Reklama

Reklama

VOD (1)

Adrenalinový nářez plný hrůzy a násilí! Po nečekaném hitu Rec, přichází pokračování, které si s předchozím dílem rozhodně nezadá! Do karanténou izolovaného domu, plného krvelačných bestií, vstupuje zvláštní jednotka, která má vše vyčistit a posbírat vzorky pro výzkum. Uvnitř ale čeká krvavé peklo, z nějž není úniku! (oficiální text distributora)

Diskuze

TheWhiteWolf

TheWhiteWolf (hodnocení, recenze)

Tak trochu jsem nikdy nechápal ten většinový hejt na tu ďábelskou mytologii. Právě proto se mi třeba i dvojka tak líbila, že to nebyla klasická a už stokrát ohraná zombie záležitost, ale že se tvůrci nebáli experimentovat a přijít s něčím jiným. Samozřejmě převládá skvělá akce a výborné propletení s jedničkou. Další díly už bohužel neměly nikdy vzniknout...

funkyjjj

funkyjjj (hodnocení, recenze)

horor  ?????    to je snad špatný vtip néééé....  to je spíš černá komedie   :))

Žralok

Žralok (hodnocení, recenze)

fililipekk: On ne. Je to jenom pitomeček co se snaží na sebe upoutat pozornost. Takovej absolutní puberťák nejhoršího druhu.

Farskeho12

Farskeho12 (hodnocení, recenze)

Neumí mířit, neumí pořádně obsluhovat zbraně, taktický průzkum jim nic neříká, výcvik asi prochlastali, velí jim kněz, nesou s sebou jen pár nábojů, no ale hlavně že jeden z nich furt žmoulá kameru a nikdy s ničím nepomůže. Navíc si všichni ucvrknou do kalhot hned při první věci, který nerozuměj. A ta kráva, co omylem zastřelila velitele hasičů, proboha, proč jste jí někdo tu berettu nesebral, už od prvního pohledu bylo jasný, že je s ní stejně nebezpečná jako ty zombies! Tu jednu jedinou hvězdičku dávám za pěknou reportérku potažmo Satana, nebo co to bylo.

Farskeho12

Farskeho12 (hodnocení, recenze)

Žralok: Ja sa na to nebudem pozerat preto aby som hned ked to dopozerám sem priletí a dám odpad to nie.Ja len som zvedaví kam táto séria až zájde.Ale áno máš pravdu v tom že keby sa mi táto séria nelúbila a dal by som 1-ke odpad a aj2-ke taak by som sa na to nepozeral.Ale zatial som dal 1-ke 3* a 2-ke 2*

Žralok

Žralok (hodnocení, recenze)

Farskeho12: Nepřijde ti drobet jako debilita když se ti první dva díly nelíbily, koukat na další ? Když ti nesedí pojetí série tak se ti to líbit nebude dál. A koukat na film abych mu dal špatný hodnocení neni jednání filmovýho fanouška.

zipS

zipS (hodnocení, recenze)

Farskeho12 : mne to zasa príde z časti originálne. Je tu veľa zombie filmov, kde sa túlajú kadejakí nakazení vírusmi atd. REC chcel ísť svojou cestou a vyšlo mu to.. teším sa na REC 3 aj 4 ako decko :]

Farskeho12

Farskeho12 (hodnocení, recenze)

Žralok: Mne nesedia ty posadnutý ludia,to je všetko.Lepšie by to bolo keby to nechali na nejakom víruse čo ich premenil na kanibalov túžiacich po ludskom mase a ne po satanových ludi.To dosrali ešte viac ako som si myslel že už dosrali.Uvidím čo mi za šok pripravý 3-ka.

Žralok

Žralok (hodnocení, recenze)

Farskeho12: Ty posedlý lidi byly i v jedničce. Taky tam o tom mluvili. Tady to jenom rozvedli.

Farskeho12

Farskeho12 (hodnocení, recenze)

Aj fakt že 1-ka sa mi moc nepáčila som si pustil 2-ku a musím konštatovat že je to ešte horšie ako 1-ka.Uplne to uničili tými posatnutými ludmi.Mali to nechat ako že nevedia čo to je a nie to zabit úplne blbo.Skôr by som zniesol keby to boli proste zombie.Ale zase koniec ma prekvapil zakže dávam o jednu hviezdu viac ako som pôvodne chcel.Takže 2*

dawe03

dawe03 (hodnocení, recenze)

SICK_BREED: skoda. na rec bylo prave dobre ze to bylo found footage. Ve trojce uz to nebude ono:(

SICK_BREED

SICK_BREED (hodnocení, recenze)

Ufff, tak REC 3 nebude found footage, nýbrž normální film. Věřim že to španělé nepodělají, ale přeci jenom, právě svým zpracováním byla tahle série vyjímečná.

dawe787

dawe787 (hodnocení, recenze)

Indy21: můžu potvrdit, že jsou v tom domě, zda naživu, to netuším :-)

Indy21

Indy21 (hodnocení, recenze)

Může mi nekdo z vás potvrdit, že v dome jsou pořád naživu ta  holka s klukem co přišli kanálem. Byli zavřeni do pokoje....díky

jirkis

jirkis (hodnocení, recenze)

Na tento velmi podprumerny horor bylo potreba dvou reziseru :-D Spatna kamera tocici ty nejmin hororove zabery. Byl to proste spatny scenar uz od zacatku. Vubec nechapu, kam se vytratilo kouzlo jednicky a proc ma dvojka tak vysoke hodnoceni. Ani jednou sem se nelekl, to nejspise tim, ze vsechny sceny byly docela predvidatelne a bez zvukoveho doprovodu dost suche a prazvlastni. Proto davam 1*!

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Žralok

Žralok (hodnocení, recenze)

vilusinska: Přesně tak. S tim že Genesis by mnělo bejt prequel k jedničce a Apokalypsa sequel ke dvojce.

xhc

xhc (hodnocení, recenze)

ak dobre počítam tak si napísala práve tie posledné dve časti...

vilusinska

vilusinska (hodnocení, recenze)

takže REC - Genesis(2011) a REC - Apokalypsa(2012) jsou ještě další dva díly?

xhc

xhc (hodnocení, recenze)

v tom čase kedy som to zachytil, sa šuškalo o trilógii, tak neviem, ako sa to odvtedy zmenilo,,, a tak je jasné, že tretí diel som nemusel nevýhnutne vidieť, aby som o ňom mohol písať ))

AkrObatiX

AkrObatiX (hodnocení, recenze)

tak ono to bude mít 4 díly a nevím kde si viděl ten třetí když ještě není natočený

xhc

xhc (hodnocení, recenze)

táto trilógia, ak som to dobre zachytil, je jeden nepretržitý film delený trojkou, preto tá absolútna nadväznosť....

vilusinska

vilusinska (hodnocení, recenze)

no musím říct že tady u dvojky se mi líbilo jak to krásně navazovalo na ten první díl a jak se to tam vysvětlovalo a tak.

David987

David987 (hodnocení, recenze)

Rec (1) nebyl špatný, ale gradace děje v tomto pokračování byla skvělá... proto takových 75 % ... určitě jeden z lepších hororových snímků v téhle době...

gemball

gemball (hodnocení, recenze)

Já to sice jako lepší než jednička nepovažuju ale nezklamalo mě to ale ani zase nijak nepřekvapilo ale dobré pokračování to určitě je.

-Melkor-

-Melkor- (hodnocení, recenze)

To teda :) No docela doufám, že se tohle nikdy nestane :) (ať zombíci tak démoni) :))

Žralok

Žralok (hodnocení, recenze)

No podstat je stejná to máš pravdu :D Jestli tě má zakousnout zombie nebo posedlej :D Skončíš stejně :D

Žralok

Žralok (hodnocení, recenze)

Malinký rejpnutí- SPOILER: Kde bylo řečeno že se jedná o zombies ? Vždyť už na konci první části se mluvilo o posedlých ďáblem ;)

