Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zkrachovalého námořního obchodníka Josse všichni považují za blázna. V ulicích Paříže nahlas oznamuje zprávy, ve kterých pravidelně varuje před apokalypsou. Jeho varování se shodují se středověkými texty předpovídajícími příchod černé smrti. Ve městě se na dveřích začínají objevovat symboly převrácené čtyřky. Šéfinspektor Adamsberg a jeho zástupce symboly napřed považují za bezvýznamné graffiti. Pátráním však zjistí, že stejné značky byly použity v několika částech Evropy, aby lidi chránily před strašlivou epidemií… Hrozí Paříži nová morová rána? Je Joss vyvolávačem smrti? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (29)

CrazymanM 

všechny recenze uživatele

Příjemné překvapení,čekal jsem nějakou hroznou sračku jako Pod Moskvou nebo podobně,nakonec to byl slušnej thriller,s dobrými hereckými výkony,i když trochu roztahanější,přesto lepší průměr. ()

BarVo 

všechny recenze uživatele

Nebol to síce žiaden zázrak, ale tak nízke hodnotenie si nezaslúži. Priemerná kriminálka, ktorá by zniesla o pol hodinu kratšiu minutáž. Ale porovnávať ju s Purpurovými riekami alebo Seven je od veci. ()

Saxos 

všechny recenze uživatele

Krimi sice pouze televizní úrovně, ale se zajímavým příběhem. Hlavním nedostatkem je fakt, že se scénárista opravdu pouze zaměřil na příběh motající se kolem zdánlivě sériových vražd a nerozpracoval skutečnost určitého šíření paniky. Napětí také chybí, vše lze okamžitě odvodit. I dějové zvraty hodně pokulhávají. Asi seženu knihu /Uteč rychle a vrať se pozdě/ a budu chtít zjistit, kdo promrhal potenciál. ()

moorks 

všechny recenze uživatele

Tenhle velmi zajímavý thriller je plný mystiky, tajemství a skrytého nebezpečí. Až dokonce není jásné, kdo se zatím vší skrývá. Zajímavé herecké obsazení, skvělá hudba, pozoruhodná kamera. Je to nenápadné, ale povedené dílo. ()

andy60 

všechny recenze uživatele

Ta snaha příběh stále více zamotávat mně asi vadila nejvíc. Kdyby se příběh soustředil na vraždy samotné a pátrání po viníkovi, mohlo to být záživnější. ()

Reklama

Reklama