Reklama

Reklama

Misfits: Zmetci

(seriál)
Trailer
Velká Británie, (2009–2013), 29 h 12 min (Minutáž: 43–51 min)

Tvůrci:

Howard Overman

Hudba:

Vincent Pope

Hrají:

Iwan Rheon, Joe Gilgun, Nathan Stewart-Jarrett, Antonia Thomas, Lauren Socha, Robert Sheehan, Robert Sheehan (a.z.), Karla Crome, Nathan McMullen (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(37)

Partička "zmetků" začne vykonávat veřejně prospěšné práce za své dřívější prohřešky. Když je však hned první den zastihne záhadná bouře, jejich životy jsou navždy změněny. Všichni kromě Nathana zjistí, že mají zvláštní schopnosti. (HBO Europe)

Recenze uživatele PatrikP4 k tomuto seriálu (3)

Misfits: Zmetci (2009) 

Po odchodu Nathana jsem se na to chtěl přestat dívat, ale myslím že Rudy ho dokáže minimálně z 80% nahradit takže jsem koukal dál... Jo je pravda že zbytek nové ,,party" nenahradí Kelly, Alishu a Simona a k tomu navíc příšerná role Curtise, kterej mi tam prostě vadí, moc ho nemusím. Každej díl má něco do sebe a s hlodama Nathana nebo Rudyho je to ještě zábavnější. Musím uznat že se to prostě nemusí každému líbit, ale je mi to jedno. ()

Epizoda 1 (2009) (S01E01) 

Robert Sheehan aka Nathan to rozjíždí celkem dobře... Ostatní mu v prvním díle dělají křoví... Dobrá parodie na různé hrdina zatím... Rozhodně se chcete honem rychle podívat na další díl... ()

Epizoda 2 (2009) (S01E02) 

Kdyby nebylo Nathana tak je seriál dost nudnej... Mám rád takovéhle postavy s kterejma ne prdel... ()

Související novinky

Pokračování: Wanted 2, Monsters 2, M:I:V

Pokračování: Wanted 2, Monsters 2, M:I:V

20.06.2012

Timur Bekmambetov horlivě propaguje svůj historický akční horor Abraham Lincoln: Lovec upírů a na tiskových konferencích se ho novináři často ptají na dlouho slibované pokračování komiksové adaptace… (více)

Reklama

Reklama