Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je závěrečný večer v posledním drive-in kině v USA a promítač Cecil B. Kaufman (Richard Riehle) plánuje maratón toho nejlepšího pro oddané cinefily. V plánu jsou čtyři filmy, tak vzácné, že nikdy nebyly uveřejněny na americké půdě až do této noci. S názvy jako Wadzilla, I was a Teenage Werebear, The Diary of Anne Frankenstein a Zom-B-Movie oslavuje Chillerama nejen zlatý věk drive-in béčkových hororů, ale také zahrnuje více než čtyřicet let filmového nevkusu. (Goldbeater)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (97)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

První povídka super monsterpocta padesátkovým sci-fi horrorům (****). Druhá povídka, ehm... jakmile někde začnou zpívat, ztrácím zájem, navíc docela nudné i bez zpěvů a tanců. Tady je ta pitoresknost ke škodě. (**) Třetí povídka je parádní námět, balancující až na hranici neuctivosti. Ale zpracované je to výborně. (****) Závěrečné završení propojovacího příběhu vygradované do poslední povídky, zábavně pojatá pocta starým dobrým zombie béčkám ve spojení s chtíčem a romantikou (***) 3.5* ()

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

Spíš Přehlídka hnusu, řekla bych... místy k smíchu - i když v obou smyslech, místy hodně trapná, ale z naprosté většiny odporná - na tom je však tahle krvavě-úchylácká taškařice postavená - a já lajdák jsem ve slepé důvěře v Akční / Komedie / Horor / Muzikál / Povídkový neprověřila galerii, proto tentokrát povolávám k odpovědnosti jen samu sebe, zatínám zuby a odměňuji tvůrce čtyřiceti procenty - za odvahu! Ovšem být jimi, na informaci, že peklo je plné, bych až tak nespoléhala. Malé a bezvýznamné plus uděluji scéně, kdy Hitlera a Evu omrzelo řvaní z děsu a začali to flákat :-) ()

Reklama

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Vskutky chytrý humor. Film, který si bere na paškál snad všechny hororová cliché. Nutno říci, že to dělá pěkně od podlahy. Je vidět, že se sešla skupinka lidí, kteří se chtěli pouze vyblbnout. Nic hlubokého se v tomto snímku hledat nedá, protože se nejedná o žádný pokus někoho oslovit či vytřískat z někoho kupu peněz. Je to vyloženě jen o zábavě. První příběh o obří spermii nebyl úplně příslibem kvalitní zábavy, ale nakonec se z něj nevyklubalo to nejhorší (2*). To nejhorší přišlo s druhým příběhem. O teplých medvědodlacích. Při této části filmu jsem měl sto chutí to vypnout, ale vydržel jsem (0*). A je dobře, že jsem vydržel, protože Hitlerstein byl naprosto dokonalý a vtipný! (5*) Závěrečným hovnofilmem mě zase hnaly myšlenky na dřívější ukončení (0*), ale když jsem viděl, že hovna spláchli a začal se odvídej děj, který byl na pozadí, nechal jsem to běžet. A znovu jsem dobře udělal, protože ze zombie apokalypsy, vytřískali tvůrci také nejvíc, co šlo (4*). Suma sumárum: Šlo se tím docela zabavit, ale nikdy to už nechci vidět! ()

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

V kterémpak jiném filmu se vám podaří vidět obří spermii šukající sochu svobody? Anebo zpívající medvědodlaky...Ono je tam toho tolik, že je zbytečné to tady rozvádět. "Chillerama" je plná šílených nápadů čerpající z béčkových papundeklových dobrodružství už kdysi natočených. Je vkusně nevkusná se spoustou hodně povedených scének. Za všechny už zmíněná spermie, či Dolfi Hitlerů tvořící podle deníku Anky Frankensteinové vraždící monstrum anebo v závěru majitel autokina samopalem kosící hordu zombíků...A co zombík to hláška z dnes už kultovních filmů jako "Yippee ki-yay, motherfucker" či "Na tohle už jsem starej"....P.S. Chápu hodnocení nejvyšší i nejnižší. ()

iamek 

všechny recenze uživatele

Přesně můj šálek čaje. 1. Wadzilla - Obří spermie ohrožuje město ? To chce ujetý Grindhouse celovečerák ! 2. I Was a Teenage Werebear - Asi nejhorší část. Na přitepléne bukvice opravdu zvědavý nejsem. 3. The Diary of Anne Frankenstein - Skvělá parodie na téme Hitler a okultismus. 4.Deathication - Fantastická fekální zábava ! 5. Zom-B-movie - Název mluví za vše. Pořádná béčková zombie řezničina plná hlášek, vnitřností, končetin a hnusu. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama