Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Byli odsouzeni k trestu smrti, teď však dostávají možnost vybojovat si svůj život. Džungle jednoho tichomořského ostrova se stane záhy krvavým bojištěm. Tato drsná vybíjená má být prostředkována celému světu pomocí internetu. Nikdo ale netuší, že jeden z aktérů této plánované show je vycvičený člen amerického námořnictva... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (331)

tron 

všechny recenze uživatele

„To nie je vojna. Je to televízia. To je komplikovanejšie.“ Alibistický milionár chce byť miliardárom a tak vyhodí na opustený ostrov desať krvilačných zločincov, ktorých mu darujú riaditelia väzníc Tretieho sveta. Na ostrove je vybudované centrum, z ktorého sa bude vysielať na internet najbližších tridsať hodín živého prenosu. Počas nich si VyVolení pôjdu po krku – živý a bohatý sa z ostrova dostane len jeden z nich. Prípadná spolupráca je vylúčená bombami na členkoch, ktoré po uplynutí limitu (alebo nešetrnej manipulácii) explodujú. Ak mávneme rukou nad obalom á la Nezvestní, ťažšie sa bude mávať pri spomienke na japonský kúpeľ BATTLE ROYALE a britský survival PUSTATINA, ktoré v štúdiu Lions Gate (séria SAW a iné) ukradli a ešte mali odvahu prihodiť dialógy o zmanipulovanej realite a výčitkách svedomia. Našťastie, ZABI, LEBO BUDEŠ ZABITÝ sa snaží kopírovať 80. roky, takže je to špinavý, nekorektný a nepáčivý drsný akčniak s otrasným scenárom (ani oveľa menší ostrov by sa nedal kompletne vybaviť takýmto dokonalo fungujúcim kamerovým systémom) a hercami, u ktorých stačí mať svaly a nepozerať do kamery. Tento návrat k „starým“ a priamočiarym 80. rokom je dopadol lepšie ako DOOM, ale slabšie ako T3. Aspoň starí borci nesiahajú po lietajúcich autách (SMRTONOSNÁ PASCA 4.0). Lenže ak vezmeme do úvahy, že ROCKYMU BALBOAOVI stačil jeden začmudený výčapný pult... ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Retardovaná béčková MTV rutina. Keby bola zábavná fajn, ale za zmienku tu stojí akurát psycho kukuč Vinieho Jonesa (tradične). Úvod strašne skratkovitý, akcia je mldá, roztrasená pseudoautentická kamera ma vytáčala už pri Bournovi (a to to aspoň nebol lowendový digitál), ale hlavne hromada zbytočných kecov, ktoré film naťahújú k úmorným dvom hodinám. 30% ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Kdo zde čekal něco více než akční vyvražďovačku bez hlavy a paty, tak je truhlík. Steve Austina si pamatuji ještě ze sérií WWE. Nemá cenu rozebírat, jak je ten film dějově debilní, plný naprostých nesrovnalostí a nesmyslů, to musí vidět snad každý. Ale já jako divák co dokáže oddělit fikce od reality vidím ve filmu i druhou stránku, a to stránku zábavy. Film je stále hnán kupředu a pořád se něco děje. A upřímně řečeno, nic víc jsem ani nevyžadoval. Dětem to asi do rukou, či před oči nepatří, může to působit inspirativně. Film však nemá snad ani výrazně hluché místo. A to musím ocenit. Slabé * * *. ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Mám rád takéto filmové vyvražďovačky a lovy ľudí, ako zábava to je fajn, no je tu až príliš veľa mínusov. Okrem úbohého deja, ktorý je v takýchto filmoch samozrejmosťou, ani samotné to vyvražďovanie za veľa nestojí. Nejaké bitky, pár výstrelov, celkom nuda. Do toho rozkývaná kamera, kým platiaci diváci na nete to sledujú zväčša statickými kamerami, čo by pre lepšiu atmosféru bolo asi vhodnejšie aj pre film. Emócie v bare priateľov hlavného hrdinu boli iba na smiech, lebo filmári sa vôbec nesnažili, aby podobné emócie zažívali aj diváci filmu. A to zbytočné moralizovanie, že ľudia sa radi pozerajú na násilie do takéhoto filmu fakt nepatrí, toto by mala byť odľahčená zábava. Ak chceli tvorcovia týmto filmom na niečo poukázať, zvolili veľmi zlú formu. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Jo je to slabý a to hodně. Ze začátku je to sice takový hodně slibující, protože nábor vrahounů vypadá lahůdkově, ale jakmile divák zjistí, kdo že to bude vlastně hlavní postava(a že to netrvá moc dlouho) a jeho hodnej charakter, tak je po prdeli, protože z největšího bouchače ve filmu udělaj mírumilovnýho taťuldu, kerej prostě na a ne zabít, ono ostatně celej výběr herců stojí za hovno, už jen to že se film nevyvaroval opět toho stupidního klišé, kdy se musí mezi vrahama objevit i zabijácký ženský mluví za všechno, to tenhle film děsně sráží. Jedinej kdo se do svý role fakt hodí a kdo si jí i náramě užil je Vinnie Jones, ten je tak krutej až to bolí a ten jeho super anglickej přízvuk z něj dělá ještě většího bijce než na jakýho vypadá vizáží a že jako vypadá i tak hodně krutě, o tom se neni třeba bavit. Bohužel se ale jinak dějově a hlavně co zamrzí i soubojově jedná o dost slabou záležitost, snad jediný co trochu napravý tomuhle filmu reputaci je závěrečnej duel Mezi Jonesem a Austinem, kterej v dobrým tempu pokračuje až do konce, ale to je málo na 100 minut. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (9)

  • Ve scéně brzy po začátku filmu, kdy strážce otočí klíčkem v zámku, je možné poznat, že zámek byl odemknut již předem. (slatkac)
  • Steve Austin měl původně hrát roli Vinnieho Jonese, ale jakmile se v natáčení začala angažovat wrestlingová organizace WWE, dostal Austin hlavní roli. Steve Austin je velmi úspěšný wresler. (don corleone)
  • Při pohledu na monitor, kde jsou fotografie všechn vězňů společně s vlajkami zemí, ze kterých pochází, je možné vidět, že u Rosi (Dasi Ruz) a Paca (Manu Bennett) je vlajka italská. Jména jsou však španělská, v úvodu filmu Conrad (Steve Austin) poděkuje Pacovi španělsky „gracias“ a Rosa mluví v průběhu celého filmu španělštinou. (Sydney008)

Související novinky

Jednooký králem... akce

Jednooký králem... akce

22.03.2008

Režisér příjemně tradičního westernu 3:10 Vlak do Yumy James Mangold se z Divokého západu přesune do blízké budoucnosti a kolty vymění za tu nejšpičkovější bojovou techniku. V adaptaci komiksu… (více)

Reklama

Reklama