Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(12)

Darylův příjezd do Francie spustí řetězec násilných událostí, které nechtěně ohrozí mladého chlapce v srdci vznikajícího náboženského hnutí. (AMC Czech)

Diskuze

jim_clark65

jim_clark65 (hodnocení, recenze)

cariada

To áno, máš pravdu, ale zjavne to chceli spojiť s Fr aby to dávalo zmysel vrámci tej potitulkovej scény z WB, ohľadom francúzskych vedcov a experimentovania s chodcami. :) 

jim_clark65

jim_clark65 (hodnocení, recenze)

cariada

Pretože ho vyučovali všeobecne, prípadné stretnutie s niekým anglicky-hovoriacim človekom je vysoko nepravdepodobné, ale urobili to tak, aby nemuseli Darylovi všetko prekladať a aby leniví americkí diváci nemuseli neustále čítať titulky :D . Inak áno, je to dosť kravina, žeby tak veľa postáv v tomto seriály vedelo po anglicky, zvlášť tie, ktoré vyrastali počas apokalypsy, navyše frantíci sú dosť namyslený národ, a pochybujem, žeby ich toľko vedelo po anglicky. (viem to z vlastnej skúsenosti, akonáhle na nich človek šiel po anglicky, tak boli takí nevrlí, naopak takí Holanďania sa s vami radi porozprávajú aj po anglicky) 

na příspěvěk reagoval cariada

cariada

cariada (hodnocení, recenze)

Mě není jasné jak se a vlastně proč v době apokalypsy, ten kluk naučil perfektně anglicky. K čemu mu to je? Když nemá s kým mluvit a to že se tam objeví Daryl nemohl nikdo vědět. A je mu to k ničemu, když se nikam ne cestuje, a internet a pod nefunguje. V tomhle světě by se měl spíš učit přežít a bojovat. 

na příspěvěk reagoval jim_clark65

Wez

Wez (hodnocení, recenze)

Ale jo,líbilo se mě to-seriál o jedné z mých nejoblíbenějších postav z TWD(ještě s Rickem,Andreou,Maggie,Michonne nebo třeba Glennem),který jsem po 6.sérii přestal sledovat,protože už to bylo neůměrně natahovaný,ale toto má jen 6 dílů a taky změna prostředí tomu opravdu parádně prospěla.Napřed jsem byl zmaten,kde se v té Francii vůbec vzal,ale i to je tam vysvětleno a zbytek postav je tady úplně jinej-žádní cool ami,ale normální lidi z Evropy,jejichž mentalita mi připadá úplně jiná.Líbilo se,ale jsem zvědav s čím přijdou ve druhé sérii,aby to celý neposrali

Mr.Apache

Mr.Apache (hodnocení, recenze)

Sepp37

Myslím, že klidně můžeš. Ale když nemusíš ty zombie věci, prozradím ti, že v Evropě se odehrává asi několik miliónů filmů a tisíce seriálů, kde o zombie nezavadíš. ;-)

Sepp37

Sepp37 (hodnocení, recenze)

Môžem si to pozrieť aj keď som nevidel Walking Dead? Zombie veci moc nemusím ale zaujalo ma že je to v Európe.

na příspěvěk reagoval Mr.Apache

Castrator

Castrator (hodnocení, recenze)

mm13

On to tam moc nevysvětluje, jenom plácne něco o tom, že se při hledání nebo cestě někam ještě v USA dostal na loď a pak kvůli nějakým potížím (asi bouře nebo tak) do Evropy. 

na příspěvěk reagoval jim_clark65

Mr.Apache

Mr.Apache (hodnocení, recenze)

mm13

Ale zas fanfikce je pořád jenom fanfikce, že jo. I když tuhle napsal jistě velmi dobře placený profesionál.

No, uvidíme - já jsem si dal přestávku a od té doby jsem ještě nebyl schopen ten první díl dodívat. Takže se nedá říct, že by mě to zas nějak extra napnulo. :-) Ale aspoň ten první díl dodívám. Jestli mě bude schopen navnadit na další, to je zatím ve hvězdách.

Mr.Apache

Mr.Apache (hodnocení, recenze)

mm13

Mám za sebou necelých 40 minut prvního dílu a vypadá to jako poměrně kvalitní... fanfikce.

Což je ale pořád 2x lepší než to, co s Walking Dead prováděli od páté série nahoru.

Samozřejmě to může jít taky do kopru, ale zatím to není vyloženě špatné. Nějaké zázraky od toho ale nečekám.

na příspěvěk reagoval mm13

Kincl

Kincl (hodnocení, recenze)

Že nikoho nenapadne udělat zombii apokalypsu třeba za druhé světové nebo někde ve Western stylu :)

na příspěvěk reagoval Mr.Apache, mm13

jim_clark65

jim_clark65 (hodnocení, recenze)

mm13

Na lodi. Nie je to až také zlé, ale tiež to nie je niečo super giga extra. Kľudne si to pozri, je to lepšie, ako WB, posledné série Fearu, Tales a aj DC. Je to taký jednooký kráľ medzi slepými. :) 

na příspěvěk reagoval mm13

Castrator

Castrator (hodnocení, recenze)

Přestalo mě to bavit. :-/ Na druhou sérii Dead City kouknu, jestli bude, Negan je Negan, ale tohle mě nějak nebere. 

jim_clark65

jim_clark65 (hodnocení, recenze)

Bellamy

Ja osobne som už nad tým mávol rukou, treba prijať, že Daryl, Rick, Michonne etc. majú plot armour hrubý jak hovado :D , tiež mi prišla tá scéna divná a až priveľmi účelová, ale stále je tento seriál definitívne lepší a záživnejší, ako Dead city. :)

I keď celý príbeh by sa logicky nemal odohrávať, pretože najlepšie by bolo si nájsť loď, oboplávať Eú a tak sa dostať do Le Havre.

Bellamy

Bellamy (hodnocení, recenze)

To si děláte prdel s01e02 85%? :DDD ono v seriálech ze světa Walking Dead bylo málo epizod s rozmazlenýma fakanama?A to jak spadl Daryl do příkopu a z obouch stran byl obkopen chodci na jednu stranu střelí do bombičky lehne si na zem a záhadně zmizí chodci i za ním to bylo co?To by byl tak stokrát mrtvý jak měl za zády ty chodce a jen si lehl na zem a střelil na druhou stranu xD

na příspěvěk reagoval jim_clark65

Kincl

Kincl (hodnocení, recenze)

Za mě ta změna prostředí hodně pomohla. Jen škoda, že ve druhé epizodě zas museli udělat nějakou hloupou scénu pád Daryla do příkopu

frajcz

frajcz (hodnocení, recenze)

Carol nakonec v seriálu nebude, bude to Darylova sólovka. Seriál se bude odehrávat a natáčet ve Francii. Hlavní zápletka by se měla točit kolem jiných variant chodců, v Evropě apokalypsa udeřila mnohem zuřivěji.

Jsem zvědavej, jestli do toho AMC narve větší prachy, vzhledem k tomu, že se to bude natáčet v Evropě. Natáčení by mohlo zavítat i do Česka, ale to už je jen zbožný přání.

Knowho

Knowho (hodnocení, recenze)

1.10 Série twd bude poslední.

2.11 Série twd bude poslední

3.11 Série twd bude mít 24 epizod

4.10 Série twd bude mít bonusových 6 epizod

5.Daryl a Carol budou mít vlastní seriál    

:D

Reklama

Reklama