Reklama

Reklama

Odznak Vysočina

(seriál)
  • Slovensko Odznak Vysočina
TV spot
Česko, (2022–2024), 20 h 10 min (Minutáž: 45–60 min)

Hudba:

Jiří Hájek

Hrají:

Monika Hilmerová, Simona Zmrzlá, Martin Hofmann, Michal Suchánek, Patrik Děrgel, Martina Jindrová, Marcel Vašinka, Václav Maixner, Vladimír Škultéty (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(24)

Obsahy(1)

Malé město Veselá, které vypadá na první pohled až idylicky – „všichni“ se spolu znají a potkávají se cestou do školy a do práce, navíc v malebném prostředí Vysočiny, která ale umí mnohdy ukázat i svou drsnou tvář. Ve Veselé sídlí menší oddělení kriminální policie, které vede žena – Dana Skálová. Ani malé město a venkov ovšem nejsou ušetřeny závažných zločinů, nejde sice o sériové vrahy či podivné nebo brutální kauzy, ale i přesto zasáhnou do života celé komunity. Důležitá je interakce mezi jednotlivými zúčastněnými či podezřelými, kteří lžou a navzájem se obviňují, nechybí ani nespolehliví svědkové a další postavy, které umí vyšetřování řádně zkomplikovat. Tajemství je ukryté právě v lidech, jejich osudech a motivacích, spíše než v samotném vykonstruovaném provedení vraždy. Hledání pachatele je proto společnou prací celého týmu. Zároveň rozplétáme i soukromé životy hlavních postav,sledujeme, jak se vypořádávají s dramatickými  událostmi během vyšetřování, ale i se svou vlastní minulostí a představami o budoucnosti. (TV Nova)

(více)

Recenze uživatele DAPDO k tomuto seriálu (2)

Odznak Vysočina (2022) odpad!

Viděl jsem první a poslední díl, to co bylo mezi tím si umím představit, protože kvalita mezi úvodem a koncem se nezměnila. Policajti si sednou ke stolu, shrnou si všechny indicie, který získaly neskutečnou náhodou a během jednoho výslechu se jim pachatel přizná, i když proti němu nejsou pádný důkazy. Je to naprostý peklo, vždyť ta banda amatérů, co všechno vyšetřuje, by měla problém vyřešit i krádež kompotů ze sklepa… Nova ovšem tuhle šmakuládu prezentuje jako divácky úspěšný seriál, tak si schválně tipněme, kolik sérií bude ještě natočených. ()

Zlobába (2022) (S01E01) odpad!

Myslel jsem, že Nova dosáhla kriminalistickýho dna se Specialisty a ono hovno. Jde klesnout ještě i níž… ()

Reklama

Reklama