Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nadějný boxer Monroe Hutchen (Wesley Snipes) byl odsouzen k doživotnímu trestu, který si odpykává v přísně střeženém vězení Sweetwateru. Právě tam ovšem přichází jako vězeň i úřadující mistr světa v těžké váze George Ranař Chambers (Ving Rhames). Ten nesnese jakékoli pomyšlení, že by mohl být někdo lepší než on, a Monroea napadne. V připravovaném zápase půjde o hodně. Zvlášť, když jsou v sázce i peněz a svoboda. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (185)

campix 

všechny recenze uživatele

Bylo zaděláno na opravdu zajímavý boxerský snímek s trošku tím existencionálním nádechem, jenže Neporazitelný je čisté béčko. Herecké obsazení vypadalo docela slibně, ale tak nějaká zapadá do výsledného patosu. Box nedostává tolik prostoru a když ano, tak vypadá hodně uměle. Rány neucítíte a vydávají opravdu divný zvuk. Celkově po zvukové stránce velký propadák. Jediné co se mi líbilo byly vždy titulky u jednotlivých postav při úvodu do děje. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 7/10 Děj 7/10 Hudba 8/10 Efekty 5/10/// +vkládané titulky, originální scénář, hudba (hlavně v první třetině), zajímavý souboj nakonci vč. pointy (happy end), jo a Peter Falk v zajímavé roli mafiána -skutečně je to mírně nadnesené a ne až tak realistické, hudba se v dalších dvou třetinách vytratí, Wesley i když má být ON ten správnej, nejspíš mu fandit nebudete, mno a posledních 20 min stráci šťávu./// Celkově překvapení, čekal jsem průměr a přitom mě film překvapil svojí originalitou-příběhem. Herecké obsazení je zajímavé, hlavně střet obou hlavních představitelů. Hudba vkusně doplňovala filmík a považuji ji za nejlepší část filmu (ale záleží na vkusu). Délka je tak akorát, přesto tomu něco chybý, že by pořádnej záporák? Schválně najdete ho!/// Celkem 73%/// ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Prostředí je dobré, protože ve vězení se mohou odehrávat jímavé příběhy. Tohle je příběh, který se primárně snaží o to, aby byl akční, ale nakonec je lepší právě v té rovině civilnější. Jsou zde dobří herci, ale takový Peter Falk je v podstatě vůbec nevyužitý, což je velká škoda. Ani dějem to nakonec nenadchne. ()

Maki89 

všechny recenze uživatele

hmm, tento film som videl uz dakedy davno, no vela som si nepamatal, tak prisiel na rad znova.... namet velmi dobry, no bolo to dost odflaknute... sceny v klietke podla mna dost zle natocene, ta kamera bola proste nanic... vsetka omacka okolo za vela nestala, aj ked take sa od podobneho filmu ani ocakavat nedalo.. herecke vykony nic moc, nezachranil to ani Wesley, ktoreho mam osobne velmi rad vdaka serii Blade... akokolvek rad by som dal viac - nemozem... 6/10 ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Celkem dobrej nápad vložit boxerský zápasy do věznice, ale už hůř zpracovanej, zase jak se dá očekávat se celej film zaměřuje jen na to jak a kdy se střetnou Wesley Snipes a Ving Rhames a když už se tak stane, tak to moc velká bomba neni, je to spíš průměrnej zápas s šíleným komentářem, teda nevim jestli je tak špatnej jenom v dabingu nebo i v původní verzi, ale tady je to fakt hrůza a dost to kazí celkovej dojem ze zápasu. Wesely Snipes je v roli boxera ještě celkem dobrej, i když to žádnej super boxer neni, ale Ving Rhames je jenom hromada svalů a vůbec to neumí, jenom chodí po ringu a sem a tam se zhoupne a pak pomalu bouchne a i ty rány nevypadaly moc přesvědčivě, zlatej Rocky. ale i tak to nebylo zas tak špatný jak to mohlo být, takže je to aspoň ten průměr ()

Galerie (38)

Zajímavosti (7)

  • Natáčanie prebiehalo v dvoch skutočných väzniciach v Nevade. (m.a.t.o.)
  • Wesley Snipes nosí černý pás v karate, na tento film přesto trénoval 6 týdnů box. (MiCM)
  • Snipes sa pripravoval na svoju úlohu s trénerom boxu Emanuelom Stewardom, ktorý v minulosti trénoval Thomasa Hearnsa a Lennoxa Lewisa. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama