Reklama

Reklama

Misfits: Zmetci

(seriál)
Trailer
Velká Británie, (2009–2013), 29 h 12 min (Minutáž: 43–51 min)

Tvůrci:

Howard Overman

Hudba:

Vincent Pope

Hrají:

Iwan Rheon, Joe Gilgun, Nathan Stewart-Jarrett, Antonia Thomas, Lauren Socha, Robert Sheehan, Robert Sheehan (a.z.), Karla Crome, Nathan McMullen (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(37)

Partička "zmetků" začne vykonávat veřejně prospěšné práce za své dřívější prohřešky. Když je však hned první den zastihne záhadná bouře, jejich životy jsou navždy změněny. Všichni kromě Nathana zjistí, že mají zvláštní schopnosti. (HBO Europe)

Recenze uživatele Mafy k tomuto seriálu (6)

Misfits: Zmetci (2009) 

Výborný seriál, který bych doporučil snad každému. Minimálně první tři série. Pak už kvalita upadne do průměru (obzvlášť tedy 4 série), ale i tak to člověka baví a je to furt prdel. Nejlepší postavy: Nathan, Simon (Barry) a Rudy. Díky těmto třem je to tak boží. Fakt pokud se chcete zasmát tak převelice doporučuju, protože já jsem se u žádnýho seriálu takhle nezasmál. Takže velmi vtipný a originální seriál. 90% ()

Série 1 (2009) (S01) 

Nemám slov. Tenhle seriál jsem objevil úplně random, ale už po prvním díle jsem si ho zamiloval. Pokud si to udrží takovouhle kvalitu, tak na rovinu říkám, že to má šanci se dostat do mojí TOP 5 nejoblíbenějších seriálů. Už tam tomu držím místo. Co se týče postav, tak jsem si všechny hned oblíbil, ale rozhodně za mě vedou Nathan a Simon. Fakt boží seroš toto. Celkové hodnocení 1. série: 98% ()

Série 2 (2010) (S02) 

Trošku slabší než 1. série, ale furt mě to nesmírně baví. Občas tam jsou tedy takový cringe a whatafak momenty viz. opice nebo burák, u kterých si říkáte co to sakra sledujete. Ale potom tohle všechno přebije Nathan a jeho vtípky, takže na tohle všechno zapomenete. Takže za mě fakt super a hodně povedená série. Celkové hodnocení 2. série: 92% ()

Série 3 (2011) (S03) 

Z ničeho nic nám zmizela moje nejoblíbenější postava. Škoda. Ze začátku jsem si vůbec nemohl zvyknout na náhradu za Nathana alias Rudyho. V prvních dvou dílech mě fakt deptal, ale musím se přiznat, že toho uchylnýho a zvrhlýho vtipálka jsem si každým dílem víc a víc oblíbil. Sice Nathanovi nesahá ani po kotníky, ale i tak mě dost bavil. Jinak zbytek postav klasika, snima jsem problém nikdy neměl. Co se týče téhle série, tak necítím takový pokles, oproti sérii druhé jako tady většina uživatelů. Ano je to o něco slabší, ale přišlo mi že si to drží furt podobnou kvalitu. Po prvních dvou dílech jsem si sice říkal že to kleslo, ale od třetího dílu mi přišlo že je to díl za dílem lepší. Krom tedy čtvrté epizody. Ta mi vůbec nesedla a byla úplně zbytečná. Sice ano nápad to byl zajímavý, ale výsledek se fakticky tvůrcům nepovedl a hlavně to nedávalo vůbec smysl. Ale krom téhle epizody jsem se fakt opět nesmírně bavil. A po konci téhle série se vůbec netěším na sérii čtvrtou. Jenom dvě původní postavy? To nedopadne dobře. Ale upřímně jsem zase velmi zvědav, na jaký postavy v season 4 narazím. 90% ()

Série 4 (2012) (S04) 

Hodně velký pokles kvality. Po season 3 jsem byl dost zklamán, že v seriálu zůstávají jen dvě původní postavy. Ale to jsem ještě nevěděl co mě čeká. Jedna postava z původní party se v této sérii vůbec neobjeví a ta druhá je tam jen do půlky série. Takže to zůstalo už jen na nováčcích a Rudym. Nováčci nejsou špatní, ale že bych si je oblíbil tak jako partu z první série, tak to se rozhodně říci nedá. Nakonec největším tahounem a nejlepší postavou v season 4 je postava, která mi na začátku třetí série hrozně vadila. Ano je to Rudy. To on ten seriál drží nad vodou a kdyby byla pátá série bez něj, tak bych asi se seriálem po této sérii skončil. Abych to shrnul tak 4. série se předchozím sériím rozhodně nevyrovná a je tady cítit hrozně velký pokles kvality. Jsem docela zklamán a přijde mi velká škoda, že musím jít s hodnocením takhle dolů. 69% ()

Série 5 (2013) (S05) 

Ve čtvrtý sérii jsem měl problém s novými postavami. Ale v season 5 už jsem se na ně naladil a bavily mě. Takže tato série je rozhodně lepší než předchozí. Jen velká škoda, že seriál neměl větší rozpočet, protože v posledním díle kdy se tvůrci snažili nasekat co nejvíce efektů to vypadalo místami fakt směšně. Ale zase scéna kdy Alex ve vzduchu ojíždí létajícího týpka mě fakt kurevsky rozesmála, takže jsem to tvůrcům odpustil. Jinak škoda, že se ve finále nemohly aspoň minout nějaký postavy z první série. Ale to už bych chtěl asi moc. Takže tato série mě velmi bavila, ale už jsem rád že je konec, protože dle mého už z tohoto seriálu tvůrci a herci vytěžili maximum. 82% ()

Související novinky

Pokračování: Wanted 2, Monsters 2, M:I:V

Pokračování: Wanted 2, Monsters 2, M:I:V

20.06.2012

Timur Bekmambetov horlivě propaguje svůj historický akční horor Abraham Lincoln: Lovec upírů a na tiskových konferencích se ho novináři často ptají na dlouho slibované pokračování komiksové adaptace… (více)

Reklama

Reklama