Reklama

Reklama

Já a robot

(seriál)
  • USA Almost Human
Trailer 2
USA, (2013–2014), 9 h 20 min (Minutáž: 41–45 min)

Tvůrci:

J.H. Wyman

Hrají:

Karl Urban, Michael Ealy, Minka Kelly, Mackenzie Crook, Michael Irby, Lili Taylor, Anthony Konechny, Darren E. Scott, Garfield Wilson, Hiro Kanagawa (více)
(další profese)

Epizody(13)

V roce 2048 se kvůli vývoji technologií zvýšila kriminalita o 400 procent. V rámci nové strategie dostane každý policista přiděleného androida bojového typu. Detektiv Kennex se svého androida MX zbaví, a tak je mu přidělen zastaralý typ schopný cítit emoce. To je při řešení zločinů výhoda i překážka zároveň... (TV Prima)

Recenze uživatele ostravak30 k tomuto seriálu (1)

Já a robot (2013) 

Když jsem šel na toto hodnocení, čekal jsem, že seriál bude o dost níž. Takhle vysoké hodnocení mě teda hodně překvapilo. Seriálů z budoucnosti zase tolik není a tím spíše ne z budoucnosti lidstva na zemi a též budoucnosti robotů. Takže téma výborné, ale zpracování už je horší. Už výběr herců není moc dobrý. Černošský robot působí tak nudně, že i kdyby se svlíkl, předvedl striptýz na vrcholku Brooklynského mostu, myslím, že by to nevylepšil. Vlastně všem postavám chybí tak nějak náboj. To samé se dá říct o jednotlivých epizodách. Dejme tomu, že jsou akční, ale tahle akčnost je nějaký nový druh akčnosti. Jsou akčně neakční. Prostě nezajímavé. Člověk by čekal, že v budoucnosti budou zloduši policii více vzdorovat, že budou více nebezpeční, ale ono ne. Taky rok bych posunul. Nemyslím, že za pouhých několik desítek let bude svět takový, takže myslím, že tvůrci mohli letopočet posunout klidně o sto let. Hudba taky nic moc. Seriál po první sérii působí jako sedmdesátiletý důchodce, který jde přes přechod a zrovna nikam nespěchá. První série je dost unylá, tak jsem sám zvědav, zda se tvůrci odhodlají ke druhé. ()

Reklama

Reklama