Reklama

Reklama

Všemocný

(seriál)
Trailer
USA, (2015–2016), 15 h 38 min (Minutáž: 40–45 min)

Hrají:

Jake McDorman, Jennifer Carpenter, Hill Harper, Mary Elizabeth Mastrantonio, Bradley Cooper, Desmond Harrington, Marko Caka, Doris McCarthy, Ari Fliakos (více)
(další profese)

Epizody(22)

Brian toho v životě zrovna moc nedokázal, ale až když jeho otec vážně onemocněl, začal si vyčítat svoji neschopnost. V tu chvíli se objeví starý kamarád a dá mu pilulku, která mu změní život... (TV Prima)

Videa (2)

Trailer

Recenze (107)

KevSpa

všechny recenze uživatele

Sice mě tahle seriálová podoba velice solidního snímku nechávala chladnou, ale překvapivě mě dokázala během pouhých dvou dílů do děje pořádně vtáhnout. Hlavní hrdina je dostatečně velký sympaťák, aby tuhle oddechovou podívanou utáhl. Hrozí jen, že to bude pořád dokola to samé, ale budu doufat v nějaký větší vývoj hlavní postavy, ono to jeho puberťácké chování totiž může velmi rychle omrzet. První dva díly - 80% ()

MartinTerran 

všechny recenze uživatele

Po skvělém filmu jsem se na seriál dost těšil a tím víc, když jsem zjistil, že jedna z hlavních postav bude Morganovic sestra. Hlavní mužská role je klasický sympaťák a nejvíc se mi líbí jak všude hází vtípky, které jsou opravdu trefné a vtipné. Pilot slouží jako takový úvod, který má dynamiku i akci a baví dobře. Po druhém díle se trošku bojím, aby to nebyla klasická detektivka stylu Mentalista či Vražedná čísla, protože i těchto seriálech hlavní hrdina řeší případy mozkem.Tak snad jsou moje obavy zbytečné a nebude to tak a snad to ani nebude časem monotónní. Myslím, že by mohli víc rozvést linku se senátorem a možná ho i víc zapojit do děje. EDIT: Po deseti dílech je to velice dobře rozjeté a mé obavy se zatím neprojevují. Téměř v každém díle se řeší krom klasických FBI a soukromých věcí i linka se senátorem, takže se pokaždé něco málo dozvíme, což je jen dobře. Závěr devátého dílu jako parodie na "nekonečné" série je hodně luxusní (něco podobného jak bylo na konci 22 jump street). Finále řady bylo možná až moc vyhrané na dřeň a moc dojemné, přesně jak to amicí mají ve zvyku, ale dalo se to. Po první řadě jsem se seriálem spokojen, sice je to částečně ukončené, ale nějaké věci zůstali nedořešené. Škoda že nebude druhá řada, tento seriál by si ji rozhodně zasloužil. Hodnocení: 82/100. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Vlastně je to jen další z řady kriminálek, která se ale může opřít o úspěšný film a tenhle doping bezezbytku využívá. Jako velké plus beru povinnou linku táhnoucí se celým seriálem, která je tady upozaděná, což věci jednoznačně prospívá, dalším pozitivem je všudypřítomný a nenucený vtip a povedlo se i obsazení hlavního hrdiny, který v mých očích přehrává originál Bradleyho Coopera. Samozřejmě i tady se najdou slabší díly, což je průvodní jev prakticky všech seriálů, ale nenašel se tu jediný, který by mě nebavil a to se počítá. 80% ()

Prcek008 

všechny recenze uživatele

Z letošních dvou seriálů, které svou kriminální linku zavěšují na úspěšné starší vědeckofantastické snímky, dopadl právě Limitless o mnoho lépe. Nepůsobí jako parazit, ale funguje samostatně, hlavně díky vesele laděné hlavní postavě. Celé to hraje na lehčí notu, no a Debra je stále stará dobrá Debra (i když se jmenuje Rebecca). Vydrží-li nasazená úroveň, myslím si, že s Brianem Finchem se budu setkávat pravidelně. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Nový sci-fi seriál od CBS, který lehce navazuje na stejnojmenný film Bradleym Cooperem. Brian Finch se totiž jako naprosto nevýrazný a neúspěšný muzikant ve snaze pomoci svému nemocnému otci dostane ke zvláštní droze zvané NZT. Ta vám umožní dostat se ke všem částem mozku najednou a vy jste pak schopni dělat neobyčejné věci. Má to ale své stinné stránky. Její uživatele někdo postupně vraždí. Proto se Brian spojí s agentkou FBI, kterou hraje půvabná Jennifer Carpenter. :) Brian se tedy dostává do nového světa plného nečekaných možností. Líbí se mi i malé zapojení Bradleyho Coopera do děje. ;) Nakonec se situace zkomplikuje a do děje se přidávají další postavy. Brian musí lhát a často čelí nepříjeným rozhodnutíim. Každopádne se z nich díky svému důvtipu vždy dostane. Finále skončilo celkem vesele. Další série ale bohužel nebude... "Už žádný Mike a Ike." :D ()

Galerie (667)

Zajímavosti (6)

  • Desmond Harrington (Casey) hraje v seriálu přítele Jennifer Carpenter (Rebecca). Pár si společně zahráli i v seriálu Dexter (od r. 2006), kde ztvárnili role Quinna a Debry. Současně jde o druhý seriál, kde společně hrají role policistů. (KajusaK)
  • V 15. minutě ukáže agent Boyle (Hill Harper) ostatním zabavené „pevné disky“. Ve skutečnosti však v ruce drží pouze počítačový zdroj, který nemůže nést žádné užitečné informace. (kkomtu)

Reklama

Reklama