Reklama

Reklama

Červený trpaslík

(seriál)
  • Velká Británie Red Dwarf
Trailer
Velká Británie, (1988–2020), 36 h 11 min (Minutáž: 25–90 min)

Kamera:

Ed Moore, Ian Adrian

Hrají:

Chris Barrie, Craig Charles, Danny John-Jules, Norman Lovett, Robert Llewellyn, Robert Bathurst, Mac McDonald, Mark Williams, Clare Grogan, Hattie Hayridge (více)
(další profese)

Série(13) / Epizody(74)

Toto je volání o pomoc těžařské lodi Červený trpaslík. Posádka je mrtvá, zahynula v důsledku ozáření. Jediní, kdo přežili jsou Dave Lister, který byl v době nehody na lodi ve stavu nevědomí a jeho březí kočka, bezpečně uzavřená ve skladišti. Po probuzení za tři miliony let je Lister pouze ve společnosti tvora, jenž se vyvinul z jeho kočky, a Arnolda Rimmera, holografické simulace jednoho mrtvého člena posádky. Já jsem Holly, lodní počítač s IQ 6000. Což je stejně jako má 6000 učitelů tělocviku. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze uživatele Tony.cs k tomuto seriálu (4)

Červený trpaslík (1988) 

Červený trpaslík neni jen seriál, není to jen sitcom. Je to pojem. Pojem zábavy, smíchu, vtipu, životních pravd vypravovaných tak, že je snad ani nemůžete brát vážně. Prostě i když má své chyby, je bezchybný :-D ()

Zpátky na Zemi (2009) (S09) 

Naylor na to bez Granta nemá. Není to ani polovičně vtipné, spíše dramatické. Počítačové prostředí na začátku se mi nelíbilo. Starý Trpaslík je pryč, leč nezapomenut a tyto 3 díly ho alespoň vkusně doplňují, protože špatné to zase není, jen mimo můj vkus. ()

Série 10 (2012) (S10) 

Je k smíchu, jak sem po prvním díle všichni napálí hodnocení. Ale těchto uživatelů lepší si nevšímat, protože jejich objektivita je nulová. Také miluji Trpaslíka a po prvním díle bych mu také nejradši vrazil hodnocení, a to plné. Vtipy vtipné. Navyknul jsem na dubbing a tak trošku neskousávám originál, ale to se časem zlepší. Prostředí... no na Trpaslíku je to sice takové tmavé a špinavé, ale i tak je to jiné než dřív. Jinak je naše stará dobrá posádka zase ve formě a já si připoměl jak umí tenhle seriál pobavit. Hodnocení si nechám, až to skouknu celé, aby to bylo opravdu objektivní a ne euforické "juchůůůů už to jde hodnotit...jeb tam s tim!" ... no a je to jasný. PLNEJ !!! ()

Země zaslíbená (2020) (S13E01) 

90 minut? Nebude to trapné?...Nebude. Smějete se od začátku do konce. ()

Související novinky

FUTURE GATE - Sci-fi Film Festival 2019

FUTURE GATE - Sci-fi Film Festival 2019

18.02.2019

6. ročník festivalu science fiction filmů a kultury letos v únoru a březnu postupně zavítá do 4 českých měst. Těšit se můžete na mezigalaktické novinky i legendy žánru, které si znovu vychutnáte na… (více)

Casablanca na indický způsob

Casablanca na indický způsob

21.08.2007

V seriálu Červený trpaslík je scéna, kde si tvůrci dělají legraci z toho, kam to ve vzdálené budoucnosti může kinematografie dotáhnout. Kromě zmíněného pokračování Pátku třináctého, části 1648, je… (více)

Reklama

Reklama