Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ben zažívá zneužívání v rodině, a proto tráví většinu času na ulicích a nakonec skončí ve vězení. Když jej ale pustí, rozhodne se, že s pomocí boxerského trenéra Joea a po boku nové přítelkyně Natalie zvítězí na mistrovství. (oficiální text distributora)

Recenze (13)

Dawid199 

všechny recenze uživatele

S tímto snímkem jsem se setkal úplnou náhodou blouděním na YouTube, kde jsem narazil na boxerské motivační video, kde bylo pár tréninkových scének z tohoto filmu, tak jsem si ho "obstaral", jelikož se mi scénky z tréninku dost líbili, stejně jako projev trenéra. Avšak celý film se mi již od začátku zdál jako "béčkové" klišé- mladý kluk je propuštěn z vězení, nemůže sehnat práci, nakonec se ho ujme trenér z místního gymu. Přijde mi to zkrátka jako když vezmete všechny (ne)originální nápady ze všech lepších filmů s podobnou tématikou a znovu je zpracujete, avšak v mnohem menší kvalitě. A dorazíte to koncem, jež se podezřele podobá scéně ze třetího Rockyho. Takže * za pěkné výroky trenéra a * za velice solidní herecké výkony a malinký kousek nápadu. Za zápasy bych nemohl dát ani půl *, jelikož to s boxem mělo pramálo společného. ()

kwaicheng 

všechny recenze uživatele

První půlhodinu mě to celkem i bavilo, ale zbytek je marnej. Postavit film na tom, že hlavní hrdina všechny pouráží a zase je volá zpátky a pak je pouráží a pak je volá zpátky a tak dále až do nekonečna..to tedy byla fakt nuda. Co tenhle film taky poslalo do háje byl pseudobox, kteří tam všichni borci v ringu předváděli. Musel jsem se smát, když hlavní hrdina při běhání vyběhl na jakési schodiště v podezřele povědomých šedých vytahaných teplácích a modrým kulichu aby následně vítězoslavně provedl rozpažmo a doprovodil to vítězným řevem. Myslím, že něco takového už jsem někde viděl dřív, a že to bylo o dost lepší. ()

Reklama

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

Téměř všechny filmy o boxu jsou o hrdinech, kteří se z outsiderů stali šampiony. Podmínkou úspěchu přitom je, že hrdina musí být sympatický, musíme mu fandit, zkrátka mu to přát a pak chrochtat blahem když se mu to povede. Podívejte se třeba na Rockyho, kdo by toho dobromyslného pitomečka neměl rád. Ale tady je hlavní hrdina neskutečně protivnej týpek, kterej se při jakémkoliv náznaku neúspěchu nasere a začne urážet všechny okolo, chce to vzdát, ale v příštích dvou minutách se všem omluví a začne na sobě makat. A to se opakuje minimálně dvakrát. A když už jse zmínila toho Rockyho, tenhle film vám ho bude až podezřele připomínat, protože recykluje hned několik scén právě odsud. Pamatujete třeba na to slavné vybíhání schodů s vítězným pokřikem na konci? Můžete dvakrát hádat, zda ho tady uvidíte taky, a pravděpodobně se trefíte hned napoprvý. A dialogy? Škoda slov, přišlo mi to jako kdyby je produkoval nějaký generátor náhodných hecovacích hlášek. Avšak nechci jen hanit, proto zmíním třeba tréningové scény, které nebyly vždy úplně špatné. A dokoukat to šlo, to zas ne že ne... Veskrze si ale myslím, že tenhle film vám rozhodně nedá nic, co už by nebylo možno vidět jinde a v mnohem lepším zpracování. ()

oje 

všechny recenze uživatele

S předními sportovními dramaty se film nemůže rovnat ani náhodou. Jeho ploché zpracování a prázdnota dialogů jej řadí spíše mezi nenáročné televizní filmy. Usednete-li k němu ale bez jakýchkoliv nároků, dostanete sice lehce předvídatelný ale docela pěkný příběh o přátelství, důvěře a sportovním vzestupu, který po chvilce dokáže i zlehka zaujmout. Některé postavy jsou okatě vyhraněné, hlavním charakterům však nechybí sympatie a navíc jsou i docela pěkně rozepsané, snímek proto nepošlu levým hákem k zemi, naopak mu dopřeju nadprůměr. ()

zdenotvor 

všechny recenze uživatele

Téma ma oslovila, samotný film už bol poslabší, dosť predvídateľný a dialógy vyznievali dosť zle. Súboje mi prišli strašne pomlalé, ťarbavé a nedobre spracované. Škoda že som nedávno videl warriora, ktorý nastavil latku extrémne vysoko. Nehovrím že to bolo najhoršie, no z motivačných filmov so športovou tématikou určite poslabší. Celkovo to však malo niečo do seba a napriek všekému určite neľutujem tých 94 minút. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama