Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve filmovém dobrodružství ze světa Ninjago se mladý Lloyd, známý také jako Zelený Nindža, společně se svými přáteli, tajnými bojovníky a držiteli titulu LEGO Master Builder, zapojí do bitvy o Ninjago City. Pod vedením vtipem sršícího a učitele kung fu Mistra Wu musí porazit zlého válečníka Garmadona, nejhoršího padoucha všech dob, který je shodou okolností také Lloydovým otcem. (Vertical Entertainment)

(více)

Recenze (81)

Psycho.R 

všechny recenze uživatele

Ninjago není vyloženě průšvih, ale má to nevýhodu, že je natočeno jako třetí v řadě po výborném Lego příběhu, kde tvůrci určili hranice, hodně dobrém Batmanovi, kde na to šli jinak, ale svojí bláznivostí mě to dostalo. Ninjago je takový lehce nadprůměrný film, kde je tak desetina vtipnosti svých předchůdců, ale i tak to dospělá osoba v klidu přežije. ()

ing.man 

všechny recenze uživatele

V podstatě je to Lego příběh 1.2 s novou řadou těch dánských stavebnic. Pár dobrých hlášek, ale spíš pro starší. ()

MERKATtv 

všechny recenze uživatele

Všetci na tento film nadávajú ale mne sa zdal v pohode....Vtipy boli super, príbeh bol v pohode a sk dabing sa mi (netuším prečo) páčil. Jediné čo mi vadilo bolo že film nenavazoval na seriál ktorý som ako malý pozerával. Hodnotím ****/78% ()

RAFT 

všechny recenze uživatele

Není to až tak špatné ale, po lego ve filmu,batmanovi už třetí film v pořadí a lepší než batman.Sice humoru tu moc není i tak dobrý animák. 65% ()

MAAUZ 

všechny recenze uživatele

Řemeslně poctivej film. Příběh mě nenadchnul. Nadabovaný to bylo bezvadně. Scéna, při které Garmadon jede s bandou ninjů, a přirovnává pocit štěstí k rajskému plynu, a má při tom úsměv od ucha k uchu, je vtipná. ()

dkas 

všechny recenze uživatele

Trochu vykrádačka Transformerů, trochu Pacific Rim. Občas dobrý vtípek, kočka jako ultimátní zbraň, ale bez nějakého výraznějšího wow efektu. ()

incognito 

všechny recenze uživatele

Bojové mechy vypadají jako vylepšená verze "Zordů" ze Strážců vesmíru. Bohužel kvalit Lego příběhu to nedosahuje, ale děti pobaví. Dospělí mohou jít s klidem dál. ()

Maniik88 

všechny recenze uživatele

Z trojice Lego filmov, je tento výrazne najslabší. Málo vtipný, slabý dej, menej invenčnosti, menej lega a veeľa otcovsko-synovských kecov ()

elimS 

všechny recenze uživatele

55% - komentář 20ti slovy: "Klasický" lego film, který je závislý na hláškách a "lego situacích". Zápletka, roboti a nindžové mě už tak nebavili. Hvězda za kočičku! ()

PlayEasy 

všechny recenze uživatele

Výsledky z ostatních webů: IMDb - 6,0/10 | Rotten Tomatoes: Tomatometer - 55%, Audience Score - 46% | FDb.cz - 69,3% | Ach my hlupáci! Vtipný trailer nás svedl do kina a byla to totální (až na těch pár scének, které byly v upoutávce) ptákovina, která nám akorát otrávila náladu, zklamala a naštvala, takže kdybychom se museli rozepisovat, tento komentář by asi neobsahoval úplně vhodné výrazy! ... ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Tento film mal so seriálom ozaj veľmi málo spoločného a čakal som, že trošku nadviaže. Každopádne zopár hlášok celkom zdvihlo kvalitu, ale okrem animácií a celkovej radosti z lego postavičiek, nemožno hovoriť o nejakom kultovom zázraku. Mám pocit, že tieto lego filmy pomaly začínajú strácať tempo. 50 % ()

Scanerior 

všechny recenze uživatele

Po dvou dobrých lego filmech jsem čekal něco opravdu lepšího a zábavnějšího. Vůbec nevadí, že děj nesouvisí se seriálem, ale film sám o sobě je především o Lloydovi a jeho otci a není zde využit potenciál dalších postav. Dokonce ani hlavní postavy, ale nijak extra nezaujali a pořád se řeší spíše nějaký vztah mezi nimi. Škoda, že film nemá ani moc vtipných scén, které by to zlepšili. Celkově to není nejhorší, ale čekal jsem něco zábavnějšího. ()

jirka25 odpad!

všechny recenze uživatele

Děti doma koukají na seriál, tak jsme si rikali, vezmeme je na film. Bohužel se seriálem to nemá moc společného. Nic horšího jsem v kině ještě neviděl. Není to ani pro děti ani pro dospělý... Je to trapný, hloupý a dlouhý. Já jsem několikrát usnul, manželka usnula a děti chtěli v polovině filmu domu. ()

HennessyVSOP 

všechny recenze uživatele

Humoru už trochu dochází dech a bohužel ani prostředí Ninjago světa není cílené na evropskou populaci. I přesto to není špatné, ačkoliv pochopitelně nejsem cílová kategorie. Film uteče rychle ale žádný velký dojem nezanechá (ani negativní). ()

Související novinky

LEGO našlo nový domov

LEGO našlo nový domov

21.12.2019

Přestože série LEGO filmů odstartovala pod hlavičkou studia Warner Bros., společnost LEGO Group nyní hledá nový domov, který se jí nejspíš už dokonce i podařilo vyjednat. Série animovaných filmů… (více)

Lego filmy berou kina útokem

Lego filmy berou kina útokem

08.08.2014

Studio Warner Bros. včera oznámilo data premiér pro devět nových comicsových filmů a dvě „filmové události" (spekuluje se o tom, že jde o první dva díly potterovských Fantastických zvířat). A pauzu… (více)

Reklama

Reklama