Reklama

Reklama

Misfits: Zmetci

(seriál)
Trailer
Velká Británie, (2009–2013), 29 h 12 min (Minutáž: 43–51 min)

Tvůrci:

Howard Overman

Hudba:

Vincent Pope

Hrají:

Iwan Rheon, Joe Gilgun, Nathan Stewart-Jarrett, Antonia Thomas, Lauren Socha, Robert Sheehan, Robert Sheehan (a.z.), Karla Crome, Nathan McMullen (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(37)

Partička "zmetků" začne vykonávat veřejně prospěšné práce za své dřívější prohřešky. Když je však hned první den zastihne záhadná bouře, jejich životy jsou navždy změněny. Všichni kromě Nathana zjistí, že mají zvláštní schopnosti. (HBO Europe)

Recenze uživatele Mr.Jokker k tomuto seriálu (3)

Misfits: Zmetci (2009) 

Pro nás mladší je to kult !! Hrdinové po Anglicku dost dsně a tvrdě pojatí ! Ou Yeah ... Nářez do konce druhé série ! Stejně jako Heroes i tenhle seriál se pomalu a jistě začíná topit !! 3 Série je vysloveně na jednu hvězdičku což je dost škoda nicméně doporučuju všem . (J) ()

Série 1 (2009) (S01) 

Robert tuhle partu drží nad vodou a jde to vidět jeho odchodem po 2 sérii pro mě seriál skončil. Nicméně na rozjezd ok. Nejlepší hláška je asi '' I want to piss on your tits'' od simona když nad ním převezme kontrolu. Nejvtipnější díl bude asi 2. Vůbec se nedivím že to na chanelu 4 nebo kde to vysílali získalo takovou popularitu! Doporučuju ()

Série 2 (2010) (S02) 

Tohle je televizní gold z anglické produkce. Ano jsou tam pořád slabší díly a není to celkově na 5* hlavně díky dílů 7 fuj. Ale jinak to bylo opravdu epické a Robert se s námi loučí a nastává období rudyho který mu nesahá ani po kotníky a je dosti trapně a vynuceně narvaný do příběhu původních zmetku. Nejlepší díl 6* tvůrci to měli zapichnout smrtí všech. ()

Související novinky

Pokračování: Wanted 2, Monsters 2, M:I:V

Pokračování: Wanted 2, Monsters 2, M:I:V

20.06.2012

Timur Bekmambetov horlivě propaguje svůj historický akční horor Abraham Lincoln: Lovec upírů a na tiskových konferencích se ho novináři často ptají na dlouho slibované pokračování komiksové adaptace… (více)

Reklama

Reklama