Reklama

Reklama

Sex ve městě 2

Trailer 1
USA, 2010, 140 min

Obsahy(1)

Čtyři přítelkyně na život a na smrt, Carrie, Samantha, Charlotte a Miranda, mají i po dvou letech své problémy. Carrie je rozmrzelá z toho, že se svým vysněným partnerem zabředla do stereotypního manželství. Charlotte přesvědčuje své kamarádky, že je šťastná, jim ovšem neujde, že ji dvě malé dcerky připravily o veškerou energii. Situaci jí neulehčuje ani nová chůva, po které pokukuje manžel Harry. Miranda se cítí nedoceněná v práci, kde se po ní neustále vozí nový šéf. Samantha se snaží díky všemožným hormonálním přípravkům potlačit blížící se menopauzu, což se jí daří. A proto se v dobré náladě vydává na premiéru filmu svého bývalého milence, kde se seznámí se šejkem Khalidem. Ten ji pozve do svého hotelu v Abu Dhabi. Pozvání s nadšením přijímá, ovšem pod podmínkou, že s sebou vezme své nejlepší kamarádky. Carrie, Charlotte, Miranda a Samantha se ocitají v kouzelném světě, kde je Khalid zahrnuje péčí a luxusem. (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (518)

tomeš 

všechny recenze uživatele

Berte ty 4 hvezdy jako nadsazku. Jednicku jsem nevidel, serial znam jen z doslechu. Ale tohle splnilo me ocekavani. Elegantne starnouci hvezdicky v dokonale zabalenem product placementu o americkem pohledu na svet. Docela me to bavilo, ale koukat na to jinde nez na palube letadla pri nocnim preletu by me asi nebavilo. ()

pm odpad!

všechny recenze uživatele

Jsem věrná fanynka seriálu, kterému jsem slábnoucí dech od dílu "I heart NY" odpustila. Snad tedy budu objektivní: stopáž nehorázná, obsah pro změnu nulový. Nechtěla jsem to vidět, ale nechala se přemluvit. Pravda je, že jsem měla celkem fajn náladu, ale pocit, který mne tváří v tvář plátnu přepadal nejčastěji, byla lítost. Lítost nad tím, že nesedím doma a nedívám se raději na ty černobílé parádní pecky, které si pouštěl Božský v posteli. Lítost nad ubohým koncem kdysi inteligentního a zábavného seriálu. Líto je mi unuděného Chrise Notha, který se zřejmě neuměl vyvázat ze smlouvy, i těch čtyř stárnoucích hereček (především asi SJP), které se za každou cenu snaží ždímat životní role, přestože už není co. Nemůžu uvěřit, že by se dospělé, schopné ženy mohly chovat jako prachzoufalé slepice. Na plátně i kdekoliv jinde. Milý vtípek s Johnem Corbettem a country kapelou to zachránit nedokázal. Inu, vítejte ve světě, kde ženy dostávají diamanty za hloupost. ()

Reklama

ajuska 

všechny recenze uživatele

Úvod v New Yorku ještě docela jde, ale jakmile se holky přesunou do Abu Zabí, začíná koncetrované peklo. Seriál mám moc ráda, z prvního filmu jsem měla obavy a dopadlo to celkem slušně, ale tohle už opravdu ne. Přehnaná, okázalá přehlídka luxusu a ženského pištění, kde se toho na 146 minut děje zoufale málo. Je čas nechat Carrie, Mirandu, Charlotte a Samanthu na pokoji.. ()

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

Luxusně v těch nejdražších róbách jaké si jen člověk dokáže představit, zabalené tupé NIC! Seriál "Sex and the City" se stal pojmem. Inteligentní a vtipné, jak to známe z dřívějška tady bohužel nahradilo blbé a trapné. Nevěřil jsem svým očím, že ze čtyř svérázných kamarádek jsou tady uječené blběny! A nekonečnou stopáž bych přirovnal cestě po rozpálené poušti! Ano, trpěl jsem...a pořádně! P.S. A to ty úvodní titulky vypadaly tak slibně!!! ()

GOtoUCSC 

všechny recenze uživatele

Co si budeme povídat, seriál byl skvělý a první film byl lepší než jeho pokračování. Celé mi to přijde tak nějak překombinované : gay svatba, Liza Minnelli, taneček od Beyoncé, newyorská běhna je manželka,Miley Cyrus, Abú Dhabí, puritánští muslimové atd, atd... Vše zachraňuje stará známá Samanta, která jako jediná ze slavné čtyřky neustoupila od svých zvyků a zásad. Chůva Erin (Alice Eve) je skvělá a Lili je nejvíc kouzelná šmudlinka ! ()

Galerie (95)

Zajímavosti (27)

  • Zlaté maliny 2011: Nejhorší herečka v hlavní roli: Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis, Cynthia Nixon; Nejhorší herecké obsazení; Nejhorší scénář - M. Night Shyamalan; Nejhorší prequel, sequel, remake. (Pepinec)
  • Herečky Sarah Jessica Parker (Carrie), Kim Cattrall (Samantha), Kristin Davis (Charlotte) a Cynthia Nixon (Miranda) pro film nazpívaly píseň nazvanou "I'm A Woman", která se nachází i na soundtracku. (Patw)

Reklama

Reklama