Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Agent FBI, Thomas Mackelway (AARON ECKHART, sci-fi hit Výplata), vyšetřuje řadu bizarních vražd, které se zdají být náhodné, avšak jsou spojeny podivnými vzkazy, které vrah zanechává u obětí. Mackelway závodí s časem, aby tyto záhadné vraždy vyřešil. Stopy začínají odhalovat děsivé skutečnosti, že samy oběti byly nejdříve vrahy a že vše nějak souvisí s kanceláří FBI. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (148)

hirnlego 

všechny recenze uživatele

Tak sem jdu, že tomu dám 3*, protože "něco" (Kingsley) na tý ne/chtěně vtipný atmosférický jednohubce bylo - a koukám, že už tu ty 3* mám skoro 4 roky. WTF, nepamatovala jsem si ani vteřinu. Tak buď je to nějaká Merhigeova černá magie, která se naprosto nenápadně kompletně vytratí z mozku (odtud název), anebo bych si fakt měla začít zapisovat normální smysluplný komentáře. Ne, to druhý je blbost. ()

TheSpearCZ 

všechny recenze uživatele

Nevěřím tomu, že tenhle film dvacet let zpátky, v době svého vydání, fungoval, natož aby fungoval dnes. Tohle je hodně slabý pokus o vytvoření dalšího Sedm, kde herci přehrávají jako o závod, hudba i vizuál jsou vyloženě otravný a příběhově je to jedna velká slátanina, která sází na zajímavý konec, jenže v ten moment mi už byl ten film úplně šumák. A co si budeme, ten konec taky zas tak speciální není. Velká bída. Slabší 2* ()

Reklama

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Hodinu a půl si snímek nepustí diváka k tělu, aby si jej nakonec stějně omotal kolem prstu a dovolil mu nahlédnout do svého nitra. Takový pocit mám ze Suspect zero . Režisér E. Elias Merhige (Ve stínu upíra ) servíruje chladnokrevným stylem celý děj bez sebelepšího dramatického náboje, kterému jako by na první pohled chyběl i život. Divák je násilílm vsazen do role pozorovatele, kterému nezbývá nic jiného než sledovat co mu bude předloženo. Celé to zpočátku vypadá jako levná kriminálka z německé televizní produkce, ale scénáristické duo Zak Penn a Billy Ray vynášejí na světlo staré náměty v moderním, originálním a logickém provedení. Režisér Merhige pak následně tlačí na pilu v každém záběru a nenechává si nic pro sebe. Kamera střídá modrý, černobílý a tmavě rudý filtr, které dávají na odtažité atmosféře největší podíl. Každou roli (tuto nevyjímaje) proměnil Aaron Eckhart v herecký koncert. Ben Kingsley s Carrie Ann-Moss zase působí neskutečně utahaně. Na hercích však film nestojí. Ať už je Suspect zero jakoukoliv kriminálkou, tak pocit něčeho nového zde rozhodně je. Ale pocit toho, že to mohlo být lepší, je dvakrát silnější, nálehavější a neodvratnější. Neduh, na kterém bohužel ztroskotává většina nových thrillerů. Výborný nápad, špatné (v tomto případě divné) provedení film však táhnou níž. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Agent FBI Thomas Mackelway (Aaron Eckhart) je po šestiměsíční suspendaci převelen (kamsi na venkov), a dostává na starost případ zavražděného chlápka (s odříznutými víčky a listem s podivným symbolem). Po nalezení další dvou podobných mrtvých se začínají dávat věci do pohybu - vše směřuje k jedinému muži, Benjaminu O'Ryanovi (Ben Kingsley). Ale nic není takové, jak se na první pohled zdá, ba naopak ... Zajímavá detektivka s slabým nádechem tajemna. Aaron Eckhart i Ben Kingsley svým hereckým koncertem dodávají filmu šťávu. Carrie-Anne Moss je zde pak jen dopočtu (její postavu jsem vůbec nepochopil, scénu na konci místo ní mohl vzít kterejkoliv jinej nepodstatnej polda). Celkově lepší průměr... ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Keď som videl som trailer na ,,Podozrenie nula" tak som očakával naozaj skvelý thriller. Kamera a atmosféra sú naozaj výborné, herecké obsadenie s Benom Kinsleym, Carrie-Anne Moss a Aaronom Eckhartom je veľmi nadpriemerné, no scenár bohužiaľ nefunguje dobre. Myšlienka je originálna, dej sa odhaľuje v dobrom tempe, no k naplneniu mojich prílišných očakávaní niečo chýba. Napriek tomu ma film bavil. 6/10 ()

Galerie (32)

Zajímavosti (4)

  • Natáčelo se ve státu USA – Nové Mexiko. (BMW12)

Reklama

Reklama