Reklama

Reklama

Smallville - Série 7

(série)
USA, (2007–2008), 13 h 54 min (Minutáž: 40–43 min)

Předloha:

Jerry Siegel (komiks), Joe Shuster (komiks), Bill Finger (komiks) (více)

Hudba:

Louis Febre

Hrají:

Tom Welling, Michael Rosenbaum, Kristin Kreuk, Allison Mack, Erica Durance, Laura Vandervoort, John Glover, Phil Morris, Quinn Lord, Marci T. House (více)
(další profese)

Epizody(20)

Recenze (5)

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Twice I've been pulled back from the brink of death, and both times it was by a member of the Kent family. I'm not a man who believes in coincidences. Sooner or later, I'll find out the truth. Are you a savior? Or are you a warning?" ()

DK197 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zlomová, leč celkem nudně natočená série. Ale pár dílů, nebo zápletek se mi dost líbilo. Třeba anti-Clark s Lanou, nebo vývoj Lexe Luthora v totálního záporáka. A mimochodem - pochopila jsem, že Smallville je hlavně příběh Clacka a Lany Langové, přesto si myslím, že ty jejich milostné vzlety a pády mohli tvůrci ukončit tak o dvě série dřív. Dost to bolí sledovat - obzvlášť, když divák ví, s kým čeká Supermana budoucnost. ()

Reklama

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro mě,jakožto BIG fandy Kary Zor-El, pochopitelně nejdůl. série vůbec. Což neznamená ani náhodou, že zároveň ta nejlepší. Kara je naopak představena dobře a na rozdíl od té stupidní souč. CW verze, byla mnohem lépe napsána tak, aby reflektovala její tehdější verzi v comicsu a to včetně blond vlasů. A to se stalo. Mít Laura V. ten supr outfit co má její nynější verze, vrněl bych blahem. To je totiž to jediné, co má její souč. tv verze a ona ne. ()

MasterD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celkově se mi vůbec nelíbí uvedení Kary (jako Supergirl) do seriálu. I s jejími efekty vypadá neuvěřitelně lacině (jasně, těch šest předchozích let byla prostě pod přehradou…). A proč tu vůbec je? Aby s koncem série zase zmizela? Vůbec mi do seriálu neseděla. Podobně lacině mně přišla Clarkova matka v E08. Kruh Veritas také nevypadal úplně uvěřitelně, a některé epizody na předchozí špatně navazovaly (E09, E13, E19). Zakoneční story arcu Lionela tak přišlo jako deus ex machina. Konec série by byl skvělý, pokud by se ovšem Lex v osmé sérii objevil znova. Ovšem ta E18, to bylo něco! ()

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Scénář hadr. Přijde mi, že v každý sérii chtějí s Lanou "něco" udělat, jenže Kreuk se zase na poslední chvíli, před začátkem natáčení další sezóny rozhodne, že chce další auto, tak se vrátí. Takhle to bylo od oka snad 3x a já upřímně doufám, že co nevidět zmizí ze seriálu úplně (nevěřím, že se nevrátí). Jinak sedmička je už čistá křeč. Postavy příšerný, Clark vymačkanej. Jonathan a Martha pryč. Kara zbytečná, Jimmy směšnej, Louis na druhý koleji. Seriál měl skončit někde po pětce a mě je jen nevolno, že mě čekají ještě 3 další řady. ()

Galerie (326)

Zajímavosti (3)

  • V klubu na začátku vystupuje skupina One Republic. Hrají jednu z jejich nejznámějších písní, „Stop and Stare“. (Likan7)
  • Sasha Woodman se už objevila v epizodě Volby (2002), jako studentka ovládající včely, která se za každou cenu snaží stát třídním předsedou. Tehdy ji hrála Shonda Farr. (spacemaster)

Reklama

Reklama