Srbic

Srbic (hodnocení, recenze)

málokteré pokračování je lepší než první díl, ale tahle výjimka bezmezně naplňuje pravidlo. úžasný dějový převrat, kdy se zombíci mění v démony a (SPOILER ALERT) novinářka v ďábla

marish_maja

marish_maja (hodnocení, recenze)

prvy dojem z tohto filmu je dobry...nenudil ma co je velke plus aj ked bolo par scen kedy som mala sto chuti hodit notebook o zem (hlavne pri tych zasranych deckach, ktore ma neskutocne vyvadzali z rovnovahy...proste som milovnik scen, v ktorych sa niekto trepe tam kam nema!!! ach) ale inak si to zasluzi tie 4* :) ☮ peace ☮ p.s. k teme dabing vs. titulky...jednoznacne titulky...to ze sa niekto nevie sustredit na film a zaroven na titulky si za to moze sam...nikto nikdy nenadabuje scenu tak ako ked ju original zahra herec so svojim hlasom a s tym co naozaj hovori a ako to hovori a jeho emocie....najviac ma na dabingoch stve ked nepredabuju vykriky a stonanie atd. proste to nechaju v originalnom zneni..obcas je az nehorazne rozdielny ten vykrik od dablerovho hlasu...proste to tam nesedi...a to, ze este stale sme sa nepodvzniesli nad to aby sme prekladali nadavky presne tak ako su povedane a nepouziali zjemnene vyrazy nemusim hadam ani spominat...titulky su lepie to vsak neznamena, ze si nepozriem film s dabingom...na obranu dabingu musim povedat, ze niekedy ani titulky nie su dokonale ... :)

AkrObatiX

AkrObatiX (hodnocení, recenze)

Tak dvojka nezklamala! Pro někoho už to nemusí být tak napínavé, ale mě se to nadpřirozeno líbilo a jsem zvědav jak bude vypadat 3 díl. Jen ty děcka mě tam pěkně sraly, ale i tak to je jeden z nejlepších horrorů a proto že jsem za posledních pár let neviděl žádný lepší horror tak si odnáší 5

xhc

xhc (hodnocení, recenze)

pridám svoju skúsenosť, že pokiaľ človek nevie anglicky, aby mohol sledovať film v pohode, nikdy si ho naplno nevychutná, pretože film s titulkami sa stáva knihou.. herecké výkony a detajly (hlavne pri thrilleroch a hororoch) unikajú... preto si volím menšie zlo a sledujem s dabingom (cz dabing by som až tak nepodceňoval, vypočuj si iné dabingy:) na film sa rozpamätám hlavne vďaka obsahu, zopár vizuálnych snímkov, ale to aký zvuk to bol a hlavne o čom presne kecali mi nikdy neutkvie v pamäti tak intezívne (výnimky existujú, ale to spravidla nehrá žiadnu rolu).. 

pri Rec som ale spravil výnimku: prečo? pretože milujem španielčinu a ako začiatočníka ma to inšpiruje :-)

gemball

gemball (hodnocení, recenze)

Tohle jsem si taky myslel když jsem ještě sledoval většinu filmů dabovanejch ale pak jsem opravu poznal za jakou smradlavou bačkoru stojí náš dabing a raději si vychutnávám originál ikdyž na dabing se taky podívám ale to tak max 2 z 10 případů.

Pod

Pod (hodnocení, recenze)

Pokud je šance že film mohu vidět v CZ dabingu, tak si vyberu to - Když se dívám na film a titulkama tak si ho zas tak neužiju

gemball

gemball (hodnocení, recenze)

Chápu nechcou se ti číst titulky co ? :-D třeba časem přesedláš ale je mi do toho velký kulový takže sory jestli se ti zdá že rypu.

Pod

Pod (hodnocení, recenze)

V originale jsem to viděl a dabing je promě lepší je mi to jedno

gemball

gemball (hodnocení, recenze)

Na dabovanou jedničku se taky trvalo dost dlouho a pamatuju si na český titulky k recu jak se trvalo tenkrát dlouho. Takže si myslím že na dvojku si hold ještě počkáš... ale koukni se na to v originále protože pokud dopadne dabing u dvojky jako u jedničky tak budeš spíš znechucenej. Ale za předpokladu že je ti jedno tak pak není pro tebe co řešit.

Pod

Pod (hodnocení, recenze)

Neví někdo kdy to vyjde s CZ dabingem a na DVD? Už to trvá dlouho.

Reklama

Reklama