AK

Darth_AK (hodnocení, recenze)

To by samo o sobě ještě nemuselo nic znamenat :)-počkám si na teaser :). Kdy myslíte že vyjde?

 (hodnocení, recenze)

Laxik

To je fér ale zas i já uznávám že E4 se podobá s E7 nejvíce..každej jinej díl je originálější ale i tento je originální celkem dost..prostě ta hranice mezi originalitou/neoriginalitou je tenká.

 (hodnocení, recenze)

Rypicong , Darth_AK

Boyega was interviewed by Vogue and he talked briefly about the script of Star Wars: Episode 8. He said: "It's great. Much darker, but we're very excited"

 

"My part in the next film will be much more physical so I might be in the gym a bit more."

na příspěvěk reagoval Darth_AK

Laxik

Laxik (hodnocení, recenze)

Všechny díly/trilogie Star Wars jsou stejný, resp. sledujou stejnej mustr. Komu to vadí, ať to aspoň nevytýká jen Sedmičce.

na příspěvěk reagoval Rypicong, Eodeon

Darth_AK

Darth_AK (hodnocení, recenze)

No jen to ne :). Mně už stačily podobnosti v VII, to ještě toleruji, budiž, je to hodně mířený pro fandy, ale v VIII už čekám inovaci :). Druhou 5 mít ve Star Wars opravdu nepotřebuji :).

 (hodnocení, recenze)

delší stopáž bych chtěl..(špatně jsem to napsal)

 (hodnocení, recenze)

E4ka je této E7 podobná..ale né stejná! Takže jsem narozdíl od jiných za tu podobnost rád.Do teď nevím co bych tomudle dílu vytknul....snad jen až moc praktických efektů..delší stopáž (hlavně vedlejších mimoňů)..ale to už ten film vyloženě rozebírám...to bych ale mohl u všeho...potom víc soubojů ve vesmíru atp...Jenže tento díl je startovací tak jako IV..Jo a zvukové efekty nic moc...čekal jsem že to bude bomba jako v trailerech ale jak se zdá trailery na SW jsou v tomto ohledu lepší než samotnej film a to i hudebně.....to je celkem zkalmání pro mě..

 (hodnocení, recenze)

Fartacus

Každý díl je dobrý..tím bych asi začal..ale uznávám IV jako původní SW film..ikdyž se z toho stal řadovej díl..tak ho mám nejradši a je logicky i nejstarší..VI se tomu skoro vyrovná hlavně co se týče efektů..jinak všechny.

Rypicong

Rypicong (hodnocení, recenze)

mecano

pravdou je, že když jsem viděl SW poprvé ( těsně po revoluci na VHS ), bylo mi tak 10, tak jsem to také bral jako nějakou lest od Vadera...

 (hodnocení, recenze)

Další Trollové jsou

Troll Teenejdžr: Píše vám že ví kdo jste a sám se ptá sebe kdo je on.

Troll krmič:Má rád argumenty ikdyž mu každej říká že se plete popř.zavolá kamarády na pomooc.

Troll unavený HATER: Jeden z nejhorších druhů trolla.Prostě tnto chlap miluje problémy jako rasizmus,sexizmus,politikaření,víra atd.

 

Troll Expert:Expert zná všechno o všech,a rád sdílí svoje vědomosti..většinou je to doktor,právník,senátor,nebo fotbalista,historik,nebo inženýr. a žije se svojí mámou.

 

Toll Spoiler: Rád ničí životy ostatním .speciálně u filmů..

Troll Lhář: Lže jak když tiskne...mám 20.let.100kg a boxuju..

jerry12

jerry12 (hodnocení, recenze)

Jestli se ti nezobrazují obrázky v mém profilu, tak je to chyba serverů ČSFD nebo tvého prohlížeče či připojení. Já tam mám vše v pořádku.

jerry12

jerry12 (hodnocení, recenze)

Já jsem troll jen někdy, když se mi chce. Jsem příležitostný troll. Mám to ve vlnách, někdy netrolluji půl roku a pak najednou týden v kuse. To je holt život, člověk je od přírody tvor nevyzpytatelný.

na příspěvěk reagoval Gladiator15

 (hodnocení, recenze)

Darth_AK

Dneska už existuje více druhů Trolla.

Třeba já nejsem troll akorát občas trolluju.

Někdo je troll ale je slušný k druhým popř.zábavný.

Pak je Troll který vyvolává hádky (Fordzy a Jerry)

Pak je Troll kterej nedá dopustit na gramatyku. (ať už výrazně špatnou (já) nebo precizní aby pak mohl ukamenovat ostatní)

Pak je Troll plačka kterej ukazuje pláč a vinu nesou všichni kolo(taky vyhrožuje odchodem z diskuze)

Pak je Troll Nevergivep/Never surrender troll (Eodeon)

Pak je Troll (stalker) kopíruje obsah druhých FARTACUS.

 

Tak vítejte TROLLOV0

na příspěvěk reagoval jerry12, jerry12, Gladiator15

Související novinky

Avatar: The Way of Water už je čtvrtý

Avatar: The Way of Water už je čtvrtý

29.01.2023

Byl to poměrně zajímavý souboj - přitáhne více pozornosti diváků velký návrat Star Wars po deseti letech, nebo návrat Avataru po třinácti letech? Teď už známe odpověď. Pokračování sci-fi blockbusteru… (více)

John Williams oznámil svůj poslední film

John Williams oznámil svůj poslední film

24.06.2022

Legendární hudební skladatel John Williams (Star Wars: Epizoda III - Pomsta Sithů, Mnichov, Zachraňte vojína Ryana) prozradil, že se pomalu ale jistě hodlá odebrat do skladatelského důchodu. Po více… (více)

Spider-Man: Bez domova boří žebříčky rekordů

Spider-Man: Bez domova boří žebříčky rekordů

17.12.2021

Jak se očekávalo, tak se děje - a vlastně v ještě větší míře, než mělo. Spider-Man: Bez domova podle odhadů v předpremiéře vydělal 50 milionů dolarů, což je třetí nejvyšší číslo v historii nezávisle… (více)

J. J. Abrams nechce natočit žádný DC film

J. J. Abrams nechce natočit žádný DC film

18.05.2021

Režisér J. J. Abrams a jeho produkční společnost Bad Robot momentálně dohlížejí nad kupou připravovaných komiksových projektů studia Warner Bros. a DC. Logicky se tak čas od času vyrojí spekulace, že… (více)

Reklama

Reklama