Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V neotřele odlehčeném duchu, díky kterému se film „LEGO® příběh" stal celosvětovým fenoménem, se dočkal vlastního filmového dobrodružství přirozený vůdce celého ansámblu – LEGO Batman. Ale v Gothamu se chystají velké změny, a pokud chce zabránit tomu, aby moc ve městě převzal Joker, který nemá za lubem nic dobrého, Batman bude možná nucen přehodnotit svůj pohled na svou dosud fungující jednočlennou skupinu občanské bdělosti a sebeobrany a snažit se spolupracovat i s ostatními a možná, ale opravdu jen možná, naučit se trochu uvolnit a získat nadhled. (Freeman Ent.)

(více)

Diskuze

Ištván87

Ištván87 (hodnocení, recenze)

mm13

Zajímavý. Kapitán Amerika 3 a Star Wars 7 jsou skoro nejlíp nadabovaný filmy za poslední 2 roky. Vynikající překlad, precizně zvolení dabéři, v některých případech lepší výkony dabérů než herců v originále. Na druhou stranu Lego příběh měl dabing spíš průměrný (Batmana a Bruce Waynea dabovali dva různí dabéři, počítač při odpočtu do výbuchu taky mezi dvěma scénami změnil hlas), tak se dá očekávat, že tenhle film s dabingem zas taková bomba nebude. Co se týče cílové skupiny, tak s ohledem na Lego příběh bych tipoval, že tohle bude zaměřený jak na dospělé, tak na děti, protože minimálně polovina vtipů v Lego příběhu nebyla pro děti ani zdaleka pochopitelná, tak bych čekal v kině i titulky. Horší je, že majitelé kin a distributor by byli schopní jako dětský film uvést i Buchty a klobásy, kdyby to mělo dabing, takže to asi bude převážně s dabingem.

na příspěvěk reagoval mm13

Shakaar

Shakaar (hodnocení, recenze)

Marně přemýšlím proč takové příšernosti vznikají. Rádoby vtipné akorát si Lego dělá hravou reklamu.

mm13

mm13 (hodnocení, recenze)

peter316

Ale áno, už je zvyknutý. Od Star Wars VII. som mu aj s jeho partiou dabing pri filmoch zatrhol, nenechám si predsa kaziť prvé dojmy. Nemajú s tým problém (Captain America 3, Rogue One, Assassins Creed). Pri rozprávkach je to iné, tie majú väčšinou dobrý dabing alebo aspoň znesiteľný. Lego Batman je niekde medzi filmom a rozprávkou, tak cúvnem ak budem musieť.

na příspěvěk reagoval Ištván87

peter316

peter316 (hodnocení, recenze)

mm13

Tak neviem či z toho chalan niečo bude mať s titulkami. V jeho veku titulky som si nevedel predstaviť.

na příspěvěk reagoval mm13

mm13

mm13 (hodnocení, recenze)

peter316

Takže predsa, fajn. Už len presvedčiť môjho 11-ročného syna, že chceme titulky, keď je tá možnosť. Pri filmoch sa mi to už podarilo, uvidím ale, ako dopadnem pri Lego Batmanovi...

na příspěvěk reagoval peter316

mm13

mm13 (hodnocení, recenze)

peter316

Vzhľadom na cieľovú skupinu je len malá pravdepodobnosť, že to do kín pôjde aj v kópiách s titulkami.

na příspěvěk reagoval peter316

peter316

peter316 (hodnocení, recenze)

Neviete niekto o tom, či bude tento film len v slovenskom/českom dabingu? Ak tomu tak bude tak nato rozhodne do kina nejdem a to som sa mega tešil.

na příspěvěk reagoval mm13

dosty43

dosty43 (hodnocení, recenze)

Převzato od filipa.

Tak špatná zpráva ze studia:
Do filmu se nadabovali scény z filmu Jerry Maguire s panem Bubníkem, producenti filmu nakonec práva na dabing těch scén nedali, takže to bude jen otitulkované...

Film je normálně dabovaný, ale ve scénách s Cruisem budou jen titulky, přestože se natočily s dabingem.

Castrator

Castrator (hodnocení, recenze)

Vytvořit tento film muselo dát strašně moc práce, stálo to jistě hodně peněz, času , odříkání, pak si to dobytci stáhnou zdarma na internetu, nezaplatí ani korunu, a budou si plody práce druhých užívat. Chce se mi z takových dobytků zvracet.

m@cs

m@cs (hodnocení, recenze)

Tak tohle bude neskutečný nářez :D :D :D Ta narážka na hrané filmy v traileru 2 je boží :D :D :D

na příspěvěk reagoval MisakMike

MZZ

MZZ (hodnocení, recenze)

Bože, tak na tohle se nemůžu dočkat:'-D:'-D:'-D:'-D

Arcadan

Arcadan (hodnocení, recenze)

Z traileru to vypadá vtipně s tím, že se snad pojede hlavně ten chytřejší meta humor s narážkama, takže za mě dobrý a vlastně se na to docela těším. 

scartino

scartino (hodnocení, recenze)

Nikdo si opravdu nevšiml hlasu Alfreda v druhém teaseru, který patři Ralphu Fiennesovi ? Prosím o doplnění

Harroc

Harroc (hodnocení, recenze)

Jsem tedy zvědavý. První LEGO movie se mi fakt nelíbil kromě teda Batmana

Související novinky

Sci-fi Chrise Pratta míří na Amazon

Sci-fi Chrise Pratta míří na Amazon

08.04.2021

Další špatná zpráva pro letní sezónu v kinech – sci-fi blockbuster The Tomorrow War s Chrisem Prattem totiž po dohodě zamíří na streamovací službu Prime Video od Amazonu. Snímek původně zaštiťovalo… (více)

LEGO našlo nový domov

LEGO našlo nový domov

21.12.2019

Přestože série LEGO filmů odstartovala pod hlavičkou studia Warner Bros., společnost LEGO Group nyní hledá nový domov, který se jí nejspíš už dokonce i podařilo vyjednat. Série animovaných filmů… (více)

Batman a Nightwing mají režiséry

Batman a Nightwing mají režiséry

24.02.2017

Nová sólovka Batmana, jíž nedávno (režijně) opustil Ben Affleck, nakonec ulovila Matta Reevese (Úsvit planety opic). Studio Warner Bros. potvrdilo, že Reeves opravdu usedne za kameru, a Affleck dal… (více)

Lego Robin dostal pasující hlas

Lego Robin dostal pasující hlas

17.07.2015

Z loňského Lego příběhu se vyklubal takový hit, že studio Warner Bros. okamžitě rozjelo nový filmový vesmír. V září 2017 tak uvidíme celovečerák Lego Ninjago, v květnu 2018 regulérní pokračování Lego… (více)

Reklama

Reklama