Reklama

Reklama

Gravitace

  • USA Gravity (více)
Trailer 5

Jednoho dne vyšle NASA na oběžnou dráhu planety Země raketoplán Explorer. Cílem mise je instalovat do Hubbleova teleskopu nové systémy. Velitelem výpravy je zkušený veterán Matt Kowalski, který má nalétáno asi dvacet let a toto měla být jeho poslední mise před odchodem na odpočinek. Další členkou posádky je cílevědomá doktorka, ale nepříliš zkušená astronautka Ryan Stoneová. Během výstupu do volného prostoru se ale stane nečekaná katastrofa. Posádka se díky neuvážlivému odstřelu porouchaného ruského satelitu dostane do roje trosek. Ten zničí raketoplán a přeruší jeho spojení s pozemským řídícím střediskem. Oba astronauti se ocitají sami ve vesmíru, odkázáni jeden na druhého. Nesourodá dvojice pluje nekonečnou temnou prázdnotou a snaží se dostat k nejbližší ruské vesmírné stanici Sojuz. Kyslík jim pomalu dochází a oni zoufale a z posledních sil bojují o svou záchranu. (TV Nova)

(více)

Diskuze

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Peytl

Peytl (hodnocení, recenze)

Všem nevychovaným buranům, bych ty jejich obrazovky narval do prdele, čím větší úhlopříčka, tím lépe.

Ainy

Ainy (hodnocení, recenze)

Bluntman

Proč, prosím Tě, do kina vůbec chodíš? Zůstat doma a sledovat jak je snímek rytmizován, případně stopkovat či měřit záběry můžeš doma a zadarmo ... Proč do toho kina vůbec chodíš, když se nechceš ponořit do děje filmu jako každý normální člověk, vnímat to srdcem a doma si pak zalaškovat s mobilem ...?

na příspěvěk reagoval Beckett51, Bluntman

alchac

alchac (hodnocení, recenze)

Bluntman

Jedno nevylučuje druhé. Ovšem pokud se bez své elektronické protézy nemůžeš na film vůbec dívat, tak pro to mám pochopení... pokud tedy spolu nebudeme sdílet sál. Což není příliš pravděpodobné, takže oukej. Mimochodem, to ty mobilní sledovací operace nemůžeš provozovat v klidu doma?

na příspěvěk reagoval Bluntman

Bluntman

Bluntman (hodnocení, recenze)

alchac

Chápu, že je to pro některé nepochopitelné, ale ono jde pracovat s mobilem, aniž by to jakkoliv (nebo výrazně) rušilo ostatní. A záleží i na tom, k čemu návštěvník mobil používá, protože je rozdíl mezi tím, když ho někdo má kvůli tomu, že neví, jak se v kině chovat, aniž by rušil ostatní, a když ho někdo používá jako užitečnou pomůcku při sledování.

na příspěvěk reagoval alchac, Ainy

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Já si mobil vždycky před začátkem projekce vypínám. Jsem holt asi staromodní...

na příspěvěk reagoval beba789

alchac

alchac (hodnocení, recenze)

Wacoslav1 , Bluntman

Bluntman: No jóó, jenže já jsem zkrátka strašná zaostalá konzerva, která i v dnešní době používá pro sledování filmu beznadějně zastaralé ... oči. Porozumění a jinou vysoce sofistikovanou činnost spojenou s rozhodovacím procesem líbí/nelíbí pak svěřuji posledním přežívajícím mozkovým buňkám, což - uznávám - je již totálně out. Ale nad tvým přístupem se zamyslím, protože takhle z mé přítomnosti v sále prd mají ostatní návštěvníci, které neoblažuji povznášejícím a příjemným blikáním a svícením do xichtu.

