Reklama

Reklama

Děj se odehrává v roce 1999 v Los Angles. Hlavní hrdina, veterán z Vietnamu, v současné době policejní důstojník si vykládá právo po svém a často se octne na hranici mezi dobrem a zlem. Jednoho dne je však chycen při něčem, co by ho mohlo stát místo. (code2)

Videa (3)

Trailer

Recenze (83)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Trailer sa to snazil predat ako cool film o velkom motherfucker policajtovi. Tak presne taky tento film nie je. Co vysvetluje viacere znechutene komentare. Je to civilna studia jedneho trochu drsnejsieho policajsta, ktory sa vie o seba postarat, ale tentoraz sa mu prestava darit. Herci hraju dobre, scenar tiez nie je blby, ale pocas celeho filmu som mal velky problem s neznesitelne pomalym tempom, vdaka ktoremu som film ledva dopozeral. Evidentne sa najde par vyvolenych, ktorym tento ultrapomaly film sadne, ale ja medzi nich nepatrim. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Tak sľubný úvod to malo. A taká chobotina sa z toho vykľula. Koho baví skoro dve hodiny pozerať sa na vychudnutého, prepitého a fajčiaceho jednu od druhej fízla, čo rieši svoje problémy na každej strane, tak prosím. Ja by som ocenil viacej policajnej brutality, viacej zastrelených mexíkancov a hlavne nejaký záver, lebo toto končilo tak že z toho nikto nič nemá. Ultraslabé 2 z 5 ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Dave je hajzl policajt, ale ne větší, než ostatní fízlové. Dave je bigamista, ale ve srovnání s 80% chlapů se jedná o průměr. Dave je rasista, ale ať si každej šáhne do svědomí, jak se na barevný dívá sám. A to "ale" by se našlo snad na každou Daveovu stránku. Tohle neni akční krimi o zlym poldovi, ale drama o obyčejnym chlápkovi, kterýmu se kurevsky rozpadl život. Woody Harrelson boduje na plný čáře a jeho rozpad je natolik excelentní, že jsem zíral s hubou dokořán od začátku až do konce. A ten kompars plnej prvoligovejch hráčů, co měl k ruce? No ty vole! Scénu z kolotoče Buscemi-Weaver-Harrelson jsem si schroustal několikrát. A místní hodnocení mi s konečnou platností potvrdilo, že řídit se podle něj je naprostá hovadina. 90% ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Kriminální příběh o jednom policajtovi v devadesátých letech co bral zákon tak trochu do vlastních rukou a dělal to v dobré víře.Myšlenka není špatná,ale je to spíš o tom,že než by jsme sledovali tohoto chlápka v akci tak se díváme na jeho útrapy coby vláčející osobu po mediích,soudech a atd.Jinak scény mi někdy přišly,že do sebe moc nepasovaly a nepůsobilo to pak na mě jako celek nějak dobře.Za mě celkově 60 % a tři hvězdy. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Nebylo to nic přelomového, to určitě ne, ale aby se hodnocení pohybovalo průměrně pod třemi hvězdičkami? To zase ne. Celý film docela slušně utekl a divák se mohl kochat zajímavým (ač přece jen generickým) příběhem jednoho průměrného člověka, se kterým si osud nehezky pohrál. Žádný klenot, ale průser taky ne. 75% ()

Galerie (9)

Zajímavosti (5)

  • V momentě, kdy jde Brown (Woody Harrelson) dolů po schodech do místního klubu, je možné slyšet píseň "Esther's: z repertoáru Amon Tobin. Píseň vyšla v roce 2007, příběh se v3ak odehrává v roce 1999. (Terva)
  • Veškeré natáčení se odehrávalo v lokalitě Los Angeles v americkém státě Kalifornia. (Terva)

Související novinky

Harrelson + McConaughey = nej seriál všech dob?

Harrelson + McConaughey = nej seriál všech dob?

12.04.2012

Tak tohle jsou bombastické plány. Woody Harrelson a Matthew McConaughey plánují natočit osmidílnou televizní minisérii True Detective, kterou bude celou (!!!) režírovat Cary Fukunaga (o kterém víme,… (více)

Oscarová kriminálka na obzoru

Oscarová kriminálka na obzoru

16.09.2010

...aneb „L. A – Pořád přísně tajné“. Scénárista a režisér Oren Moverman (foto) debutoval loni nenápadným, ale spoustou cen a nominací ověnčeným dramatem The Messenger. Vítězný tým se nemění, a tak… (více)

Reklama

Reklama