Reklama

Reklama

Oktopus

(seriál)
  • Slovensko Oktopus
Trailer 1
Česko, 2023, 13 h 20 min (Minutáž: 56–70 min)

Režie:

Jan Pachl

Scénář:

Jan Pachl, Petr Hudský

Kamera:

Marek Janda

Hrají:

Miroslav Krobot, Marika Šoposká, Kryštof Hádek, Zuzana Stivínová, Jaromír Hanzlík, Sara Venclovská, Pavlína Mourková, Tomáš Bambušek, Tereza Dočkalová (více)
(další profese)

Epizody(13)

Obsahy(1)

OKTOPUS je zkratka „oddělení kontroly termínově odložených případů útvaru S“. Vymyslel si ji stárnoucí kapitán Dítě hlavně proto, aby se mohl věnovat třicet let starému případu Jordán. U podplukovníka Schwarze, svého nadřízeného, nalézá pochopení, ale když mu přidělí k ruce mladou ambiciózní kapitánku Fáberovou, je brzy jasné, že jen u jednoho případu nezůstane. Kauzy, které OKTOPUS řeší, se odehrály v minulosti a na detektivech je, aby nacházeli nové okolnosti a indicie, které jim pomohou staré případy konečně vyřešit. Jejich pátrání nás zavede do zajímavých prostředí málo známé Prahy, mezi uzavřené sociální skupiny a také do hráčských doupat a na závodiště v Chuchli, kde karbaník a sázkař Dítě tráví volný čas. (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele Ironhead k tomuto seriálu (2)

Oktopus (2023) 

Přiznávám, že bez Krobota v hlavní roli bych se na to asi nedíval. Některé případy lepší jiné horší, kde poznáte pachatele ve chvíli kdy prvně vstoupí před kameru (takových je tam bohužel hodně). A plno chyb, jako třeba bankovka z hodně starého případu vyloupené pošty, která má ale v detailním záběru široký ochranný proužek, tudíž nemůže být tak stará. Nechápu že si tohle neohlídají. ()

Žihadla (2023) (E08) 

Těžko uvěřitelné, už v původním spisu je, že pachatel měl malé ruce, dle otisků na krku oběti a přesto odsoudí za vraždu chlapa, co má ruce jak lopaty. :_( ()

Reklama

Reklama