Reklama

Reklama

Misfits: Zmetci

(seriál)
Trailer
Velká Británie, (2009–2013), 29 h 12 min (Minutáž: 43–51 min)

Tvůrci:

Howard Overman

Hudba:

Vincent Pope

Hrají:

Iwan Rheon, Joe Gilgun, Nathan Stewart-Jarrett, Antonia Thomas, Lauren Socha, Robert Sheehan, Robert Sheehan (a.z.), Karla Crome, Nathan McMullen (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(37)

Partička "zmetků" začne vykonávat veřejně prospěšné práce za své dřívější prohřešky. Když je však hned první den zastihne záhadná bouře, jejich životy jsou navždy změněny. Všichni kromě Nathana zjistí, že mají zvláštní schopnosti. (HBO Europe)

Recenze uživatele Viktooorka k tomuto seriálu (1)

Misfits: Zmetci (2009) 

Britský humor mám ráda, ale bože, proč vždycky obsazují tak ošklivé herce? Asi proto, abychom si tu lůzry oblíbily :D Tahle parta je neskutečně rozdílná, ale dokonale k sobě patří! Proto seriál jde tak rychle ke dnu, když se rozpadá.. Nathan byl pičus, který mě svými kecy tak neskutečně sral a proto mě to tak bavilo :) První dvě série super.. Ale došlo mi to až po tom, co Nathan odešel a definitivně to šlo do háje.. Třetí série slušná, čtvrtá stojí za hovno a na pátou se odmítám dívat, abych hodnocení z původních čtyř hvězd nesundala ještě víc.. Simon nejlepší vývoj postavy ever :) ()

Související novinky

Pokračování: Wanted 2, Monsters 2, M:I:V

Pokračování: Wanted 2, Monsters 2, M:I:V

20.06.2012

Timur Bekmambetov horlivě propaguje svůj historický akční horor Abraham Lincoln: Lovec upírů a na tiskových konferencích se ho novináři často ptají na dlouho slibované pokračování komiksové adaptace… (více)

Reklama

Reklama