Waco: můžeš - to poslední přání bude změnit hodnocení Gravitace na 5* :)

na příspěvěk reagoval Bluntman

Bluntman

Bluntman (hodnocení, recenze)

Ainy

Ne, nemyslím, jenom upozorňuji na to, že jsou i diváci, kteří nepoužívají mobil během projekce, aby zjistili, kolik je hodin, případně aby si SMSkovali či dokonce volali s někým. A display jde nastavit tak, aby svítil minimálně.

na příspěvěk reagoval Beckett51

Ainy

Ainy (hodnocení, recenze)

Bluntman

doufám, že to myslíš z legrace ... jinak si přeju, ať Tě v kině nepotkám a jestli náhodou jo, tak Tě budu proklínat zato, žes mi zkazil dojem z filmu svým svítícím přístrojem

na příspěvěk reagoval Bluntman

Bluntman

Bluntman (hodnocení, recenze)

alchac

Mobil může být dobrý analytický nástroj, v kině ho běžně používám (na sledování, jak je strukturováno vyprávění, pro porozumění, jak je snímek rytmizován, případně na některých jsou i stopky, ale úchylkou měření záběrů netrpím).

na příspěvěk reagoval Ainy, alchac

Apollyon09

Apollyon09 (hodnocení, recenze)

A tiež nerozumiem niektorým uživateľom, ktorí trpia nekonečnou potrebou niekoho urážať za iný názor. Toto je demokracia? Vy skurvení bolševici! Fajn, niekomu tento film nesadol, niekto je len kripel, ktorý musí dať dobre hodnotenému filmu odpad!, aby bol aspoň v niečom zaujímavý. Ale načo to hneď všetci komentujete ako nasratá armáda sršňov? ČSFD ponúka diskusie na úrovni... asi na úrovni pokec.sk.

na příspěvěk reagoval Segrestor

Apollyon09

Apollyon09 (hodnocení, recenze)

Po začatí filmu by už do sály nemali nikoho pustiť. Bežne sa to praktikuje v divadlách, tak prečo nie v kinách? Ak si niekto nevie zosúladiť čas, je to jeho chyba a nie ľudí v sále...

Ainy

Ainy (hodnocení, recenze)

Gladiator15

:-))) tak toto je skvělý článek, líbí se mi to v té slovenštině, dává tomu mnohem vtipnější náboj. Nejvíc mě rozesmál bod č. 1 :-)) a to ne, že bych s ním nesouhlasila, ale ta věta, kterou bychom si měli odpustit a v klidu se posadit na nejbližší místo :-))

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

Beck: no jistě. U lidí tak citlivých jako ty, tak úžasně jemných a odlišných ano :-))))

na příspěvěk reagoval Beckett51

Související novinky

Syn Alfonsa Cuaróna natočí komiksárnu pro Sony

Syn Alfonsa Cuaróna natočí komiksárnu pro Sony

05.10.2022

Jonás Cuarón, scenárista, režisér a taky syn slavného Alfonsa Cuaróna (Potomci lidí, Roma) dostal na starosti chystaný komiksový spin-off Spider-Mana El Muerto. Cuarón mladší má za sebou zatím jen… (více)

Venom je rekordní

Venom je rekordní

07.10.2018

Přestože kritici mají z nového komiksového filmu Venom s Tomem Hardym (Dunkirk) v hlavní roli spíše smíšené pocity, snímek sám o sobě v kinech překvapil. Za víkend si totiž z amerických kin odnesl 80… (více)

Na Filmovém víkendu ČSFD rozdáme 1000 plakátů!

Na Filmovém víkendu ČSFD rozdáme 1000 plakátů!

01.08.2017

Na šestém ročníku setkání filmových fanoušků již tento víkend nejen, že poběží největší filmové pecky roku jako Dunkirk, Strážci Galaxie Vol. 2 nebo sexy novinka Atomic Blonde, ale taky se bude… (více)

Cuarón mladší oživí Zorra

Cuarón mladší oživí Zorra

05.02.2016

Jonás Cuarón sepsal se svým otcem Gravitaci a režíroval spřízněný kraťas Aningaaq. Loni pak vyslal do kin svůj celovečerní debut Desierto, který se líbil minimálně produkčním společnostem Lantica… (více)

Reklama

Reklama