Reklama

Reklama

Dvanásti starostlivo vybraní a vycvičení astronauti sa vydajú na desaťročnú cestu vesmírom ku vzdialenému planetárnemu systému Epsilon Eridani. Ich úlohou je objaviť a preskúmať ďalšiu obývateľnú slnečnú sústavu. Aby posádka, vyčerpaná izoláciou v hlbinách vesmíru a pomaly plynúcim časom, ľahšie znášala dlhú misiu, vesmírná loď Phaeton je vybavená systémom virtuálnej reality. Vďaka nemu si dvanásti astronauti môžu vytvárať svoje vlastné súkromné svety, stýkať sa s rôznymi virtuálnymi osobami a prežívať s nimi zaujímavé dobrodružstvá. Lenže jedného dňa začne prístroj zlyhávať a posádka lode Phaeton, tak ako aj osud ich cieľovej planéty, sa ocitnú v ohrození. Zistia, že niekto nahral do počítača vírus, ktorý napadol aj ich vlastné myslenie a ohrozuje bezpečnosť lode. A jeden z nich je pravdepodobne zradca, sabotér a vrah, ktorý chce zničiť celú misiu. Navyše, všetci špeciálne vybraní vedci majú veľmi komplikované a výbušné povahy, takže situácia na palube sa už onedlho stane kritickou... (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Norzog

Norzog (hodnocení, recenze)

Čirou náhodou jsem dnes viděl pilotní film ke Caprice a tento pilot, a huh.. jakoby se navzájem kopírovali. Naprosto stejná zápletka. Jinak se mě to líbí, snad to nějaká televize nakonec utáhne.

nisha

nisha (hodnocení, recenze)

co jsem viděla tento film, čas od času mě napadne, že bych si dala nějaké pokračování.. také doufám, že seriál dopadne..

Radous04

Radous04 (hodnocení, recenze)

taková vesmírná odysea s detektivní zápletkou. dobré! kéž bx dopad i seriál

Reklama

Reklama