Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nora (Jenna Dewan) je studentka elitní umělecké akademie a právě hledá partnera pro své taneční vystoupení. Když se do její školy dostane na veřejně prospěšné práce divoký Tyler (Channing Tatum), je rozhodnuto. Všichni v něm vidí pouze mladíka, jenž má problémy se zákonem, ale Nora odhalí jeho neobyčejné taneční nadání... (SPI Film)

(více)

Recenze (369)

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Přehlídka těch nejhloupějších klišé, kterých se může podobně strukturalizovaný film dopustit....jedna hvězdička za týpka v hlavní roli, bo se uměl festovně hýbat. Jinak je celý film opravdu velmi hloupý...fakt moc. ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Vykradnutá encyklopédia filmových klišé, ktorá zlyháva na úrovni dramatickej, romantickej a aj komickej. Herecky úplná tragédia, čiže jediné čo ostáva sú tančeky. Let’s Dance všakže :o). V tomto smere sú schopnosti a talent ústrednej dvojice (Tatum, Dewan), chvalabohu na protipóle k tým hereckým, a z toho čo spolu na parkete predvádzali mi občas behal mráz po chrbte. Kto v tanečnom filme nebude hľadať veľa filmového umenia (choreografička na režisérskej stoličke), bude spokojný. 50% ()

castor 

všechny recenze uživatele

Bože, to tady nikdo neviděl podstatně podařenější "Save the Last Dance"? Diváky Let´s Dance neztracuju, taky jsem měl -náct, ale.. Černošská čtvrť, ženštiny vrtící se u vchodu tanečních klubů, v dáli je slyšet policejní siréna a do toho cool bílej týpek, co jen tupě rozhazuje rukama a bez výhledu do budoucnosti se poflakuje se svými druhy, černými sourozenci Carterovými. Jednou takhle z nudy vlezou do školní budovy prestižní umělecké školy (zvědavost byla v onen osudný okamžik silnější než inteligence), aby to tam náležitě rozmlátili a nechali se chytit tamním hlídačem. Zbytek znáte: soud, veřejně prospěšné práce, návrat na místo činu, holka, co ztratí tanečního partnera.. bla bla bla.. dialogy jsou na úrovni pomocné školy, celé je to schématické až běda, režisérka nepřichází s ničím výjimečným, o průhledném pokusu o dramatičnost nemluvě!! Taneční sekvence tvoří minimum snímku.. a to bohužel se třemi vykřičníky - jsou sice povedené (ještě aby i ty nefungovaly), ale závěrečné představení trvá pouhopouhé tři minuty.. Navíc bezesporu náročné kroky (které se tanečníci učí měsíce) zvládá hlavní hrdina po pár lekcích a ještě do toho stihne pohřeb kámoše, který zcela "neočekávaně" štípne auto místnímu gangu. Naštěstí se podařil soundtrack, kostýmy.. a na tuctové holky se dá alespoň chvílemi koukat!! Mimochodem, co měla znamenat ta tupá ředitelka? ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Hodně kamarádek, které dělají tanec, mají tento film za jakousi modlu. Bohužel, v průběhu sledování jsem nepochopil proč. Jistě, tančí se tu, jsou tu celkem chytlavé písně, ale tím to pro mě, jakožto netančící část publika, končí. Na Jennu se sice dalo koukat a účast Deirdy Lovejoy ze seriálu The Wire mě potěšila, ale opravdu tady končí pozitiva. Zbytek je nuda. Protože o nějakém příběhu, logice nebo motivaci postav nemůže být v tomto případě řeč (viz. komentář uživatele Ivoshek). 40 % s tím, že tohle určitě není Hříšný tanec pro "naši" generaci. Protože tohle za 10 let upadne v zapomnění, kdežto "Hříšňák" je věčný… :-) ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Tyler Gege je beloch, ktorý vyrástol v chudobnej černošskej štvrti. Podľa toho vyzerá aj jeho správanie. Tvári sa ako namyslený idiot. Hrá basketbal so svojimi afro-americkými kamarátmi. Tancuje opičie tance v rytme hip-hopu. Kradne. Ničí verejný majetok. Pri jednej takejto akcii je zaistený priamo pri čine a musí ako alternatívny trest odpracovať cez dvesto hodín verejnoprospešných prác v elitnej tanečnej škole. Tam spozná, že sú v živote aj hlbšie hodnoty a najde aj svoju osudovú lásku. Dávno som už nevidel film, ktorý by mi bol tak odporný. V prípade hodnotenia tejto sračky budem subjektívny a nekompromisný: Odpad! ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Když pomineme děj, který je klasickou variací na všechny podobné filmy, a ke konci zbytečné moralizující scény, tak to je docela svižně natočenej pohodovej film. Taneční kreace jsou dobré, písně chytlavé a Jenna Dewan krásná. Proto se dá ten trapně předvídatelný děj celkem odpustit ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Je jasné, že čím starší bratříček nejmladších Step Upů, tím oldschoolovější choreografie. A protože příběh a všechno kolem něj včetně herců drží laťku na stále stejné úrovni "kvality", jde hodnocení hodně dolů. Nehledě na to, že balet mi nikam jinam kromě Billyho Elliota, prosím, nemíchejte! Film jsem nějakým způsobem přežil, ale primárně jsem se na to díval jen kvůli tanečním scénám. Vzhledem k tomu, že s každým novým dílem přichází cca o 20 minut více takových pastev pro oči, jednička je víceméně zbytečná. Ani ten závěrečný baleto-street dance za moc nestál. Doporučuji začít u 3Dčka a potom případně ochutnat 2 the Streets, Tatuma lze s klidným svědomím vynechat. Bohužel. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Pomerne vysoké hodnotenie tohto filmu ma prinútilo si k nemu sadnúť, i keď musím povedať, že veľkú zásluhu na tom mal Ch. Tatum, ktorý sa pomerne rýchlo usadil v prvej hereckej lige. Celkovo na tomto filme nie je absolútne nič, čo by ste nevideli v iných podobných filmoch, okrem Tatuma, samozrejme. V žánri nič nové, dej predvídateľný a je mi úplne jasné, prečo má film vcelku slušné hodnotenie. Hodnotilo ho až priveľa puberťákov, hlavne baby. Ale ja nie som „hip-hoper“ a v príbehu som sa snažil hľadať niečo, čo som aj tak nenašiel. Pozrieť sa to dalo, ale faktom ostáva, že súčasné percentuálne hodnotenie je absolútne neobjektívne a beriem ho skôr ako zámerne dvíhané osobné hodnotenie každého , kto má rád súčasný, často trápny boom okolo hip-hopu, vrátane ženského publika, ktoré vlhne pri pohľade na Tatuma...Slabé tri hviezdy. 50%. ()

