Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Frank Martin, bývalý příslušník speciálních jednotek vycvičený k zabíjení, si jde do podzemních garáží pro auto. U okénka se zastaví krásná dívka a žádá o pomoc s pneumatikou. Je komplicem skupiny zlodějů aut. Frank se s nimi ovšem rychle vypořádá a jede vyzvednout malého Jacka do školy… Frank krátkodobě pracuje jako řidič u vysoce postaveného příslušníka protidrogové policie v Miami Jeffersona Billingse. S malým Jackem se rychle spřátelil, což oceňuje i jeho půvabná matka Audrey. Otec, který se po roce vrátil domů, se zajímá jen o svou práci: právě se chystá významná konference šéfů světových protidrogových centrál. A právě v této souvislosti byl najat i jistý Gianni Chellini, který má za úkol unést malého Jacka… Má se to stát během návštěvy lékaře, kam Frank chlapce veze. Gianni a jeho kumpáni doktora i sestru zabili a vydávají se za ně. Chystají se chlapci píchnout injekci s nově vynalezeným virem, který po čtyřech hodinách aktivace začne působit. Navíc se nakazí každý, na koho chlapec později dýchne. Cílem gangsterů ale není chlapec, nýbrž jeho otec: právě Billings má být synem nakažen a následně nakazit všechny účastníky konference. To ovšem zatím Frank ještě neví… (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (559)

Kaka 

všechny recenze uživatele

Typicky pitomá Bessonovská produkce, kde nesmyslné akční scény, stupidní tancovačky s auty a nažloutlé kamerové filtry přebijí už tak chatrný scénář. Jednička byla ještě jakž takž solidní jízda, kde byla právě nadsázka příjemným osvěžením. Dvojka je přehnaná exhibice a když vidím auto skákat z jedné střechy výškové budovy na druhou (ještě technicky tak zprasené), chce se mi blinkat. Statham neztratil nic ze svého charismatu a ohánět se taktéž umí stále velice slušně, avšak to je tak jediné co zůstalo. Miami je vcelku atraktivní lokace na natáčení a díky rychlým střihům budeme mít občas pocit, že je to celé strašně cool akční jízda, i když je to v podstatě nehorázná patlanina. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Tisíckrát akčnější a nemožnější jak jednička. Jednička alespoň měla hodně co do sebe, u dvojky jsem zíral na jednotlivé scény a sralo mě to všecko jak to vlastně najednou funguje, no a ta scéna s Audinou, to je takřka nezapomenutelný zážitek. Jak jsem si Stathama oblíbil, tak mi pozdějš ukazuje, že je to vlastně idiot, protože čemu ze začátku naloží, to v pokračování posere, a to je takhle pořád, a ještě k tomu u něj. ()

Reklama

lesumir 

všechny recenze uživatele

No, trochu hloupe myslet si, ze na to nekdo skoci. To rovnou nemusel byt thriller s prvky akcniho filmu, ale scifi! Nejvice me dostalo, jak leti pres ty baraky a tak hezky to ubrzi. Nebo to, jak on skoci na ten jerab s tim autem a presne se trefi tak, aby ta bomba odpadla. Kdybych Franka Martina mel jako sveho sofera, zil bych 100 let, on by me ochranil Nemate na nej nekdo kontakt? ()

Reiniš 

všechny recenze uživatele

Cool Statham se rube s ďábelskou záporačkou Kate Nauta...To je asi to nejoriginálnější, co tvůrci v tomto mdlém pokračování dokázali vymyslet. Příběh je jedno velké klišé a akční scény jsou nereálné a přehnané až běda. Tomu všemu nasadili korunu neschopní herci ve vedlejších rolích. Škoda, protože Kurýr mohl být docela slibnou filmovou sérií, ale za tohle by se styděl snad i Segal s Van Dammem. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

jdu pozdě!!.... . mám dojem, že tohle už je trošku přehnaný. až trapný. banditi se chovají jako idioti, neprůstřelný dveře a J.Statham, auto, který si spletli s letadlem. akční jízda, to ano, ale postrádá to jakýkoliv kouzlo. třeba prvního dílu. tahle hra na supermana není nuda, ale většina věcí tu už byla. efektních bitek pomálu, nudný choreo. dobrá je režie a kamera. a samozřejmě J.Statham. on táhne celý snímek z produkce L.Bessona, který pomali strácí dech. jestli už není mrtvej. ()

Galerie (55)

Zajímavosti (23)

  • Při umisťování bomby pod auto kurýra (Jason Statham) je možné vidět, že bomba je jen pár centimetrů nad vozovkou. Když však Frank s klukem k autu přicházejí, není vidět nic. (MrAldridge)
  • Tyč, kterou Frank (Jason Statham) použije ke zmlácení party chlapů, se v některých scénách ohýbá jako gumová. (Terva)

Reklama

Reklama