Reklama

Reklama

The Graham Norton Show

(pořad)
všechny plakáty
Ukázka z filmu 127
Talk-show / Komedie
Velká Británie, 2007, 424x60 min

Účinkují:

Graham Norton, Ricky Gervais, Joan Rivers, Dawn French, David Tennant, Miriam Margolyes, Benedict Cumberbatch, Kim Cattrall, Reese Witherspoon (více)
(další profese)

Videa (259)

Ukázka z filmu 127

Recenze (95)

Bukk 

všechny recenze uživatele

Ta atmosféra je fakt šíleně nakažlivá. Chemie mezi hosty ve většině případů funguje na jedničku a já netrpělivě vyhlížím nové díly. Občasné zapojení z publika pořadu jen přidá a samotný Graham je přirozený a nenucený, což má za následek i uvolněnost show. Jediné, co mě občas zamrzí je to, že při větším počtu hostů se na některé dostane méně. Ale s tím se holt musí počítat. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Graham Norton má dar vytiahnuť z celebrit a filmových hviezd historky, ktoré sú buď sami o sebe trapné, a teda vtipné, alebo ich vďaka svojim reakciam, nasmerovaniu vtipnými urobí. Najväčším ťahákom The Graham Norton Show je fakt, že sa do rozhovoru zapájajú neustále všetci hostia. Traja, štyria, doslova plná pohovka, vďaka čomu debata nikdy neviazne a všetko má uvoľnenú atmosféru. Okrem rozhovorov sa neobjavujú žiadne zásadné doplnkové záležitosti. Ak teda nerátam brúzdanie po nete a príbehy z červeného kresla, ktoré osobne veľmi nemusím. Talk show, ktorá vždy pobaví, pravidelne rozosmieva a raz za čas vyložene nadchne. ()

Reklama

Ajka1 

všechny recenze uživatele

Graham je naprosto skvělý moderátor s důvtipem a sebereflexí. Jeho humor je často až dětinský, ale o to víc zábavný. Hosté v jeho šou se zdají velice uvolnění, takže se určitě nebojím doporučit. Nejlepší hosté - Mark Ruffalo, Joanna Lumley + James McAvoy + John Bishop , James McAvoy + Liza Minnelli + Jack Dee, Johnny Depp + Ricky Gervais, Adele, Jude Law + Robert Downey Jr., Ewan McGregor + Chris O'Dowd, Noel Gallagher , Gary Barlow + Will Smith + Tom Jones a další :))) ()

Laerry 

všechny recenze uživatele

Nejoriginálnější talk show, která je v současnosti k vidění v televizi. Superhvězdní hosté nejsou středobodem jako jednotlivci, jelikož se výrazných osobností (někdy i vzájemně se sebou nesouvisejících) sejde hned několik na jednom křesle a tou hlavní postavou večera je geniálně vtipný Graham, který dokazuje, že "tlachání" může být dokonalá zábava. Aneb zlatý britský humor v nejlepší formě (Chcete zažít pri "rozhovoru" srandu? Používejte google!) http://www.youtube.com/watch?v=4by520hSFvA ()

Teringer 

všechny recenze uživatele

Pro mě nejvtipnější zahraniční talkshow. Moc se mi líbí koncept více lidí najednou na jednom gauči s Grahamem sedícím 'naproti' a nikoliv za stolem, odděleně. Vede to tak k opravdu upřímně zábavným a vtipným diskuzím, které mě vždycky rozesmějí a očividně se stoprocentně nedrží nějakého předepsaného scénáře, za což má plus Graham, který se dokáže skvěle chytnout a reagovat prakticky na cokoliv. Je znát, že hosté se vždy cítí pohodlně a upřímně se baví a to je sympatické. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (10)

  • V 18. epizodě 14. série Matt Damon vyprávěl historku o Billu Murraym, jak se během Berlínského filmového festivalu (2014) v 8 hodin večer vydal vlakem do Prahy. Bill řekl, že Praha je krásné město, a jak ho fascinoval Staroměstský orloj. (smack)

Reklama

Reklama