Mahalik 

všechny recenze uživatele

Největším problém vidím v hlavním představiteli. Chodicí plod incestního styku, Channing Tatum, už od prvního záběru postrádá...respekt, autoritu a hlavně vlasy. Jakkoliv je dobrým tanečníkem, tak v herecké poloze je úplný dřevo. Co dřevo, i nafukovací autopilot z Připoutejte se, prosím! má v sobě více emocí a hereckého nadání, než tenhle stroj na dívčí slzy a hysterický jekot. Let's Dance není o scénáristických vychytávkách. Nemáte z nich originalitou padat do mdlob, jsou především o tanci a hudbě. Ten druhý jmenovaný stojí za zmínku (byť songy z něj jsou omleté jako ----doplňte si vlastní věc---). Tanec je ovšem někde na hranici psychického týrání a bičování. Tanečnící jsou někdy vyloženě v křeči a oproti pokračování (které je o vlas lepším) mají dementní choreografii. V závěrečném vystoupení, které mělo zajistit snímku nesmrtelnost, se akorát střetnou dva rozdílné hudební i taneční žánry a vy místo toho, abyste zakřičeli:" Peace! " máte nutkání obmotat se dynamitem a stisknout *Boom!*__ Nejsem nějak naštvaný, vlastně jsem tohle čekal, ale až bude v obchodech k mání voodoo Channing Tatum (něco ve stylu panenka Nicolas Sarkozy), dejte mi prosím vědět.... ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Z tohoto filmu trčí závěrečné taneční číslo natolik, že si říká jestli to celé nešlo natočit jinak, lépe a hlavně ve více strhujícím a naléhavém tempu. Většina scén končí někde uprostřed tím, že z ní pokaždé někdo odchází. Když už nic jiného, tak tohle mě dokázalo bavit sledovat. Tatum v nejhorší roli své kariéry a jeho paní také není z těch kvůli které by se mě mělo zastavovat srdce. PS: Hříšný tanec je někde úplně jinde. 10%. Z toho 10 bodů právě za poslední taneční číslo. ()

Gimp odpad!

všechny recenze uživatele

Ten příběh je slabší ale ty mladý krásný lidičky tak mocinky hezounce tancujou... Nenutťe poslouchat Adorna jazz když ho nesnáší. ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Na tento film jsme koukali ve škole, v nějaké suplované dvouhodinovce. Z počtu 29 studentů, z toho 27 děvčat, se to líbilo oné majoritní skupině. Ano, my 2 kluci jsme se skutečně příliš nebavili. Něco na způsob slavnějšího Hříšného tance. Hned po úvodních snad 10 minutách, naše minorita dokázala odhadnout budoucí průběh filmu. Skutečně naše představa se shodovala s realitou...Nenadchlo, znova bych na to nekoukal a 2* jsou jen za taneční scény, protože sám mám tanec rád, to dovedu ocenit ;) ()

MISSha 

všechny recenze uživatele

Nemám ráda Hip hop, ale koukla jsem se na film se zajímavost, s položenou otázkou co na něm mí vrstevníci vlastně vidí. No, a dopadlo to přesně tak jak jsem očekávala… Dokolečka omývané klišé, dialogy jako z pomocné školy, nesympatičtí herci… A že tohle měl být novodobí Hříšný tanec?Pche… Ať jdou mí vrstevníci s tímto tvrzením s prominutím někam. ()

ajuska 

všechny recenze uživatele

Klišovitá moralitka o tom, že si máte jít za tím, co chcete, říznutá obligátní předvídatelnou romantikou. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

"SOUTĚŽ! Spočítejte, kolik bude následovat reklam a upoutávek." Tak přesně tahle věta se objevila na obrazovce hned vedle upoutávky na Cesty domů. Nebylo by na tom nic až tak zajímavého, kdyby ovšem zároveň na pozadí nejel film... Jasně, zrovna na Let´s Dance jsou nejlepší vážně ty reklamy, ale co až se budu chtít koukat na nějakou pecku? To mám krom mrtvol, co za sebou nechává John McClane, počítat ještě reklamy na krůtí plátky anebo si během milostné scény Brada s Claire dělat čárky, kolik pořadů bude následovat po filmu, abych se dostal do slosování o zlaté prase? Hej, no tak se na to vykašlete, vyházejte filmové cívky z oken a dělejte si dobře u celodenního sestřihu To nejlepší ze světa reklam, když vás živí. Ale neberte mi radost z filmu jen proto, že vy potřebujete prachy. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

CJ ze San Andreas vybělal, zkrotl a začal trsat. A pokavaď jste viděli alespoň jeden film z těch, co se v nich hejbá prdelí, nebo školníma lavicema, nepřekvapí vás vůbec nic, protože Let's dance, to je děsně jednoduchej příběh plnej klišé, kterejma jsou tyhle přes kopírák psaný kousky oblepený. Ale co, ono v nich stejně nikdy nešlo tak o příběh, jako o ty rychlé pohyby těl a ty tady nejsou nejhorší, ikdyž ze židle mě taky nezvedly, k úžasu nedovedly a spolu s prkeným Tatumem a přepálenou stopáží i sem tam nudily, ale jednou se to dalo. 50% ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Nevím čím to bylo, ale v kině se mi to nelíbilo tolik jako potom když jsem to viděla doma na DVDčku. Já si nemůžu pomoct, ale já tenhle film prostě miluju. Má úžasnej soundtrack, hlavní hrdinové umí dobře tancovat, doopavdy to mezi nima jiskří a já nemůžu jinak než pouštět si to pořád dokola a milovat ho pořád víc. Tohle už je pro mě prostě klasika a a asi žádný taneční film už nebudu mít nikdy radši. 5* a TOPka. btw. Ach ten Channing je tak krásnej :D ()

Javert odpad!

všechny recenze uživatele

Nemám rád hip hop, nemám rád Channinga Tatuma, nemám rád to bláznění kolem tohohle filmu.WTF? To Hollywood musí vážně točit takovýhle sračky?? ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Problémový mladík Channing Tatum, který má taneční talent na rozdávání a půvabná Jenna Dewan, které zrovna schází taneční partner, usoudí, že umělecká taneční škola je tím pravým místem pro pravou lásku a v rytmu hip hopu tančí až do roztrhání těla. Co na tom, že příběh se dá snadno odhadnout, když snahu tomuto filmu nelze upřít. ()

Související novinky

G.I. Joe, zastavená Země a Scorseseho změny

G.I. Joe, zastavená Země a Scorseseho změny

31.01.2008

Dnes toho pro vás máme víc, a tak začneme hezky od podlahy. Stephen Sommers, který už v únoru začne v Los Angeles natáčet akční velkofilm G.I. Joe (inspirovaný, stejně jako loňští Transformers, sérií… (více)

Reklama

Reklama