Reklama

Reklama

Salvation

(seriál)
  • USA Salvation
Trailer
USA, (2017–2018), 18 h 36 min (Minutáž: 41–44 min)

Hudba:

John Paesano

Hrají:

Ian Anthony Dale, Charlie Rowe, Santiago Cabrera, Jennifer Finnigan, Jacqueline Byers, Rachel Drance, Shazi Raja, Dennis Boutsikaris, Dean Armstrong (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(26)

Doktorand z massachusettské univerzity a průmyslník-miliardář spojí síly, aby zabránili srážce asteroidu se Zemí. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (35)

blazma 

všechny recenze uživatele

Musím říct že toto bylo velmi příjemné překvapení. Spousta scifi seriálů v poslední době nemají pro mě tu jiskru, tu výjimečnost a následně přijde toto. Poměrně hodně zajímavý seriál, který dokázal nabídnout spoustu věcí, zajímavé charaktery, příběh, zápletky. Fakt se mi na to dobře koukalo a když na to tak myslím, je na čase se podívat znovu. Doporučuji pro milovníky scifi zábavy. ()

Heywood 

všechny recenze uživatele

Špiónový příběh protkaný sci-fi s katastrofickým meteoritem. Na Armagedon to sice nemá, ale v dnešní době je nutné takový pokus o spojení dvou žánrů ocenit. Stejně tak neokoukané herce, co se snažili a snažili, byť postava Jacqueline Byers ve mě nevybuzovala kladnou odezvu a Charlie Rowe potřeboval lehce odláskovat. Zaujali mě některé vložené skladby (The Expo Players nebo Thomas Kivi), a celkově to mělo spád a zajímavé momenty. Ten ruský čaj...za to nakonec dám nekriticky hvězdu navíc. ()

Reklama

BlackHood 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Boží seriál. Baví a vůbec nenudí, jen pilot mi přišel slabší. Druhá série je opět skvělá, i když ji je vyčítáno, že se dostatečně nevěnuje asteroidu, ale pozornost upírá ReSyStu a vládnímu převratu, tak já to nevidím jako problém a ti, kdo ano, vidí problém v realitě - myslím si, že kdyby se blížil na Zemi asteroid, tak politika bude hrát velkou roli a může dokonce omezit nebo zarazit řešení, jak asteroid zastavit. ()

belinko 

všechny recenze uživatele

Nenechajte sa zmiasť hodnotením, tento seriál je skvelý. Má zamilovateľné postavy, cliffhanger každej časti je skvelý a seriál veľmi logicky a pravdepodobne zachádza s riešením problémov. Je trošku viac vedený klasickým politickým konfliktom (Amerika vs zbytok sveta), avšak v tomto prípade to nie je na škodu. Jediné, čo mi na seriáli vadilo, bol charakter postáv. Ja rozumiem, že niektorú postavu tvorcovia napísali ako odvážnu, niektorú ako géniusa - problém v Salvation je, že to prehnali. Ak tvorcovia chceli poukázať na odvahu nejakej postavy, jej odvahu prestrelili a je z nej zrazu druhý Clint Eastwood. Ak niektorá postava má byť génius, zrazu sa jedná o Ajnštajna 2. A tímto tvorcovia dávajú nereálne a prehnané vlastnosti pár obyčajným ľuďom a tým sa dej vytvára pod rukami géniou, superľudí a frajerov. A to ke trošku čo zhadzuje ten seriál. Oh, a ešte ich zmena názorov. Na konci časti už zubami, nechtami bojujú za to, čo na začiatku časti odsudzovali. Akoby sa autori snažili zamotať viac dej, avšak už zamotávali len a len seba. No i tak má tento seriál vysoký nadpriemer, spracovanie je skvelé a ja som ho zbaštil za 3 dni. ()

liskam 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejsem si zcela jist co přesně tenhle seriál posílá do modré zóny... Jestli je to scénář a nebo režie. Jsem si ale jist, že je to jedna z těchto dvou věcí a nebo možná obě dvě.... Velice často jsem si totiž připadal jako bych koukal na parodii . Možná i díky tomu má tento seriál tak rozporuplné hdnocení.. Já jsem první sérii "Osolil" přísnými dvěma slunci. Drůhá série snad bude vyváženější a tvořená s rozumem. ()

Galerie (139)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama