Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Agent FBI, Thomas Mackelway (AARON ECKHART, sci-fi hit Výplata), vyšetřuje řadu bizarních vražd, které se zdají být náhodné, avšak jsou spojeny podivnými vzkazy, které vrah zanechává u obětí. Mackelway závodí s časem, aby tyto záhadné vraždy vyřešil. Stopy začínají odhalovat děsivé skutečnosti, že samy oběti byly nejdříve vrahy a že vše nějak souvisí s kanceláří FBI. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (147)

Sugeno 

všechny recenze uživatele

Tento film bych doporučoval jen lidem, kterým chci ublížit! :-) Protože takovou nudu, a takové neuveřitelné vtáhnutí do děje, které mě dokázalo několikrát uspat je opradvu "podezřením na nulovou" úroveň filmu ve všech faktorech. film s tímto námětem by si zasloužil daleko lepší zpracování!!! Jednoduše řečeno je to více než ztráta času shlédnout toto "dílo"! ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Hodně temný zážitek. Hodně silný zážitek. A hlavně originální téma. V tomhle filmu jsem si ani neodvážil tipnout, jak to skončí. A na posledních dvacet minut jsem si prostě musel sednout, protože do té doby jsem u toho jen tak ležel, ale pak to prostě nešlo… Navíc zde máme trio Eckhart, Moss a Kingsley. A hlavně od Kingsleyho jsem nečekal, že až takhle dobře dokáže zahrát takovou postavu. Takže za mě plný počet. ()

Reklama

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Film měl dvě místa, kdy jsem se nenudil. První bylo hned na začátku. Druhé po zjištění jaký je motiv vraha. Jinak jenom nuda. Tam kde měl film být napínavý já se nudil. Tam kde by měl film gradovat atmosféru já se nudil. Tam kde by vám měl film nevěřícně otevřít ústa já je otevřené vážně měl. Bohužel z důvodu jestli to fakt mám brát vážně. Bavil, jsem se, myšleno filmem, přesně tak jak to film zamýšlel, asi 4 minuty a vzhledem k názvu do hodnocení za 4ku přidám právě tu nulu. 40 procent za to, že to nebylo delší a místy se to i dalo. ()

Pedro Morales 

všechny recenze uživatele

Někomu to připomnělo Mlčení jehňátek, někomu Akta X a někomu geniální a bezkonkurenční Sedm. Na mě z toho poslední z těchto filmů ůplně zíral. Mám z toho ovšem dost rozpačitý pocit, skvělý Eckhart a dobrý Kinglsey, několik dobrých záběrů z různých nečekaných a neobvyklých úhlů a to je tak všechno. Scénář je takovej nemastnej neslanej a rozuzlení toho všeho mě nijak zvlášť nenadchlo. Takže ve výsledku poctivé průměrné tři hvězdy. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Podezření nula není vůbec špatnej thriller. Škoda ale, že je odvyprávěnej tak, že vlastně celých 95 minut nevíte nic, tedy máte opravdu podezření nula. No a když už začnou vysvětlovat tu nulovou teorii, tak je to tak složitý, že vlastně nezbyde nic jiného, než veškeré ty vysvětlovací scény přijmout. Závěr ale prozřete a zjistíte, že to zase tak složitý nebylo, jak se na první pohled zdálo. Vlastně je rozuzlení daleko jednoduší, než by kohokoliv napadlo. Celou dobu jsem třeba vzpomínal na Sedm a byl rád, že na světě ještě pořád existují filmy s takovou tématikou. Pakliže je atmosféra dobrá, a tady byla skoro až psychadelická, tak to v rámci podobných příběhů musí stát za to. Pokud tedy přijmete neortodoxní vyprávění, bude se Vám to líbit, jinak to sejmete do průměru. A to by byla u tohodle filmu zase docela škoda. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (4)

  • Natáčelo se ve státu USA – Nové Mexiko. (BMW12)

Reklama

Reklama