Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Největší korejská kriminální organizace 'Goldmoon' získává na moci. Velitel policejního oddělení Kang (Min-sik Choi) nařídí policistovi v utajení Ja-Seoungovi (Lee Jeong-jae), aby se zapojil do operace 'New World' a pomohl zničit 'Goldmoon'. Během plnění úkolu Ja-Seoung stojí před rozhodnutím, jestli se řídit rozkazy jako policista, nebo přeběhnout a zůstat loajální Jeong Cheongovi (Jeong-min Hwang), šefovi 'Goldmoonu'. (Redi)

(více)

Diskuze

sellsakul

sellsakul (hodnocení, recenze)

lukasK1995

Nazdarek, uz neviem koho som myslel, film som videl ozaj davno, ale asi si ho znova pozriem, dik za pripomenutie :) a zdravim aj ja :)

lukasK1995

lukasK1995 (hodnocení, recenze)

sellsakul

toho tipka z kancelarie ako ho nazyvas si myslel zrejme toho advokata? ten toho moc nenarozpraval kedze mu rozdrbali hlavu :) inak zdravim kolegu z okresu noveho mesta nad vahom ja som z povazian co je daleko 4km :)) a suhlasim tento film je absolutna topka milujem ho :)

na příspěvěk reagoval sellsakul

Uživatel Jigvell smazal svůj příspěvek.

sellsakul

sellsakul (hodnocení, recenze)

Zdravím, chcem sa spýtať, tá posledná scénka pred titulkami, kde obaja vytrieskali nejakých šikmáčov, mala zdôrazniť, že obaja boli naozaj bratia ??? A jednu vec nechápem predsa, prečo policajný detektív Khang, keď videl toho Yiabanského žebráka s náradím ako ho ide zabiť, prečo ho jednoducho neodstrelil a len tak tam sedel a zrazu strih a strielal do luftu a ten ho bodal a bodal, to mi prišlo od veci úplne. A ešte jedna vec, brat Ja-Seounga po tom, čo zistil, že je policajt schoval jeho tajnú zložku, ktorú hackli hackeri do sejfu a keď odchádzal tak ten típek, čo mal zariadiť to hackovanie sa ho spýtal, prečo ho nezabil tiež spolu s tou jeho učiteľkou, čo ho učila šachy, nejako to zahovoril a odišiel. V závere filmu sa Ja-Seoung rozhodne zabiť všetkých, ktorí vedia o jeho pravej identite (policajt Khang, Khangov boss a dalsi agent v klane), ale nejako mi ušlo, že by zabil aj toho típka z kancelárie, takže ho kľudne mohol napráskať. Inak pecka film :)

na příspěvěk reagoval lukasK1995

Lumpy

Lumpy (hodnocení, recenze)

roning85

Ani reziser sam presne jeste nevi, tohle jsem moc neposlouchal (na promitani filmu), protoze se to vzdycky stejne zmeni, tusim bud zacatek 2015 nebo prelom 2015/2016. Kazdopadne s herci je uz domluveny.

Lumpy

Lumpy (hodnocení, recenze)

Kdo zabil sefa bude vysvetleno v dalsim filmu, ktery se chysta.

DaViD´82

DaViD´82 (hodnocení, recenze)

Mertax

SPOILER Kompletní finální čistka je dílem Ja-Seounga; na oba (poslední) policisty, kteří znají jeho pravé já poslal ty přeživší "bezďáče" co nepatřili k organizaci. 
Doomedx Řečené to tam myslím není, ale vyplynulo mi z toho, že ten ambiciózní "třetí vzadu", se kterým již nikdo nepočítal a to ve spolupráci právě s Kangem... Jedině tímto mohli rozjet celý plán.

 

Každopádně tam IMHO zůstala vrátka pro případné pokračování; stále je tam ještě manželka Ja-Seounga, o které on neví, že o jeho pravém já ona ví...

Doomedx

Doomedx (hodnocení, recenze)

Premyslel nekdo nad tim kdo zabil uplne toho prvniho bosse ? imo bud fízlove jmenovite Kang a nebo ten místopředseda.

Weyden

Weyden (hodnocení, recenze)

Mertax

SPOILER. Tak já žiju v domění, že ho nechal zabít Lee Ja-sung, hlavní postava. Nebo se pletu? A ten vrah byl prostě nějaký řadový hitman...

Mertax

Mertax (hodnocení, recenze)

*spoileroidní dotaz* Asi mi něco uniklo.. kdo nechal zabít toho policejního šéfa Kanga? Ani napodruhý toho vraha nepoznávám. :)

na příspěvěk reagoval Weyden, DaViD´82

Duncan66

Duncan66 (hodnocení, recenze)

Vyborny film az na tu dlouhou stopaz, o pul hodky to mohlo byt kratsi. Konec zajimavy a bylo fajn po filmu ta scenka, ktera taky dost vysvetlila, proc ho kudrnac usetril.

Duncan66

Duncan66 (hodnocení, recenze)

zjs

Co je na tom k nepochopeni? Zenska v sudu neni jeho manzelka, ale je to utajeny polda. Diky hackerum prisel kudrnac ke spisu ktery ji prozradil, tak ji nechal sejmout. A ten konec proste to Lee cekal, tak je preplatil, nebo mel jine silnejsi argumenty. Holt mezi zlocinci si nemuzes byt nikdy jisty, kdo te nakonec podrazi.

bararich8

bararich8 (hodnocení, recenze)

zjs

Ta první ženská, která skončí v sudu je jeho "učitelka šachů" alias prostředník mezi velitelem a hlavním hrdinou, předávala mu rozkazy atd., kdežto ta druhá těhotná žena je právně jeho manželka.

A ten konec, to mi přišlo taky docela překvapující, ale nejspíš už byli předem domluvení a byli vůči němu loajálnější.

zjs

zjs (hodnocení, recenze)

Vysvětlí mi někdo v tom filmu, kdo je ta ženská, když pak dojde k té velké řezbě, a oni jdou do jejího bytu, kde ona má posili (neplést s tou první, kde má zbraň)? Manželka postavy Le přeci skončila v sudu. Pak nechápu ten konec, kde nově zvolený kmotr odveze postavu Lee na porážku, ale skončí to tím, že je naporcován ten kmotr a Lee zaujme vedení. Některé střihy tam fakt nechápu. Může někdo vysvětlit?

na příspěvěk reagoval bararich8, Duncan66

(mOnkey)

(mOnkey) (hodnocení, recenze)

Výtahové scény se v poslední době stávají nějak ikonické, až má člověk nutkání jít kvůli nim a hudbě s hodnocením nahoru. Ale to by asi nestačilo. I tak velmi příjemná podívaná.

Reklama

Reklama