Reklama

Reklama

Pán času - Série 4

(série)
Trailer
Velká Británie, (2008–2010), 15 h 26 min (Minutáž: 43–73 min)

Kamera:

Ernest Vincze

Hudba:

Murray Gold

Hrají:

David Tennant, Catherine Tate, Billie Piper, Sarah Lancashire, Bernard Cribbins, Jacqueline King, Jessica Gunning, Ruari Mears, Matthew Rohman (více)
(další profese)

Epizody(18)

Videa (1)

Trailer

Recenze (17)

stepankoby1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

4. série - 100 %: Dotažení všech nedokonalostí a dosažení té vůbec nejvyšší příčky. Ať už navštěvujeme Knihovnu, Agathu Christie, nebo safírovou planetu Midnight, provází nás pocit domova. Naposledy uvidíme obchůdek, podíváme se na děsivou alternativní realitu, všechno se krásně uzavře a ještě jednou zaburácí Vládce. Pro tuhle sérii budu mít asi vždycky obrovskou slabost a je pro mě subjektivně nejlepší. Hapruje tu jenom první část Konce času kvůli pár špatným nápadům a zbytečnosti pro příběh, druhá část to ale napravuje víc než dostatečně na to, aby se dala přehlédnout. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díky bohu, že Martha je ze hry a dlouho se s námi nezdržela a máme tu novou postavu Donny. Ze začátku jsem jí sice také moc nemusela, ale pak jsem si její ukřičenost, držkavost a upřímnost prostě zamilovala. S Davidem tvořili parádní komickou dvojku a postava River Song byla úžasné osvěžení série a anvíc příslib dalších dobrodružství a setkání s ní. ()

Reklama

Yardie 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

90%. Asi doposud nejlepší série a to i přes to, že mě Donna po většinu času vytáčela. Vyrovnané díly, kdy žádný není vyloženě slabší a střídají se dobré s ještě lepšími. Navíc poslední 3 díly pecka, jak to bývá zvykem, ale tohle už byl celkem nářez, takhle bych si toho představoval více. Tennant výtečný, je radost na něj koukat v každé situaci, výborně zahraje každou polohu. Jen tak dále... Howgh! ()

Melios 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Štvrtá séria je pre mňa vrcholom seriálovej tvorby kedy dostanete z každého rožku trošku. Trocha strachu, napätia veľa smútka a emócii i dávku poriadnej neistoty. David Tennant si svoju rolu Doctora veľmi užíva a v jeho podaní som mal pocit akoby on bol ten najlepší výber pre Doctora. Milý a sympatický výstredný človek, ktorému nechýba ani troška elegancie. Niekomu sa síce môže hnusiť veľké množstvo príbehov o Dálekoch a Cybermenoch, ale ani tie nie sú na vyhodenie. Ak existuje lepší spôsob ako ukončiť vážnu ságu a presunúť sa na šialené podanie Matta Smitha, tak to lepšie už ani dopadnúť nemohlo. Z celej série ma mrzí len nevyužitý potenciál Sarah Jane Smithovej, zrýchlená regenerácia a príšerný alternatívny Timelord. To je ale v podstate úplne všetko. Za dvanásť rokov tento príbeh dozrel ako syr... ()

kukkik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Musím říct, že Donna je pro mě zdaleka nejhorší postavou (po zhlédnutí 4 sérií). Myslel jsem, že horší postava, než hloupoučká a přehrávající Rose z první série už se nemůže objevit ale.. hle! Podařilo se. Její arogantní, hlasitý, hysterický projev, kdy všude nakráčí, jako by jí to tam patřilo, co může pos** a pak všechno shodí na ostatní mi teda nijak neimponoval a hodně dílů dost silně pokazil. Naštěstí není až tak těžké její scény ignorovat, ačkoli to, že nějakých 70% času na někoho nebo na něco řve, jednoho může až odradit od sledování. ()

Galerie (380)

Zajímavosti (11)

  • Epizoda se původně měla v originále jmenovat "River's Run". Název byl však během postprodukce změněn na Forest of the Dead. (jezurka42)

Reklama

Reklama